Mamici de sept-oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Georox spune:
Buna !
Pufy , multumesc pentru completare. 

Felicitari pentru noile fetite ! 

Ar fi fost cazul sa mai apara si fetite.
Am si eu o intrebare : dauneaza mult o cafea pe saptamana, cel mult doua ?
pe burtici !
floricika spune:
Buna dimineata burtici!
Vauva si Gabitzica, felicitari pentru fetitze!!!
Si cum mai zicea cineva aici...va invidiez, dar doar un pic![]()
Raluca pentru nas infundat mai stiu si eu un remediu: pui o lingurita de sare intr-un pahar cu apa si apoi tragi pe nas, e f eficient, desi nu foarte placut...
Si ca sa raspund intr-o propozitei la mai multe fete: in sarcina se poate lua paracetamol fara riscuri, te poti vopsi atat timp cat o faci intr-un spatiu aerisit ca sa nu iti dauneze mirosul puternic, si se poate bea o cafea pe zi.
Fetelor, mie ieri mi-a fost rau, pentru a doua oara, la cumparaturi. \se pare ca lui juniorul meu nu ii plac cumparaturile. Abia am ajuns acasa, vorba ta Ale, pe cinspe carari, numai ca eu eram si cu masina
. Si cand am ajuns in masina am desfacut cumparaturile si am infulecat pe nerasuflate 4 sandvisuri cu salam de sibiu si am baut suc, ce sa mai , zici ca mancam ca pe camp
, nu stiu ce or fi zis oamenii care ma vedeau....![]()
Pupici pe burtici!
Floricika
18+ cu 
Poze
_Ralu_ spune:
buna dimineata!
cata, cu vopsitul parerile sunt impartite, dar pana la urma mai toate ne vopsim...eu, cel putin m-am vopsit! cum zicea si flory, cu geamurile larg deschise (e bine daca te vopseste cineva, sa nu stai tu in baie, ca e cam inchis).
flory si ale, sa stiti ca si mie mi-e rau cand merg la cumparaturi mai ales in magazine mari (carrefour, cora...). cred ca din cauza spatiului f mare, iti da senzatia de ameteala! eu cum intram in magazin simteam cum mi se taie picioarele. ajungeam la casa pe 7 carari si nici nu puteam sa zabovesc indeajuns sa-mi fac cumparaturile in liniste! eu n-am mai fost de vreo 2-3 luni. si starea de rau nu-mi disparea toata ziua...
cu raceala sa zic ca m-as simti mai bine...
nicol super pozicile!
va las ca trb sa mai lucrez un pic la un proiect al lui marius, ca maine are examen si trebuie sa duca proiectul azi...si el saracutul invata acum!
raluca
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png
Cata_adr spune:
gata burtici...cred ca am depasit cele 10 mesaje si de acum, o sa vedeti mai repede ceea ce scriu.
M-ati linistit cu vopsitul. La mine problema e ca am destule fire albe, chiar daca am numai 28 ani neimpliniti. Asta e, seman cu mama si tata :D! Deci de Paste nu voi vopsi numai oua, ci si e mine:)
Cat despre rau...eu una nu mai am greturi, insa mi s-a intamplat destul de des ca in spatii inchise, sa ma ia ameteala si panica. Cred ca-s claustrofoba..mi se intampla si inainte de a ramane insarcinata. Acum parca e mai grav!
Apropos: vreau si eu parola de la mail-ul comun. Se poate??
Cata + puiutul din burtik :)
15+
----------------
You really can change the world if you care enough!
nicolstoy spune:
Ale saru'mana. Esti o dulce.
Pufymic, multumim da votare.Sper ca e ok cumnatica
(nu de alta ,dar nu vreau sa te supar amintindu-ti f des de ea ![]()
![]()
).Stii tu nu toate sunt ok, ca si soacrele de altfel...
Nicol
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
martha78 spune:
Vauva si Gabitza felicitari pentru fetite!
Cata, si eu m-am vopsit ca n-am mai rezistat, aveam mai multe culori in cap ![]()
Pufymic, trece si la mine Spitalul Sf Pantelimon, prof. dr. Ancar Virgiliu, cu Darius ...
nicolstoy spune:
Pentru urmatoarele nume am semnificatiile lor:
Fete:
ALEXANDRA
AMALIA
ANDREEA
CARINA
CARMEN
CLARA
CLAUDIA
IRINA
LARISA
LAURA
OTILIA
RALUCA
RENATA
ROXANA
VIOLETA
Baieti:
BOGDAN
CIPRIAN
DAVID
DRAGOS
FLORIN
IUSTIN
LUCA
MIHAI
OVIDIU
RADU
RAZVAN
REMUS
ROBERT
SERGIU
SILVIU
Daca vrea cineva sa stie ceva de vreun nume din lista sa-mi spuna.
Nicol
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
pufymic spune:
Cata nu te uitam....mai ales acum ca se pare ca scapi de moderare
!Vad ca ti-au raspuns fetele cum sta treaba cu vopsitul...
Nicol e super ok cumnata de care-mi aduci tu aminte
si mi-e tare draga....
...si am noroc si de o soacra ok....
deci nu-i rau
!
Martha modific imediat!
Cum te mai simti?
Ralukutza multa sanatate si sa iti treaca repede raceala!
Pe mine m-a "lovit" alta pacoste: ma doare o masea
!Asa ca azi sun sa ma programez la ceva cabinet de stoma....sper sa nimeresc bine...
!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
itzy-bitzy spune:
Heiiiii burtici si bebici!
Vad ca sunteti tare harnicutze la scris...
Ale ma bucur ca iti este mai bine, si sa stii ca o sa fie si mai bine cu freshurile acelea de citrice. Eu la inceput beam un pahar de 250 ml , apoi am trecut la halba de 500 ml am marit doza de vitamine pt meymutzica..
. Dimineatza ma duc la sotul meu cu halba de suc si ii spun "hai noroc"
.Si eu astept sa simt ceva pe acolo dar in afara de blup-blup-blup nimic...pana nu simt clar nu zic ca e...
Vauva si Gabitzica felicitari si voua pentru fetitze, deja deja vad ca suntem 7
.
Cata-adr eu am inteles ca nu e recomandat vopsitul...acum ...parerile sunt impartite. Oricum eu nu folosesc decat henna ca am parul lung si incerc sa il protejez.
Giuliella si eu am avut un vis premonitoriu. In dimineatza in care mi-am facut testul de sarcina am visat o fetitza creatza care dadea din cap, nu i-am vazut fatza, dar am zis ...ce-o mai fi si asta? Si cand mi-am facut testul nu mi-a venit sa creed ochilor. Iar mama mea a visat-o pe soacra-mea ca facea curat si zicea ca face pregatiri pt ca o asteapta pe aia mica... si uite ca va fi fetitzaaaaa![]()
Va pup si sa fiti cuminti
17 sapt
itzy-bitzy
acd2you spune:
draga mea cri 19,
eu sunt de fapt Dana, am un baietel de 3 ani si 4 luni si un sot care lucreaza si in afara programului de la servici, care incearca sa aduca mai multi bani acasa. stau in Slatina, orasul sotului meu, iar parintii sotului lucreaza amandoi, deci pe mine nu are cine ma ajuta la cresterea copilului, parintii mei sunt in piatra neamt.
eu lucrez zilnic pana la ora 16.30, dupa care mergem si luam baiatul de la camin, venim acasa, facem mancare, fac curat, fac de toate, si in fiecare zi la fel. in acest timp, baiatul meu se joaca pe calculator pe disney, pe cartoon sau pur si simplu joaca alte jocuri pe calculator fiind pasiunea lui. daca sotul meu are treaba la calculator (si are mai mereu), de cele mai multe ori este nevoit sa lucreze noaptea, pentru ca altfel cel mic sta calare pe el si il deranjeaza, ii mai apasa tastele si ii strica inregistrarile, etc. deci EU intru pe forum doar cand imi mai ramane timp liber. poate cele care stau acasa sau au internet la servici si nu au alta treaba, scriu toata ziua, dar eu nu pot face acest luicru. si ma bucur foarte mult sa stiu ca am aici pe forum niste prietene cu care sa pot comunica atunci cand simt nevoia, si la care sa le spun ce simt, sa mai schimbam pareri, sa ne mai spunem ultimele noutati. uneori chiar ma rog sa adorma puiu meu mai devreme, sa pot intra si eu o ora, sa mai citesc ce ati scris, si poate nu am cum, ca atunci are sotul de lucru, si tot asa.
si atunci, ce sa fac? daca e un club excusivist al celor cu timp liber, noi, celelalte, sa ne retragem? nu stiu ce ati mai hotarat in privinta listutei cu cele care posteaza mai rar, ca inca nu am citit tot din urma, dar nu m-am putut abtine sa nu iti raspund, cand am dat peste postarea ta din cap.19. dar mi se pare egoist sa te gandesti numai la situatia ta si sa nu poti privi si din perspectiva unei alte persoane. de ce sa nu ne intelegem unele pe altele, ca lumea e diversa si fiecare dintre noi are probelemele si necazurile ei. si toate cele care au intrat pe acest forum cauta prietenie si intelegere, un sfat bun si poate pur si simplu alte pareri, si poate ca altele au intrat de plictiseala. si pana atunci, ia faceti un sondaj: cate ore pe zi are acces la internet, fiecare dintre noi, si apoi mai discutam.
fara suparare, puteti sa ma treceti pe lista cu orice culoare, eu tot intru sa vad ce mai faceti, si am sa va scriu cand am timp.
cu drag, .