Mamici de iulie - august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 2
geliza spune:
Buna fetelor....ce vremeee
....
Iulia, felicitari pentru credit si pt casa
July25, bine ai venit printre noi
Spor la curatenie si munca f putina fetelor care sunt in curatenie...si spor la cumparaturi celor care au in proiect asa ceva
Fetelor cu montignac, cum stati? eu am abordat stilul de azi dimineata...mi-am facut un suc...apoi am baut o cafea...apoi am mancat fructe...si mai tarziu am mancat un sandwich...bine ca era cu paine alba, nu se pune ca painea neagra da arsuri...si eu am din belsug...si am mai mancat si cateva bucatele de cioco, si nu era neagra ci alba....asta e...o sa mai citesc si eu faza2 sa vad ce si cum ca eu am aplicat ceea ce-mi mai aduceam aminte![]()
Eliza
22+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
despre scaun auto...eu zic asa...daca mergeti mult cu masina si cu bebe e mai rentabil sa luati unul pentru greutate mai mare...am citit pareri cum ca cele 0-18 kg nu ar prea indicate pt bebelushi...eu as lua cos (scoica) pt cateva luni...cred ca pana pe la 6 luni si 9 kg si apoi un scaun mai tzapan, solid, cu pernutze protectoare la cap si gat, etc...eu am marca Nania, care acum vreo 3 ani si ceva a fost destul de scump (cam 5 mil)...pe al meu scrie ca e pt 0-18 kg, dar mai sigura e scoica, plus ca e si usor de transportat bbe...de catre sotz ca pe noi ne cocosheaza![]()
iar despre carucioare...eu vreau sa fie in primul usor, usor manevrabil, adica sa se plieze usor (chiar cu bb in cealalata mana) frumos
, si rezistent....as inclina catre unul cu tot cu scoica
depinde acum si de locuinta fiecareia...pentru cele care stau la casa greutatea caruciorului nu e o problema, dar pentru cele care stau la bloc
...ganditi-va ca trebuie sa carati si copilul si caruciorul...ar mai fi varianta lasarii caruciorului in portbagajul mashinii...dar ma gandeam eu azi-noapte...bun...e o solutie pt mine, dar daca eu merg la serviciu si ramane bona? ea trebuie sa-l care![]()
iar despre patutz...eu am si de lemn si de fas, pliabil adica...eu inclin mai mult pentru cel de lemn, iar cel pliabil doar pentru plecari...
Eliza
22+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
map spune:
Buna fetelor,
am aparut si eu. Sunt vesela ca am fost la eco morfologic si bebe este sanatos. Facea nani de data asta, nu a lasat-o pe dr sa-o vada fata si a trebuit sa ne plimbam 15 minute ca sa se aseze altfel. Am facut si pozici. Totul este bine, bebele are toate organele, singura problema era ca inima mea bate ca nebuna, ca de obicei. A masurat debitul de sange care merge la bebe si batea inima mea de ziceai iar ca iese din piept, poate si de emotii ![]()
Acum in saptamana 22 bebe avea 28 de cm si 500 de grame, lung mi se pare. Toat ce a masurat dr pe acolo este parametri normali asa ca-s foarte bucuroasa. De acum o sa mi se faca or sa-l vad mai des pe bebe![]()
merg acum sa mai muncesc si eu ceva desi imi sta capul numai la bebe mic.
Pupicei si pe mai tarziu
Monica si
21+
Amabella spune:
eliza, si eu "m-am apucat" de montignac, in sensul ca m-am apucat sa citesc cartea gospodareshte. ca eu nu auzisem pana ieri de acest regim, asa ca nu stiu ce e cu el si trebuie sa ma documentez temeinic.
ca sa stiu si eu cu ce se mananca. nu am ajuns inca la regimul propriu-zis, citesc explicatiile de la inceput si mi se par foarte interesante si logice.
map, iti multumesc din nou pentru link-ul cu regimul, cred ca o sa mi se potriveascca foarte bine, ca ma regasesc in ce spune autorul referitor la regimurile hipocalorice care devin ineficiente daca sunt tinute prea mult timp.
luiza
26+ si
mic si iubit
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by geliza
iar despre carucioare...eu vreau sa fie in primul usor, usor manevrabil, adica sa se plieze usor (chiar cu bb in cealalata mana) frumos, si rezistent....as inclina catre unul cu tot cu scoica
depinde acum si de locuinta fiecareia...pentru cele care stau la casa greutatea caruciorului nu e o problema, dar pentru cele care stau la bloc...ganditi-va ca trebuie sa carati si copilul si caruciorul...ar mai fi varianta lasarii caruciorului in portbagajul mashinii...dar ma gandeam eu azi-noapte...bun...e o solutie pt mine, dar daca eu merg la serviciu si ramane bona? ea trebuie sa-l care
iar despre patutz...eu am si de lemn si de fas, pliabil adica...eu inclin mai mult pentru cel de lemn, iar cel pliabil doar pentru plecari...
Si eu cand am luat caruciorul am tinut cont si de faptul ca stau la etajul 2, dar am si lift, asa ca trebuie sa incapa in el.
In ceea ce priveste patutul, tot din lemn am si eu, cu saltea relaxa. Eu cred cca e mai bun asta din lemn, mai ales pentru atunci cand copilul va incepe sa se ridice in picioare. Se poate tine mai bine de grilajul patului. Parerea mea si a altor mamici cu care am mai discutat, si care au avut la primul copil patut din lemn, iar la al 2-lea patut pliant.
Andreea
22+POZE
map spune:
Amabella nu trebuie atatea multumiri
Stiu si eu de la mine cum este cu kg si mie din tot ce am tinut Monti mi s-a parut cel mai accesibil, cu rezultate si rezultate de durata nu sa pui pe tine la loc ce ai dat jos. Si cum ai citit in el scrie ca-i un mod de viata, faza a doua o gasesc chiat Ok si pentru perioada cat suntem insarcinate.
Monica si
21+
Amabella spune:
in legatura cu patuturile, eu cred ca vom lua lui bb si patut din lemn, si unul pliant, pentru ca si eu cred ca cel din lemn e mai bun, insa nu pot sa il plimb cu mine cand ma duc cu bb la bunici (parintii nostri).
luiza
26+ si
mic si iubit
pumpkin spune:
Am citit la subiectul cu gravidutze de mai-iunie ca au deja primul bebe, o fetitza de 1400 grame nascuta la 32w2d ! 

Cristina_Ana, si eu ma apuc de bagajul de spital si de spalat hainutztele bebelinei, in maxim doua saptamani le am gata !
Miky
28+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
geliza spune:
Slaba miscarea pe-aici fetelor
...sunteti la somn?
Medeea, sanatate multa, stai cumintica in pat, nu face efort, ia medicamentele prescrise si sa ne tii la curent
Emilia, ai vorbit cu Huacin? cum se simte?
De Bulinutza nu stiti niciuna nimic?
Amabella, ai terminat de citit? eu astept doritoare si incurajari ca daca nu mi se alatura nimeni imi piere cheful![]()
Eliza
22+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
map spune:
geliza eu sunt alaturi de voi cu dieta, azi nu am putut ca am fost incurcata cu mersul la medic dar de maine gata. Oricum mult nu am mancat dar cam neindicat
Maine dimineata manac paine neagra cu iaur cu 0.1 grasine, cu 0.0 nu gasesc
Maine la pranz o sa pap ceva chinezesc dar tot asa carnita cu legume, oricum ei au papa dietetic, si maine seara probabil branzici+ou+legume, ca eu fara branza nu pot, macar o data pe zi
Monica si
21+