Cluj rulz! (46)
Raspunsuri - Pagina 11
asi spune:
Salutare gagici!
Cristiana daca nu apare nimic noi venim.
Svety hai mai fata ca nu e asa de rau.Sa-ti zic un secret eu intotdeauna incerc o haina care o aleg intentionat sa fie numar mare si fiindca mi-e larga ma simt foarte bine.Nu e bine ca va uitati la televizor sera(noaptea) si copilul doarme.De ce nu il culci in alta camera?Faptul ca se trezeste tipand cred ca apare la majoritatea picilor si e trecator.
Mariana
Florina cum te-ai sarbatorit?
la toate
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
svety spune:
Neatza.
Stanca iti dau dreptate cu televizorul. O sa ne uitam in alta camera. Noaptea asta nu a plans insa a dormit agitat. Nu ne mutam inca in alta camera ca noaptea se trezeste si se ridica in picioare in patut. Foarte linistit, noroc ca dorm iepureste si sar cand il vad.
Ce vreme aiurea. Iar ploua, iar stam acasa...poate se mai opreste.
Sa vedeti ce canta Dani!Inca ridica fatuca in sus! Mai noi are in repertoriu "la-la ta-ta la-la ".
Sunt cu el in brate, fug.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
roxana1974 spune:
Flo! nu eram la Internet cafe! Eram la mama acasa, iti vine sa crezi ca d-soara care sade in chirie la mama are net non stop una'ntr'una? numa ca nu m-a lasat Serban sa scriu mai mult! Intre timp s-a rezolvat cu conexiunea si de acasa acu'-s la job si cica nu-s pe DC!!!
Roxa
Simo
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
machetutza spune:
salutare fetelor!
Florina iti doresc si eu "La multi Ani!" de florii!
Svety chiar asa! nu-ti mai fa atatea griji; trec sarbatorile si apoi poti incepe un regim usor! oricum, cred ca esti prea dura cu tine!
Cristiana multumim pt invitatie, dar noi avem programare la dentist pe maine!
Raluca multumi pt vot!
va tzuc!
Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian
impreuna spune:
La multi ani (cu intarziere) celor care s-au sarbatorit de Florii
Noi am fost wk asta la munte (L. Rosu) si a fost super, daca mai era si soare, ar fi fost deja prea frumos
Spuneti-mi si mie va rog, unde ar putea merge un prieten de-al meu sa se trateze pt infertilitate? Medic, clinica, cabinet particular, orice... Multu'
Flavia (sotie si mamica fericita)
roxana1974 spune:
Gagici! Tzinetzi-ma bine..ma duk in pauza de masa..sa vad noul shopping center vis a vis de Kenvelo ....am cardul la mine...
baby-boom spune:
Fetelor, am nevoie urjenta de-un fax, ca trebuie sa primesc ceva!!!!...si al nostru nu merge deocamdata....cine ma poate ajuta???.....sau de-un scanner, da' nu sunt sigura, sa vad daca am o stampila pe pc.......pliiiizzzzz!!!
Flo, un picutz disperata
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Florina e un fax la Alimentara mare de langa piata din Zorilor.Poti primi si acolo faxuri.Succes!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
baby-boom spune:
Gata, am rezolvat!
Roxa, of-of mai-mai!!!! cica si asta-i o boala :))....oare nu da si-n mine, ca-s prea linistita din pct-ul asta de vedere...
....da' se ocupa altii de mine ....exemplul socritzei, care s-a aliat cu Mihai si mi-au procurat 2 bucati rochii gen Jackie Kennedy...abia astept sa le vad....mai am nevoie de balerini mortali....
....si ca tot veni vorba: Oana, pe acolo ala era pretul standard???...acolo si anume la otter!!!
Va pup...
p.s. ne inscriem pe listuta ta, Criss!!! tot de la ora 6???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
roxana1974 spune:
Flo! !! pai se poa'? stii ca ccc cu fax si scan te pot ajuta io, doar un bip sa fi dat!
Nimic nu mi-o trebuit din Galeriile Ferdinand...vorba lu' Eminescu: "ba ma leshi, ca vine lesh pe presh.." asteptam cica sa vina Zara si Mango...poi ne-om mai da cu parerea...