Tratement balnear - Sovata

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smo spune:

quote:
Originally posted by kristind

Stiti cumva, daca se trateaza si o rana pe col?????

kristin

Kristin,

Stiu ca e cam intirziat raspunsul (am lipsit o vreme de pe net) dar poate te ajuta totusi.
Dr. Bordi a spus ca tratamentul este f. bun si pt ranile pe col. oricum ea zice ca trebuie evitate prezervativele deoarece acestea pot porduce rani pe col.

mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

fetelor
M-ati emotionat pana la lacrimi si mi-ati dat speranta Mari minuni a lasat Dumnezeu la noi in tara.
Si noi asteptam de 3 ani de zile un care nu vrea sa apara . Istoricul meu nu e f lung..
Am avut o rana pe col cauterizata in 2004, am crezut ca asta era cauza..., dar se vede treaba ca n-a fost asa. Ovulatie ok pana luna trecuta cand foliculul meu s-a transformat intr-un chist hemoragic de aproape 4 cm, despre care speram sa dea inapoi dupa tratament k sa nu ajung la operatie . Am o anexita veche despre care mi s-a spus ca e cronicizata si care probabil ca mi-a infundat si trompele (banuiala mea, de fapt mai mult decat atat, este o convingere). Si nu mai vreau sa iau medicamente.

Vreau din tot sufletul sa mergem si noi, poate in iulie, dar nu cred ca pot dispune de atatia bani (1100 RON)
Poate rezolv si eu cumva prin CNAS, tot ar fi bine sa platesc macar la jumate sau poate fac rost de banutzi.. Doamne ajuta-ne!

Dac-ati sti fetelor cat imi doresc sa ajung acolo.. Multumesc tuturor pt informatii, ne-ati dat mari sperante

Pupici dulci tuturor

Mergi la inceput

Aloooo, fetele... de ce nu mai vizitati acest subiect? Eu astept un rasp de la voi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Elenya,daca te uiti in urma scriam ca am fost si noi in vara la Sovata la recomandarea cuiva si am ajuns la baza veche.Acolo sa stii ca preturile nu sunt asa de mari.Eu,pentru fiecare procedura am platit 100.000 lei.Am facut 3 proceduri/zi,asa ca si daca stai 10 zile tot nu ajungi la 11 milioane.Te pup si bafta multa!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor, cele care ati fost la Sovata, ovarele micropolichistice, si probleme hormonale mai exact exces de prolactina, deficit mare de progesteron se pot trata la Sovata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

bune fetele!!!Miercuri plec la Eforie Nord, sa fac tratament. Numai ca am o problema:beleaua nu mi-a venit!!! Deci ori intrazie si imi vine pe acolo, deci nu mai fac nici un tratament, ori nu imi mai vine. Desi e cam devreme sa sper!!Nu mi-a intarziat decat vreo 4 zile!! O fi bine?? O fi rau?? Mai vorbim! Va pup!!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor! Am decis si eu sa merg la Eforie Nord, am o prietena care lucreaza la sanatoriu. Deja m-am interesat de proceduri si de pret, eu am o trompa varza (anexita cronica) si una partial permeabila. Voi face 2 proceduri: tampoane cu namol si irigatii. Preturile sunt super si am inteles ca se poate si fara trimitere. Eu o sa merg doar cu reteta de la medic unde e scris diagnosticu.
kristind, sa ne spui cum e acolo. La care sanatoriu mergi (sunt 2)?
Pupici

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

[red]Bubulina[/red, nu stiam ca sint 2. Ma duc la hotel Britannia. Tu??

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Io nu merg la hotel, o sa stau la prietena mea. Ea lucreaza la Grant.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

flori Am citit tot ce ati scris, numa ca nu prea sunt lamurita cu bazele astea.. observ ca parerile sunt impartite. Am intelesc ca baza veche e mai acceptabila ca pret, dar mi-e cam teama cu igiena de pe acolo, ca eu mai si culeg tot ce.. se poate si nu se poate

Perioada minima de tratament este de 10 zile si maxima de 18?? Am inteles bine?

Mergi la inceput