Cluj rulz! (46)
Raspunsuri - Pagina 12
asi spune:
Asteptam Roxa ca n-avem ce face
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
baby-boom spune:
Helau!!!
Roxu', poi la tine ma gandeam...da' in nici 3 minute dupa ce-am scris mesajul a rezolvat Mihai treaba...
...foarte bine, ca numa' de alergat in stanga si-n dreapta cu Elise n-aveam chef....ma termina psihic, fetelor...adevaru-i ca a inceput sa scada rabdarea mea, drastic, nu alta....imi sare tandara una-doua.....
Ata ete, se intampla si la case mai mari....acum am culcat-o dupa ce m-a enervat la culme.....a fost o zi din acelea cu "batze mamiiii"....si eu aveam de dat telefoane muuuulte...si printre randuri se mai auzea cate-un "tzitzi, maaaamiiii"...nu vreau sa stiu ce-i in mintea oamenilor alora acu'.....
....pe urma ma mai dispera cand zice ca ii foame si-i alarma falsa....si zau, ca are o mutrita de zici ca ccc cu sufletul vorbeste....si io-i dau si numai se joaca cu mancarea....bine macar ca manca singura ca la ce pachet de nerfi is cred ca as pune-o sa manance cu tot cu lingurita/furculitza fiecare inghititura
...serios, acum, voi aveti nervi din astia maaari de tot cu cupchii???...ca mie acum incepe sa mi se intample( bine,in afara de perioada aia cand nu manca nika, la inceput de diversificare), si zici ca nu gasesc resurse sa ma pot abtine.....
Da tre' sa va zic si-o faza super funny: manca ea de dimineata(tre sa recunosc ca de dimi a mancat f. f. bine) si dintr-o data incepe sa zica ca-i manca ursu' curu' pt. ca are kk la el....am leshinat de ras, nu alta....faza ciudata e ca nu am speriat-o niciodata cu nika...si totusi mi-a mai zis inc-o data ca-i mananca hamu' kuru'...asta fiind intrebata daca aude hamu' cand latra(pt. distragerea atentiei si bagarea linguritei in gura), dar mai demult.....
Gata, da va cer sa-mi dati sugestii de diminuare de stress, ca ma ajunge din urma, zau!!!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
carrie spune:
ioi Flo si mie mi-sau incretit nervisorii in we.
am discutat azi cu o psiholoaga de copii, prietena cu o colega si am intrebat-o cum sa reactionez cand vorbeste urat-desi am reusit sa-i scot din vocabular"poata=proasta" acuma sunt "reao!". a zis ca prin ignorare completa.
solutii legate de stress nu am da cred ca problema la tine e ca deja te-ai cam saturat de stat acasa, te cam seaca monotonia.maine dupa masa avem ocazia sa ne relaxam.
deci vine asa: Flo+Elise, Stanca+Razvan, Raluca+Stefi, poate Simo-nana sim...listutza deschisa!
Oanaaa, Roxanaaa, svetyy(ce zici, nu dai o fuga?)celelalte feteeee??
pusici, ia veniti ca va
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
roxana1974 spune:
Cristiana
am uitat sa scriu de baby-intalneala, in principiu venim si noi, doar sa nu fie ziua in care vine femeia la curatenie dupa-amiaza ca atunci pica..., dar o sa va anuntz.
mai viu, ca suntem pe oala...si ma tine de o mana...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
nana_sim spune:
Fetelor, de aproape 4 ore umblu pe internet sa aflu despre parchet laminat, dusumea, centrale si calorifere, mi-am descarcat chiar si un soft de proiectat bucatarii si tot nu-s mai lamurita ca azi-dimineata. Credeti ca-s eu ... nuuuu, doar
Am fost azi la santier din nou ca sa fixam locurile pt intrerupatoare si prize si obiecte sanitare. Habar n-aveam unde o sa stea toate caloriferele si chiuvetele dar ne-am decis in 2 timpi si 3 miscari la fata locului fin'ca a trebuit. Sper sa nu fi gresit ceva prea tare.
Roxa ce limbarnita ai, 4 mesaje intr-o singura zi?
Florina incearca si tu si poate scapi si de nervisori si inchei si cu "tzitzi".
Ma duc in lume mea si pe toata lumea!
Simona
roxana1974 spune:
hi hi simo, 4 numa' pe topic la noi...sa vezi in rest...n-am avut sefa azi si acu s-a rezolvat si acasa...nu era virusul de vina, au schimbat providerii ceva setari...uff...
bafta si spor cu casutza!!!
R-B
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
asi spune:
Florina eu sunt aia cu nervii mari pe copil.Ti-as mai zice un motiv de nervi pe care eu l-am observat mai ales cand pleca Bogdan in delegatie
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
flavia maria spune:
Svety ti-am scris un PM...legat de ceea ce se intampla cu Dani noaptea..
Noapte buna fetelor!
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
svety spune:
Flavia trebuie sa mai vedem. Ti-am zis ca ma ingrijoreaza faptul ca se mosteneste.
A IESIT DINTISORUL 3. SUS STANGA. ASTEPTAM SI CELALALT SAPT. ASTA SAU CEALALTA. .
va spun Noapte Buna. Nu ma singura aici.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
ralucames spune:
Buna dimineata gagici!! Ce zi frumoasa se anunta...(cica vor fi 18 grade)
Mai fetele, pe mine m-a durut ingrozitor spatele ieri dupa-masa, de la simple aplecari ca sa mai strang de prin casa... abia m-am putut misca mai spre seara... si nici acum nu mi-a trecut in totalitate. Mi-e groaza sa ma duc la dr., ba mai mult, nici nu stiu unde ar trebui... Sa vedeti Stefania ce mirata se uita la mine, ca nu stia ce am patit.
Svety, si noi am avut perioade asemanatoare voua... se apuca de urlat in somn de abia o puteam opri... si cred ca era de la ce i se intampla ziua... am obs. ca daca nu o culcam seara cu plans, nu mai facea faze de alea nu zic ca ar fi acest caz la oi, dar vreau sa stii ca o sa ii treaca, ei trec prin o gramada de faze...lui
Sunt curioasa ce ti-a zis Flavia...
Va doresc o zi buna si frumoasa
p.s. incerc sa ajung la intalnire, dar nu promit, Criss, in fctz. de cum ma simt dupa-masa
minunea vietii mele