Mamici de sept-oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
pufymic spune:
Acd2you bine ai revenit!Sa stii ca propunerea lui Cri19 nu a fost pe placul nimanui, din cauza discriminarii(cu toate ca fata nu intentiona asa ceva cand a spus ce i-a trecut prin cap....).Anyway au fost niste discutii mai aprinse pe aici din cauza asta, lista a ramas la fel, nu vom face nici un fel de diferente intre fete, si e normal sa nu poata toata lumea sa stea pe pe net non-stop fiindca nu toate stam acasa....
Tu ce mai faci?bb mic?Ai mai fost la medic?
Cand ai timp si chef , sa-mi trimiti datele voastre sa completez in listuta(medicul tau, spitalul, si numele baietelului tau ca i-am trecut si pe copilasii deja din dotare in listuta, la mamicile care ii au
)-daca vrei, normal!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
mcrmiki spune:
Pufymic ne treci si noua datele? Te rog frumos.
Eu - mcrmiki - 08.11.1975 si copii: Bogdan - 24.12.2000 si Vlad 17.11.2003.
Sambata voi merge la medic si poate o sa se vada sexul bb, sper sa fie sanatos si poate, poate va fi fetita, ma rog in fiecare zi. Sunt putin suparata ca nu imi iasa urocultura bine, imi iasa infectie clara si nu inteleg cu ce afecteaza copilul. Am luat si antibiotic si degeaba si nu as mai vrea sa mai iau alte medicamente. Ginecologul imi spune ca nu este bine pt. bb daca am infectie, dar concret nu mi-a zis cu ce il poate afecta. Pt. ca pe mine nu ma deranjeaza deloc infectie, nu am absolut nimic. Poate stie vre-o fata si ma lamureste si pe mine.
Multa sanatate si sarcini usoare!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
Adriana mica spune:
Vauva si Gabitzica felicitari pentru fetite!
Putzuruca, felicitari pentru miscarile lui bebe! De abia astept sa le simt si eu, desi am inteles ca fetitele s-ar simiti mai devreme decat baietii.
Cata, si eu ma pregatesc pentru triplu test. Eu am oprit Pregnyl din saptamana 13, asa incat luni ma duc la T. sa il masoare pe bebe tocmai pentru TT.
Pufymic, trimite-mi te rog si mie parola pentru contul comun.
Eu ma pregatesc sa plec pentru o zi la Sinaia, la o sedinta. Asa incat va doresc de pe acum week-end placut.
Adriana
Vine barza
Varsta bebe
Pozici
acd2you spune:
ufff, fetelor, imi pun si eu cenusa in cap.
acuma, ca am citit tot din urma, parca imi pare rau ca m-am amestecat in discutie, dar ma stiam ca scriu rar, desi nu asta este vionta mea, ci doar mi-e imposibil sa intru mai des pe forum. nu stiu de ce m-am simtit data la o parte in acel moment, dar acum chiar ca imi pare rau ca m-am amestecat. CRI, iarta-ma. tocmai imi spunea sotul ca si mie mi se intampla sa fac tot felul de afirmatii fara sa ma fac prea bine inteleasa, si nu imi dau seama de asta decat cam tarziu. asa ca nu era cazul sa raspund. dar asata am gandit, sa stii, si nu prea pot tine in mine ce gandesc. dar poate asa o sa ne cunoastem si noi mai bine.
PUFYMIC, deocamdata eu am mers doar la ecograf, doctorita care face ecografiile e si ginecolog, dar se ocupa mai mult de ecografii, e un pic mai comoda. si inca nu m-am hotarat la un medic cu care sa nasc, dar voi alege sigur unul dupa sarbatori, cand voi merge din nou la control. pana acum nu am avut probleme, greturile au cam trecut, asa ca nu am avut alte motive de ingrijorare afara de faptul ca am alunecta pe scarile de la bolc si am cazut rau de tot pe fund. nu m-am putut sprijini pe maini, ca sa atenuez cazatura, ca il tineam de mana pe Andrei (plecam la gradinita). mi-a fost cam frica sa nu patesc ceva, dar nu am avut nimic, nici dureri de burta, nici sangerari, nimic, asa ca totul e ok. dar eu nu am avut probleme nici la prima sarcina, totul a mers ca pe roate, asa ca nu ma astept la evenimente nefericite. macar de ar avea toate fetele o sarcina usoara cum am avut eu (exceptand greturile, of course).
NOKIA draga, sa ai multa incredere in tine si in fortele tale si sa te tii mereu luptatoare. orice ar fi, sa nu te dai batuta, caci tot facem, facem pentru puii nostri.
fetele cu carceii: si eu am carcei, cam de o saptamana, si de acuma am sa incerc metoda voastra.
sper sa va scriu mai multe saptamana viitoare, ca sunt in concediu, obligat - fortat: caminul unde merge Andrei se inchide pe perioada vacantei de pasti, ca se pun termopane. asta e, cine are bunici sau parinti pensionari, sa-i traiasca si sa ii tina bine, ca noi ducem lipsa.
Dana
13+
Cata_adr spune:
nicolstoy - as vrea sa stiu semnificatia numelor: Robert si Dragos. Multam in avans
Adriana mica - eu ma duc dupa Paste, marti pe 25.04 la Elias sa-mi faca eco si apoi la TT. Nu mai stiu..tu ai avut probleme, de ce ai facut pregnyl????
pufymic - ma bucur ca scap de moderare :)))
Azi am simtit ceva in burtica, asa ca 2 tremuraturi mici, furnicaturi...rapide, una dupa alta. A fost super, dar ciudat in acelasi timp. Oare el sa fi fost???? Daca da, sunt super fericita!!!!
Aseara l-am intrebat pe Tutunaru daca crede ca am burtica prea mica si l-a amuzat intrebarea mea...l-a luat pe sotul meu de umar si l-a compatimit.![]()
Cata + puiutul din burtik :)
15+
----------------
You really can change the world if you care enough!
pufymic spune:
Mcrmiki am completat listuta si la tine
!Cat despre infectia urinara uite ce stiu eu(de fapt e valabil la toate infectiile aparute in sarcina):O infectie poate afecta sarcina în doua moduri: direct, prin transmitere la fat, deci cu aparitia bolii la bebelus si indirect prin consecintele sale asupra organismului mamei, prin reactiile acesteia fata de boala.O temp. crescuta peste 38 grade este periculoasa pentru bb in primul trimestru de sarcina si mai ales in primele sapt. deoarece favorizeaza multiplicarea celulara si poate determina aparitia unor defecte structurale, adica a unor malformatii.Mai tarziu febra poate determina contractii uterine, avort sau nastere prematura(in functie de cat de avansata e sarcina).In plus si cresterea pulsului la mama(care apare in febra) determina o reactie asemanatoare la bb....
Deci mai bine tratezi infectia urinara cu antibiotic(ca sunt multe sigure in sarcina) decat sa aveti probleme mai tarziu....parerea mea!
Itzy-bitzy greu te-am vazut.....nasol cu mesajele astea moderate!Tu cum te mai simti?Mai un pic si-l simti si tu pe bb
!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Cricor spune:
Pufymic, Ale eu nu stiu de la ce sunt bubitele, n-am fost la doctor. Vad ca nu ma mai mananca, dar sunt acolo. N-am schimbat nimic cu cremele, eu alergica nu prea sunt, de obicei manac ca purcelul orice, incep sa cred ca am alergie la munca. Asa mi-as lua o vacanta... Bine ca maine e liber ca-i "Good Friday" la catolici.
Nokia, ce mai faci?
Eu ma uit la pozele voastre (cel mai recent ale lui Nicol) si tot timpul am impresia ca va stiu de undeva. Cred c-o iau razna....
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
pufymic spune:
Acd2you am modificat in listuta si la tine!Ma bucur ca te simti bine si ca nu a avut urmari neplacute cazatura....offf!
Cricor eu personal n-am facut niciodata alergie la munca[;D]....dar daca tu n-ai gasit alta explicatie pentru bubite merge si asta![]()
!
Cata e posibil sa fie fost bb
!Felicitari!Incep miscarile de trupe si la tine!
Eu mi-am facut programare la dentist pe sambata....sper sa rezist pana atunci(mai repede nu pot merge ca nu am cu cine sa-l las pe Alesio ca Ovi e in delegatie....offf)
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
mcrmiki spune:
Pufymic te
! Multumesc frumos!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)