Tratement balnear - Sovata
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
michelle99 spune:
Pussi, te cred, dar e posibil ca trompele sa se fi infundat in cele 6 luni de dupa HSG. Sau poate nu, dar sa iti mai zic ceva, uneori chiar lichidul asta fortand poate elibera trompele, deci e un lucru bun. Despre laparoscopie m-am documentat foarte mult. Deci sunt pareri si pareri, unele fete au reusit sa obtina o sarcina dupa laparo, altele mai asteapta si in ziua de azi.(altele au repetat laparo si tot fara rezultate). Imi povestea doctorita la care am fost ca daca prin laparoscopie se dezobtureaza trompele ai ceva sanse, dar exsita risc de sarcina extrauterina marit, cicatricile din zona respectiva ( ca e doar operatie) dau si alea niste probleme, dar ce e mai aiurea, dupa laparo la cateva luni trompele tind sa revina la forma si pozitia initiala de dinainte de operatie, si daca nu ai reusit sa ramai insarcinata in perioada respectiva te intorci la situatia de dinainte. Acum, ce sa zic, sunt pareri si pareri. Unele fete au obtinut sarcina chiar daca nu au facut nimic ca sa dezobtureze trompele. Oricum trebuie sa fi foarte atenta sa nu racesti sau sa nu contractezi vreo infectie cu Chlamydia, toate astea duc infundarea trompelor.
Eu alta operatiune nu mai fac, las totul in voia naturii. Ma rog sa se intample,bineinteles am sa tin o legatura cu un medic si am sa imi urmaresc starea de sanatate si cine stie, poate vrea Dumnezeu si la mine:). Oricum iti doresc numai bine Pussi si sa obtii rapid sarcina.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kristind spune:
Buna fetele!!!!
M-am intors. Pana la urma am fost la Eforie Nord si am facut tratament. Voi reveni cu amanuntem,daca va intereseaya, dupa ce teremin cu treaba! va pup
kristin
cornelia1172 spune:
vreau si eu amanunte
m-am tot gandit sa ma duc la eforie sau techirghiol dar am ajuns mereu la sovata
nu aveam suficiente date
proceduri, preturi, conditii etc
kristind spune:
Deci, am fost la Eforie Nord, la baza noua-Efosan, care din pacate nu e asa noua, arata cam rau, dar asta e. In schimb preturile erau foarte mici. Tot ce tine de namol si irigatii costa, chiar daca ai trimitere de la medic si adeverinta de salariat.Acum 2 saptamani un tampon cu namol era 30.000lei, iar cu o zi inainte sa plec s-a scumpit, ceva de genul 120.000lei. Am facut 7 zile si irigatii si tampoane cu namol. Total m-a dus cam la 300.000 lei+ 500.000lei, ciubucul d-lui doctor.. Iti face irigatii cu o galeata de apa si apoi iti baga un tampon cu namol, pe care il tii 2 ore. Ce sa va spun altceva, nu vad vreo ameliorare, dar poate in timp. Doamna care se ocupa, d-na Radita, este o draguta, mai ales ca i-am cerut namol sa imi pot pune si acasa, si m-am facut cu 2 sticle.Asa ca voi urma tratamentul si acasa, dar cu alt fel de irigatii. daca aveti interbari... astept! Va pup!!!
kristin
elenya_m spune:
LaviniaN bine ai venit si sa dea Dumnezeu sa nu stai prea mult
Eu te sfatuiesc sa incerci Sovata, poate nu va mai fi nevoie de laparo; dc tot ai cheltuit atatia bani si pe medici si pe tratamente.. nu strica deloc sa mai incerci si altfel.. Pana la urma tot natura cred ca ne ajuta cel mai mult.
Nu ai nevoie neaparata de vreun aranjament pt a merge la tratament, oricum acolo te va consulta un medic, numai sa ai la tine toate investigatiile facute. Si putin mai multa relaxare cred ca ar trebui sa incercam, e greu dar trebuie.
Bafta multa si sa fie cu succes!
michelle99 foarte bine faci, mai ia o pauza, dar intre timp ia-ti si concediu si fa-l sa fie pe cinste, sa te faca sa uiti de toate si sa vezi ce vine BB :)
tuturor si o noapte linistita si racoroasa!
michelle99 spune:
Elenya, merci mult pentru urari, esti o draguta. Sper sa fie asa, desi uneori nu mai cred ca o sa mi se intample mie asa bucurie. Si tie iti doresc la fel, sa fii mamica, cat mai curand.
pussi spune:
Ma poate ajuta si mine cineva cu cazarea!M-am tot uitat pe net si nu-mi place nimic, vrem o vila sau pensiune intima si cuarta ( si luminoasa) cu papa bun. Voi pe unde ati stat? La hotel, mi se par toate vechi si comuniste...Macar sa ne simtim bine daca mergem ...
Mersi !
PUSSI
michelle99 spune:
Pussi, te referi la cazare in Sovata?
Daca da, eu pot sa iti spun ca am stat la hotel Alunis, intr-o camera complet renovata si te asigur ca nu era nimic comunist acolo:).E drept ca hotelul e de pe vremea aia,dar e renovat, ascensoare noi, totul curat. Si restaurantul e un pic modernizat si mancarea era buna, am avut bonuri valoarice si mi-am ales ce am vrut din meniu. Oricum are avantajul ca e foarte aproape de ambele baze de tratament. Eu ajungeam la baza veche in aproximtiv 7 minute de mers lejer. Luna mai, cand am fost eu, nu era asa aglomerat, era chiar lejer la tratament si parca se facea si mai atent. Despre pensiuni nu prea stiu sa iti zic, poate altcineva care a stat pe acolo.