Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
ripley, sa stii ca-i apar mai rar bubele. recunosc faptul ca am ramas cu crema cu corticoizi (uau, record de 2 cacofonii:), dar stii de ce: cand apar, pai ii apar, nene! adica plagi intinse, asa cat maslina, uscate, zgrumturoase de-a dreptul, combinatii de alb cu rosu si-l si mananca saracu'. si ma sperii si bag repede cortizonu':) ii apar cand se freaca de haina de strada a bonei:( ca in casa i-am dat halat. cica dermatita atopica e manifestarea unor alergii, in cazul asta, al meu face la praf sau/si detergent.
va dati seama ca sunt cu ochii in paispe la diversificarea mai avansata cand o sa bag mai multe fructe, nu vreau sa-i dau nimic cu potential alergic (sau alergogen, cum se spune?). adica si io mancai banana de mica-mica (si am alergii)si bebei p-aici papa deja, dar la al meu nu-i dau pana la 8 luni ca imi e frica. daca e sensibilos asa...poate ii fac rau, adica nu vreau sa-i irit intestinul mai rau
io-s pro sare si zahar doar dupa un an. pe langa faza cu dintii, am vazut la prietenele care au facut la fel si copii rad iaurturi d-alea acre de care io nu pot sa le inghit, nu solicita iaurturi dulci, danonino si alte gadgeturi inutile. mama m-a indulcit cu ce-a prins la mana ( si suzeta mi-o inmuia in miere:)))si eu acum nu pot sa mananc nimic nedulce.
tot din extremele maica-mii va mai relatez:)), din ciclul " nu faceti ca ea":): la noi in casa nu a existat sare zeci de ani!!! jur. ca ai mei stiau ca e nesanatoasa. rezultatul: si eu si maica-mea avem mici probleme de tiroida, dr. au zis ca de la lipsa totala de sare. probabil ca au dreptate. acum ma chinuiesc sa pun sare in farfurie ca vreau sa va zic ca a ajuns sa-mi placa mai mult fara sare...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ilenutza spune:
va invitam la pensiunea victorash:
http://www.plaja.ro/pensiunea_victoras_sfantu_gheorghe.htm
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
anda77 spune:
m-a sunat pediatrul sa venim maine la vaccin la el. am asteptat sa ma sune ca a comandat el vaccinul la distribuitorul spitalului. nichita a facut infanrix hexa sau cum ii zice, acum 2 luni, iar acum trebuia sa faca infanrix simplu. cica a venit distribuitorul cu penta nu-stiu-cum. l-am intrebat pe dr., dom-le dar nu trebuie sa faca acelasi lucru (ca auzisem aici ca daca a inceput cu una tb sa faca la fel si in continuare). a zis ca nu are nimic, e acelasi lucru dar de la alta firma si ca sa nu ma ingrijorez ca nu-mi facea el ceva sa puna copilul in pericol...
sunt cam contrariata, dar daca zice el asa...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
ilenutza, nu merg linkurile
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
ilenutza spune:
http://www.plaja.ro/pensiunea_victoras_sfantu_gheorghe.htm
asta cred ca merge
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
anda77 spune:
e pensiunea voastra, pe bune?
off topic: vorbeati de filme acu' ceva timp, p-aici. cine are iceage2? stiu ca e la cinema, dar eu ajung doar daca ma taraste cineva p-acolo. din proprie initiativa foarte rar... are cineva sa-l puna pe net undeva?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
lavi02 spune:
Ilenuta, felicitari pt pensiune!
Pai a cui sa fie daca o cheama Victoras?
Asa-i Ilenuta si Gandacel si mie cateodata mi-e greu cu alaptatul ca as tine si eu o cura sa redevin cum ma stiam , ca daca fac drumuri mai lungi cu fata trebuie sa-mi gasesc loc de alaptat si ea nu mananca prea bine out, si as fi mers si eu numai cu sotul intr-un concediu... dar pe de alta parte ma gandesc ca perioada asta e limitata, nu se mai intoarce si pentru fata e mai bine asa, plus ca si mie, trebuie sa recunosc, imi face placere sa o alaptez.
Ca orice in voata, sunt si parti bune si mai putin bune.
bb_alinus tot e bine ca ai reusit 4 luni jumate, de acum e destul de marisoara.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
cristinamh spune:
uite cum ma aleg eu cu o pauza, schimbat copii, hranit, andrei isi plimba trenurile si iris beleste ochii la el... cred ca abia asteapta sa se tarasca si ea printre ele...
anda, eu vorbeam de amestecat schema de la stat cu cea cumparata... asta nu stiu daca se poate, am inteles si eu de la alte mamici ca nu; cele doua care se platesc probabil sunt identice, firme diferite. dar cum nu m-au interesat, nici problema nu am aprofundat-o.
sare +/-.. stii cum se zice, extremele nu sunt niciodata o solutie. dar cred varianata ca rinichii de bb is prea mici sa faca fata la saruri in plus. de ce sa-i fortam?! asa ca lui andrei i-am pus sare f tarziu, pe la un an , cand am inceput sa-i fac mancare in toata regula. dar putina. acum gatesc cu f putina sare, eu m-am obisnuit si-mi place asa (tati nu, el moare daca nu e solnitza pe masa).
miere i-am dat tot dupa un an. a mancat un timp pe paine. laptele nu i-l indulcesc, si de cand bea el asa, beau si eu.. desi mie imi placea cu juma de lingurita de cacao si 2 de zahar. dar de dragul lui , am schimbat. ceai nu bea, ca nu vrea. daca fac orez , gris, fidea cu lapte, indulcesc cu zahar, da' nu se omoara cu ele.
si apropo de clatite, se pune zahar in compozitie? ca n-am pus niciodata... si daca tot le ung cu gem, de ce sa pun? ca ies destul de dulci... (na ca mi-ati facut pofta, sa vedeti ce spumega tati cand o veni, ca el e "cocatorul de clatite", io le ard...)
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
lavi02 spune:
Hai maaaai, eu chiar am crezut ca e a voastra pt ca sunteti din Cta, si ziceai tu ca ce fain e la mare catre delta, pe acolo.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)