taurasi....(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna taurashi, eu am cam disparut din zona ca a fost pashtele soatzei, asha ca ... acuma dispar ca e pashtele meu , tot intr-o sarbatoare o tzin, numai ca ieri ne-am luptat cu buruianul din gradina, lalele sint cam pe terminate, astept sa infloreasca trandafirii.
Deci... cum lumea cam trebaluieshte saptamina asta, va urez si eu sarbatori fericite, pashte cu oua roshii, si sa mincatzi si pentru mine o feliutza de cozonac, ca eu cumpar ceea ce se gaseste aici. la capitolul cozonac si multe altele... sint in nori

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata si nu prea...ca vremea de
Gaby, bafta lui Stef la serbare, abia astept sa ne povestesti cum a fost si abia astept sa trec si eu prin aceste emotii cu Edi
Stinu, Paste Fericit si tie.Sa-ti aduca iepurasul ce-ti doresti si sa profiti si tu de zilele libere
Danelutza, tu esti cea mai avantajata.Paste de 2 ori.Am sa ma gandesc la tine cand voi savura cozonacul mamei (care e o maestra, din punctul meu de vedere, la bucatarie)
toate tauroaicele.Mai avem maine si ne intram in drepturi, nu-i asa Sorina?Esti prima din listuta noastra.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Gaby, bafta la serbare!
Stinu, vacanta placuta si sarbatori fericite!
Azi m-am sculat la 5 sa fac mancare pt. musafiri, macar atat s-o ajut pe mama daca tot sta cu Robert. Pe Lili am dus-o la gradi:)

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza doamnelor!
azi e ziua cea mare.. pacat ca ploua, ele ar fi vrut sa faca serbarea in curte, dar asa...va fi in clasa! eu sper ca stef sa se comporte mai bine. abia astept!
poate ca e bine ca ploua acum, sa treaca si de paste sa fie vreme frumoasa!
pupici si sanatate tuturor....

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Go, Stefan, go !!

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Am trecut repede sa va salut ca mai am o gramada de lucru la traducere (vreo 18 pagini pana maine seara )
Pupici!

19 & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

buna dimineata.Nu bea nimeni pe ?
Mai taurasi, de acum noi ar trebui sa tinem capul de afis la acest subiect, doar intram in ZODIA NOASTRA.

Mergi la inceput

Daca nu mai intru pe zilele astea, tin sa va doresc PASTE FERICIT, SANATATE SI SARBATORI FRUMOASE ALATURI DE CEI DRAGI .Ne auzim cu siguranta, incepand de pe 26, in plina zodie a TAURULUI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza...
a fost super la serbare! a fost mai frumos decat la craciun, mai ales ca stef nu m-a vazut si si-a vazut linistit de serbare.
pupici tuturor si sarbatori fericite!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Felicitari lui Stef!
Carmen, Sarbatori fericite daca nu mai intri pana dupa sarbatori!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput