taurasi....(14)
Raspunsuri - Pagina 5
cgaby spune:
of! vad ca toata lumea munceste pe aici....spor la treaba!
pupici si sanatate.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
gabibarta spune:
Io n-am muncit ieri
Dimineata am fost la piscina, iar dupa masa mi-am dus trupa la film. Chiar si Lili a stat cumintica, doar de vreo 2 ori a vrut sa mergem acasa, dar totusi nu si-a putut lua ochii de pe ecran:) La 9 seara a cazut lata de oboseala:)))
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Eftimie C. spune:
'Neata gasca!Inca putin si ne intram in drepturi.
Mai, da noi suntem toate ocupate si Gabibbarta merge la piscina. Bravo!
Va pup si spor la treaba harnicutelor
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
april spune:
da, ce bine de unele........si eu as merge undeva, departe, ...sa scap de munca silnica de saptamana asta.......dar lasa ca vine ziua noastra si ne facem de cap..............
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
gabibarta spune:
nu e chiar asa de roz...
Da, am fost la piscina, insa sambata si duminica am spalat 7 ture de haine!!!
Avem musafiri, stau la noi o saptamana, le gatesc, ii plimb in oras, etc. Nici nu am avut timp sa ma pregatesc de Pasti:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
april spune:
noi nu avem piscina.....
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
cgaby spune:
buna!
wow, gabi..te invidiez!
eu sunt un pachet de nervi. mi-au reinstalat windows-ul si acuma ma chinui, nu am nici messenger....sunt nervoasa foc!
pupici si sper ca maine sa am o zi buna...ca avem serbare!
pupici tuturor.
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Iaca si eu cam lenevesc, da' nu pentru ca n-as avea traba dar am o lene in mine...Si colac peste pupaza mai am de facut si o traducere pana vineri dimineata. Ufff, sper sa-i dau de capat pana atunci!
cgaby, succes maine la serbare!
18+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Stinu spune:
Fetelor eu va urez tuturor un Paste fericit si imbelsugat sa aveti parte de vreme superba si sa va bucurati de zilele libere .Eu nu mai intru pana pe 25 asa ca vreau sa va urez SARBATORI FERICITE .
Iustina ,Vlad 6 ani si 9 luni si Ana banana ,nazdravana 9 luni si 1/2
cgaby spune:
iustina - la fel si tie! sarbatori fericite si numai bucurii! si multa sanatate!
alexandra - las ca te descurci tu! am incredere in tine! ca doar nu degeaba avem aceeasi data de nastere! pupici si ai grija de burtica!