Simptome de sarcina! - 13

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Monu, imi pare f rau pt tine. Dar lasda nu fi trista, poate va fi luna viitoare. Of blestematele astea de liniute...

Diana la tine ce se mai aude? O facem lata?

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

monu imi pare rau,
dar poate luna viitoare va fii cu noroc.
bubu asa sa faci cu berzele din Tunisia
si cand prinzi una sa o jumelesti
si sa ne aduci si noua macar nsite fulgi, pene ceva.
mi-au placut tare mult pozele voastre.
sunteti doi frumosi,cred ca o sa faceti un bebe minunat!
melu iti tin pumnii sa ai noroc de un cadou minunat de la iepuras!

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,eu is debusolata rau.Ziua 40,dureri de butik,dureri de sani,usoare stari de greata si totusi test barza negativ,facut acum 30 min .Nu cred ca se pune problema sa fi facut testul prea devreme,insa ma intreb daca nu era mai bine sa-l fi facut dimineata.
Oricum,is suparata tare....Acum vad ca au inceput sa ma doara ovarele si parca vad ca-mi vin uratii(e ca un facut,de fiecare data dupa ce fac test,apare CM ).

Pupici si bafta multa celor care sunteti in asteptari

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

flori: dar s-a mai intamplat sa-ti intarzie atat de mult? tu de cat ai CM?

bubuleana

Mergi la inceput

Il am tare neregulat(de asta am si asteptat atat pana sa fac test).Dar,sunt suparata pt ca am simptome...nici nu mai stiu ce sa cred...Daca nu-mi vine mai fac un test zilele viitoare.

Trebuie sa plec acum,dar revin in 2-3 ore.Pupici la fete si bafta muulta

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

floricicooo io tot tin pumnii!!!! poate..poate..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bubuleano esti o papusa draga, foarte frumos - in doi peste tot ... da stii vorba ceea ce poate fi mai frumos decit voi doi ... trei sau patru dorinta lui Bubu al tau ... da, Tunisia va asteapta

Cred ca data viitoare imi arat eu mutricica mea cu ochelari

Eu luna asta ma pregatesc pentru prestat si daca nu si nu luna asta, cealalta merg la cauterizare - stiu ca nu-i bine, dar eu simt ca asa o sa ma simt impacata cu toate tratamentele asteaNu ma bateti dar chiar nimeresc intre sarbatori, ca la noi mai este si Pastele blajinilor si dr. tot n-o sa fie disponibil, s-apoi nici eu nu mai vreau cauterizare luna asta, luna viitoare promit o sa fiu calare pe capra sa ma cauterizeze unde stie dom dr. mai bine

Fetele un pic de off topic/ ca pina acum tot off am fost/ drept spune verisoara mea/locuieste acum in Timisoara/ ca la voi nu este Pastele Blajinilor - sau eu nu am inteles cum trebuie de la ea

Off topicul meu s-a terminat pe ziua de azi, merg la somnic si fetele cu simptome si cu fara simptome

Aliona

Mergi la inceput

Liana si eu sper ca poate-poate,ca vad ca n-am nici un simptom de CM.Astept..ca n-am incotro

Flori
Noi

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Aliona: doamne, asa esti tu mereu?? atat de haioasa si simpatica??
imi placi la nebunie! de-abia astept sa-ti vad mutricioara cu ochelari!!! Si sa stii ca eu cu bubu meu ne-am spus "te iubesc" la 3 zile dupa ce ne-am cunoscut si la o saptamana am spus ca amandoi ne dorim 3 copii ... dar daca ies 4, nu ne suparam
si ca sa fiu si eu off topic in continuare - eu stiu ca in RO nu se sarbatoreste Pastele blajinilor, de fapt e prima data cand aud de el (sa-mi fie cu iertare)

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

hai fetelor!nu mai are nimeni simptome?
eu azi ziua 33.si astept.....

Mergi la inceput