Tratement balnear - Sovata

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smo spune:

elenya_m,
Si eu sunt foarte sensibila si de aceea cum am mai spus intr-un mesaj anterior am inceput tratamentul la baza noua (cea a hotelului Danubius) unde totul era super, doar ca pretul mi s-a parut prea mare asa ca am facut vreo doua vizite la baza veche si am vorbit cu mai multa lume de acolo si toti m-au asigurat ca nu sunt probleme de igiena drept pt care am si facut si eu tratament la baza veche. Mie ce mi s-a parut de acolo ca ar fi putut prezenta un oarecare risc a fost 'scaunul' pt irigatii. E adevarat ca ti se da o bucata
de folie sa o pui sub fund dar e destul de mica si poate aluneca. Oricum poti sa rezolvi problema punindu-ti prosopul tau sub tine.
Cit despre pret probabil ai vazut ca acum este 125000 lei procedura la irigatii, tampoane si baie in apa sarata si 100000 la unde scurte deci desi nici asa nu e foarte ieftin si avind in vedere istoricul tau s-ar putea sa primesti 4 proceduri/zi tot nu e chiar atit de rau.
Singura problema ar mai ramane cazarea dar daca mergi in extra sezon adica de pe jumatatea lui septembrie incolo poti sa gasesti si cazare mai ieftin. La hoteluri mi-a spus cineva care s-a cazat la unul din hotelurile mai ieftine ca mincarea e destul de scumpa, deci daca vrei sa stai la hotel e mai bine sa iei numai cazare si saincerci sa te descurci pe cont propriu cu mincarea. Daca ai masina (pt ca e cam departe de statiune - vreo 3 km) un loc unde e curat, se maninca bine si e si rezonabil la pret este la restaurantul de pem linga bezinaria de la iesirea din orasul Sovata inspre Odorheiu Secuiesc.
Medicii de obicei recomanda tratament de minim 10 zile cu eventuala revenire pt tratament dupa citeva luni daca nu sunt rezultate. Am auzit insa si de un caz fericit in care dupa numai 5 zile de tratament o fata a ramas insarcinata.

te pup, mia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miramar

Fetelor, cele care ati fost la Sovata, ovarele micropolichistice, si probleme hormonale mai exact exces de prolactina, deficit mare de progesteron se pot trata la Sovata?

Nu cred ca se trateaza ovarele micropolichistice dar stiu sigur ca se trateaza probleme hormonale, din pacate nu stiu exact ce .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Multumim Smo pentru informatiile care ni le dai. Am si eu o intrebare: Unde te-ai cazat si daca e aproape de baza as dori si eu ceva mai ieftin.Si inca ceva: Unde sunt medicii, la baza de tratament? Cum iau legatura? Trebuie sa fac programare din timp? Eu vreau sa merg din 19 iunie cel putin asa cred. Multumesc inca o data. Multa sanatate la toata lumea.

Mergi la inceput

Sandaa,
Pentru medici nu ai nevoie dse programare, trebuie doar sa mergi la policlinica dimineata devreme (pe la 8). Policlinica unde se face si vizita la medic si programerea pt tratament nu este in incinta bazei de tratament, cladirea in care este se cheama Vila Muresul si este in Sovata bai imediat dupa posta (pe str. Trandafirilor). Baza de tratament este situata la citeva sute de metri de policlinica.
daca vrei sa suni pt baza de tratament veche tel# este 0265-570-517 - la acest nr. am reusit eu sa obtin informatii.

Cit despre cazare, ca sa nu repet ce am scris deja te rog sa te uiti pe pag 5 a acestui subiect la mesajul meu din 24.05, sper ca vei gasi acolo raspuns la intrebarile pe care mi le-ai pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Smo multumesc foarte mult pentru toate informatiile primite de la tine. Multa sanatate si un copil cat mai repede!
Pentru celelalte fete care au fost la Sovata , as vrea sa va intreb despre o cazare ieftina aproape de baza da tratament, eu nu o sa fiu cu masina. Va pe toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

sandaa
cazarea de regula nu este o problema pt ca sunt foarte multe case, pensiuni etc care inchiriaza chiar in statiune.de fapt cred ca toata lumea are de inchiriat acolo, au afise puse pe poarta
poti merge acolo si sa intrebi
pentru ca de regula cele care au anunt pe internet au preturi mai mari
sunt cazari pentru toate buzunarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

smo pt informatii
Fetelor vreau sa va spun ca nu stiu de ce..., dar simt o maaare incredere ca se va intampla ceva frumos cu mine Doamne ajuta!
Am fost si la manastirea Caraiman (nu stiu dc stiti de ea, cea de la busteni, construita prin 2000 cred, oricum recent) si am luat binecuvantare de la staretul de acolo (am inteles ca multe femei au fost acolo si au ramas insarcinate)

Voi merge la tratament acum in iulie si cred ca va fi bine.., mi-e teama sa zic mai mult..

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Elenya,ma bucur sa te vad asa optimista!sa dea Domnul sa fie bine si cat de curand sa ne anunti ca esti

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor eu nu am intrat pe aici, dar am citit ce ati scris. As vrea sa va intreb, la Sovata se pot face procedurile si dupa-masa sau numai in timpul diminetii (pana la ce ora se fac)? Va rog mult de tot, daca stie cineva, sa-mi spuna si mie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

procedurile se fac si dimineata si dupaamiaza
depinde cum te programeaza cei de la policlinica
eu am dat ceva la programari sa le puna pe toate la rand altfel imi pierdeam toata ziua pe acolo

Mergi la inceput