Simptome de sarcina! - 13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,la mine ziua 41,aceleasi simptome si,in plus,cateva urme de sange(infime,de altfel) cand merg la baie(doar pe hartie ).Nu stiu daca sa mai fac un test sau sa mai astept....

Va pupic dulce si va astept cu muuulte vesti bune

Flori
Noi

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Carmencyta cum e?Ai facut vreun test?Simptome ceva??Tin pumnii

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Salutare fetelor!
V-am gasit de vreo saptamana pentru ca imi controlam simptomele. Nu le-am gasit pe toate, dar erau cateva care semanau si cu alea dinainte de CM asa ca nu am fost sigura. Dar am fost cuminte si am asteptat pana in ziua 33 (adica martzea care tocmai a trecut) si am facut testul. A iesit pozitiv . Acum simt mai mult cum ma dor sanii (dar nu tot timpul) si sunt cam ametzita. Iar oboseala ce sa mai zic. Acuma obosesc cand urc scarile si inainte zburdam.
Oricum simptomul cel mai clar la mine a fost ca a intirziat CM. S-a intamplat o singura data asta fara sa fiu insarcinata. Si asta la un CM neregulat, rareori de 28 de zile.

Numai bine si Paste Fericit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

la mine e Z28 - putina secretie maronie pe hartia igienica sigur e de la nidare ma imbat si eu cu apa rece ca la mine testul a iesit negativ
nu am simptome deloc iar maine trebuie sa apara rushii, e Vinerea mare, poate se intampla un miracol si nu mai vin

bubuleana

Mergi la inceput

Biscu felicitari si sarcina usoara

La mine nu cred sa fie sarcina...Ma gandesc ca oricat de neregulat ar fi CM,in ziua 40 ar fi trebuit sa iasa pozitiv daca era sa fie sarcina,nu?Voi ce parere aveti?

Flori
Noi

Mergi la inceput

Bubuleana scumpa,lasa,pui,ca poate nu mai vin uratii aia de rusi.Poate-s pete de nidare,asa cum ai zis.Doamne ajuta!Sa ne tii la curent,da?

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Multumesc frumos flori76! Si eu zic ca trebuia sa fie pozitiv testul daca au trecut 40 de zile. Ciudat.

bubuleana tzin pumnii sa fie bb! Foarte frumoase poze ai.

De fapt trebuia sa adaug ca prin ziua 21 (cand la mine nu e neobisnuit sa vina CM) de dimineata au fost niste pete si am zis no asta e, nu a fost sa fie nici luna asta. Cu o zi inainte si prestasem.
Si inca un simptom inainte de test si dupa: ma doare partea de jos a spatelui. Si na ca mi-am mai adus aminte de unu': am inceput sa simt mai puternic mirosurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

flori: draguta, eu cred ca pana nu apar rushii tot mai sunt sperante la tine, iar daca ai ovulat mai tarziu e posibil sa nu detecteze sarcina... dar de ce nu faci tu un test de sange? iti tin pumnii!!

biscu: esti o scumpica! acum ca ai spus de mirosuri imi dau seama ca azi n-am mai suportat bradutul din masina pe care-l am de vreo luna, efectiv ma ustura rau nasul de la el, am deschis si geamul si inainte de-abia il simteam; in plus acasa cand m-am dat cu parfum am simtit la fel: ca ma ustura rau narile o fi vreo speranta totusi?? oricum maine voi afla pt ca la mine nu intarzie CM niciodata! iar daca nu vine maine nici n-o sa mai am nevoie de test

biscu: felicitari! iti doresc din inima o sarcina usoara, sa te bucuri de ea si de bebele sanatos ce va veni in curand la tine!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Bubuleana,pai deja ai simptomeeee..super!!!n-ai un test prin casa?mama,ce curioasa m-ai facut...
Sa sper ca am ovulat mai tarziu?Doamne,ce bine ar fi...Oricum,cred ca mai stau cu testul cateva zile,sa vad..vine CM sau nu..

Biscu si eu zic la fel,ca-i ciudata treaba la mine...nu stiu ce sa zic...nu pot decat sa astept sa vad ce se intampla

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Biscu felicitari mama, fuguta la mamici la noi mai intri pentru ca sa ne saluti, sa ne tragi de minuta sa venim si noi dupa tine si sa ne dai reteta

Bubuleana tu iar nu ai rabdare - faci teste inainte de vreme si te mai stresezi pe deasupra, hai mai asteapta mama inca o zi micuta, poate nu te imbeti cu apa chiara si chiar sunt pete de la nidare, poate si-o facut bebelusul culcus sa stea vreo 9 luni in burtica.

Numa nu lua exemplu de la mine - luna trecuta am avut intirziere 2 zile, stiam ca nu pre are de unde sa fie bebe, dar speram ca prostuta - si mai aveam un test acasa de acela care-l poti face in orice moment al zile - si am rezistat destoinic, da destoinic nu saga ca a treia zi noapte o venit rushii cu surle si trimbite - asta-i exemplu ,, asa nu,,

Fetelor poate voi mergeti toate dupa Ingerasca noi cele fara simtome o sa ne asteptam rindul cumincioare

Aliona

Mergi la inceput