Mamici casnice (31)
Raspunsuri - Pagina 12
andora spune:
L-am vazut pe Daviiiiiiiiiid. Doamne Tinuto, bine ai venit si sa stii ac ai copil caer pare de 2 luni nu de 2 zie, a meritat sa astepti, e un scump si are asa sprancene de baiat c-o sa rupa inimile fetelor pe aici! Cred ca prima va fi Anastasia
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
alexa si mami spune:
'neata si de la mine!
mmiha, m-ai innebunit cu retetele alea nu am zis, ca mereu am uitat, vreau si eu carticica(gurleacrisali@yahoo.com)
flavia, sa aveti super distractie! si atentie la condus.
cami, daca tot ne-ai aratat "tigrul" spune-ne si reteta, ca io ma chinui de o saptamina sa fac un chec si ...nik
dana, 2 saptamini singurica fara coleg?! sa-ti tin de urit.
eu zic sa fim cu ochii'n 4 ca tinuta o sa scrie curind povestea nasterii.
alexa
impreuna spune:
L-am vazut si eu pe Daviv (mersi Andreea:)
Tinutza te asteptam cat mai repede inapoi, scrie si tu macar 2, 3 randuri:)
Andreea nurorile tot intreaba de tine, li s-a facut dor, si tu ai dat bir cu fugitii :)))
Alina mersi:) Ce numa voi sa va plimbati?:)
Miha de cadou (ca acu mi-am amintit) pt prietenii la care mergeti, eu sa fiu in locul lor as prefera ceva decorativ, si slava domnului ca obecte din astea se gasesc destule :))
Anculina ma bucur ca ai aparut in peisaj, te asteptam mai des.
Bianca tu n-ai mai trecut pe aici, sau iar n-am vazut eu?:) Ai mai venit la cj?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
Buna dimineatza si multzumesc de cafea
Copiat retzeta de pasca cu cioco...
Andora lasa mai soacra sa doarma, dar cind te duci la ea de pashte arunca si la mine o felie de pasca ca-i facut aluatul cu smintina adevarata
Fetelor, v-am povestit Isabella mea s-a dat ieri la iarba din gradina, doamne ce mai baga in gura de nu reuseam sa scot tot. Si urlaaaa, si-i spuneam nuuuu si ea baga cu amindoua minutzele.
Ce sa fac sa nu mai fie ierbivora ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
alexa si mami spune:
danelutza, e totala isa ta. pup caprita mica :)))
alexei ii place decit sa o rupa, e buna la plivit printre flori. ti-o trimit? ca noi n-avem gradina
alexa
impreuna spune:
Hai ca v-am recuperat de pe pagina 2:)))
Danelutza asa mi-a facut si Sara cu iarba, am lasat-o sa bage cateva guri dupa care a renuntat singura, si-a dat seama ca gustul nu era cum s-ar fi asteptat:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
light spune:
Ce frumos si grasunel e David!Eu scriu pe apucate, pentru ca Liviu iar are crampe la burtica si se pare ca vom lua antibiotic, e vorba de un microb care il chinuie dar nu apare nici in analize, am vb cu doctorita.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
symaco spune:
,va salut scurt...
cred ca in curand plec spre spital..nu am contractii,nu dureri,ma simt foarte bine dar acum cateva ore mi-au curs putzin sange.
am zis ca mai stau putzin,sa nu fie vre-o alarma falsa...contractile nu vin,apa e la locul ei.mai stau putzin....si ma duc!
nu faceti inca galerie..ca poate e la fel de incapatanata ca david si nu vrea!ii dau sms la Tina si ea o sa va tina la curent°!