Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dienuta , de doua zile ii dau si eu fetei piure de legume si procedez exact ca tine,adica il pun in borcanele,le bag in congelator apoi le dezghet si le incalzesc la microunde.Nu vad de ce nu ar fi ok acest "procedeu".

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

de dimineata, pe b1, la "ne priveste" a fost o polologhie foarte interesanta despre alaptat; nimic nou fata de ce s-a discutat p-aici, dar tot interesant; ideea finala : 99 % este datorata psihicului. asa ca ingroapa securea !

despre mine, ce pot sa va spun, daca serviciul nu mi-ar placea, n-as putea sa stau acolo 9 ore. si nu as putea sa-mi sacrific in ruptul capului 1/4 din zi pentru celelalte 3/4. nu vreau sa intru in gandiri prea profunde, sa nu cumva sa-mi crape capu, dar mie una nu mi se pare ca a fi mama te face sa te realizezi in viata ca om. eu consider ca pe langa satisfactiile pe care mi le ofera familia, am nevoie si de cele profesionale.
e adevarat, am si un sot de moda veche, care considera, desi nu se exprima, ca o femeie e mai buna daca sta acasa si creste copii decat sa vina obosita de la job, insa tocmai fiindca vin obosita si uneori dupa el de la servici ma respecta si ma iubeste.
pe mine ma obsedeaza ideea ca acum dam tot ce putem mai bun pentru copii nostri, si la 18 ani se duuuuc, si ramanem tot noi cu sotii nostri. ma uit la vecina mea, care a renuntat la serviciu pentru a sta cu fetita acasa tot din motivele astea expuse p-aici; rezultatul e ca dupa atata timp, nu-i mai vine sa se intoarca la munca, fetita e clasa I deja si ea se taraie inca dupa ea la scoala si inapoi ... acum nu mai are activitate cum avea odata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Meems, si eu ma intrebam pe unde ai disparut!
Eu sunt bine, dar nu prea am ce sa zic, + ca de cind a iesit soarele nu prea mai stau pe-acasa!
Mai profit si eu de perioada asta faina cu mincat doar laptic, ca odata inceputa diversificarea nu prea mai vad eu prea mult timp liber!Dar m-a sfatuit o mamica dulce pe-aci cum sa fac: te trezesti dimineata, cu noaptea in cap, faci supa si toate cele prin casa si asa iti ramine timp sa iesi si in parc!Om trai si-om vedea!

Simon al meu nu face nimik in afara de galagie!Nu se intoarce, nu apuca jucarii, nu ride in hohote, doar papa, zimbeste si incearca din rasputeri sa se ridice in fund, dar binenteles ca nu-i iese!

Mai nou, am observat fontanela inkisa cu toate ca vigantol ii dadeam cind mi-aduceam aminte doar cite o picatura!O sa sun dct , zilelea astea!

Dordia , si al meu face bubitze in jurul guritzei si le pun tot pe seama salivei!

Va pupacesc!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Corap si eu ma gandesc sa imi schimb jobul dar...daca nu gasesc ceva mai bun...o sa fiu nevoita sa ma intorc aici!!!

Joy imi pare rau sa aud ca esti trista. Si eu am fost suparata si am plans cu copilu' in bratze din alte motive si stiu cum e. Dar tb sa te aduni si sa vb cu sotzul tau si sa va lamuritzi exact ce nu merge intre voi. Daca nu vorbiti....nici nu avetzi cum sa solutzionatzi problema si....prapastia dintre voi se adanceste din ce in ce mai mult. Comunicarea e cea mai importanta in astfel de situatzii. Iti zic din proprie experientza. Si eu am trecut prin momente mai tensionate si dupa cateva zile de tacere din ambele partzi am izbucnit si am pus problemele pe masa si usor usor le-am rezolvat. Dar daca taceam in continuare ...nu stiu unde se ajungea. Un pentru tine si sus capul!!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

chiar vroiam si eu sa va intreb ce parere aveti de mancarea congelata!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetelor nu mai pot! Bianca nu mai vrea sa stea si ea ca pana acum pe spate sau pe o parte,sta cateva secunde si...top se intoarce pe burta , daca reuseste sa i-si indrepte manutele e ok,daca nu URLA. Mai nou si noaptea in somn se intoarce pe burta si face iii,iii,iii si freaca nasu de salteaua patului . Noaptea trecuta nu am putut dormi de stres (eu nu vreau sa o las sa doarma pe burta ca-mi e ca nu poate respira! Stresul ce sa fac!)

Azi am ajuns in Niro, de fapt in Dragonul Rosu. Daca ai timp si vrei gasesti lucruri de calitate si la preturi rezonabile.Cel mai mult ma supar ca nu am gasit rate de plastic pentru baie,sa vad unde gasesc ca trebuie sa-i iau fetei.

Am luat figurine care se lipesc pe pereti cu 1ron (eu am dat pe cele pe care le aveam acasa 25ron! Afacere nu gluma !). Si hainute destul de multe.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

...si daca tot stau prin casa si Dara-mi doarme ca ursu' hibernatic, mai bag si io neshte postari, poate mai capat o stelutza.
Parerea mea vis-a-vis de lapte este urmatoarea: laptele exista sau nu exista. Cand exista, el ramane constant doar prin relaxare si prin sugere cat mai frecventa. Nu cred in stimularea lui cu tot felul de ceaiuri, miere cu nuci (Ile, te ! n-o lua personal), bere sau alte dracii.
Din experientza personala am observat ca singurul moment in care am stat prost cu laptele a fost un moment de stres extrem, pe care l-am regretat apoi, mai ales ca era cam nefondat. Eu am lapte!, indiferent cate lichide beau - in afara de apa si suc de fructe nu mai consum altceva. Imi repet chestia asta incontinuu si vad ca n-am dat gresh pan-acum. Niciodata nu mi-am pus problema ca nu-i ajunge laptele Darei iar de muls m-am ferit ca de dracu'. Pur si simplu am pus-o pe Dara la sān ori de cate ori dadea semne de foame, iar daca mi-a respins sānul din diverse motive (unul fiind ca pur si simplu n-avea chef sa manance in momentul ala) am pus-o frumusel in pat, la joaca, si am asteptat pana a dat foamea peste ea si s-a repezit la sān sa-l goleasca. Decat sa-i dau un biberon, mai bine o pun la sān. Sa stitzi ca a scos lapte chiar si cand sanul era flescait si eram suta la suta sigura ca nu mai e nimic acolo. Scoate micutza lapte si din piatra seaca, incredere sa ai ca exista ceva acolo.
So, Joy, stresul este inamicul nr. 1 al laptelui. Potzi sa te mulgi tu la infinit si sa iei toate semintzele din lume, daca esti ne-relaxata o sa-ti pierzi laptele cat de curand. Deci, da-o cumva la pace cu sotzul tau, revizuieshteti prioritatzile (curatzenia nu e una dintre ele, sa fim serioase! Io n-am mai spalat gresia de nu stiu cand, insa mi se rupe de ea. Mai bine ma joc cu Dara si-o fac sa moara de rās decat sa frec faianta. Nu vine Sanepidu' in control, asha ca o las balta) si incearca sa ieshi din cercul vicios in care te tot invartzi. Stai si gandeshte-te de ce nu merge treaba si incearca sa schimbi ceva chiar daca asta presupune un compromis din partea ta. Trebuie sa-ti regaseshti echilibrul fiindca altfel itzi va fi tot mai rau.
Inchei ca ma ia lumea la goana cu cate sfaturi "intelepte" vin
Ti pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele bagati si la mandea un sfat va rog ca sunt in mare impas. Deci cumpar azi cereale de la Milupa, mai precis fulgi de orez fara lapte. Si ma uit pe cutie si nu inteleg nimic cum se prepara. Ba zice sa pun 200 ml lapte, ba sa pun 100 ml lapte si 100 apa, ba 120 apa si ulei de rapitza . In concluzie, mie imi trebuie sa-i pun in piureul de fructe 1-2 lingurite, so....cum ii fac? Ca daca trebuie sa fac cu 200 ml lapte...m-am facut nici o afacere, ca luam direct din aia cu lapte si cu banane si gata. Eu am vrut simpli tocmai sa-i pot pune in diverse piureuri fara sa schimbe gustul acestuia.
Ma lamureste si pe mine cineva, please!

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

lordra, sunt intru totul de acord cu tine.
am cateva prietene care au lapte garla si nu fac nimik pt asta, am si prietene care au pierdut laptele intre timp...

in ce ma priveste am avut o criza acu 3 sapt dar de atunci nu mai am probleme!si nu ma omor cu stimulatoarele.deci sunt in categoria avut putin si acu avut suficient!

ma stii pe mine razboinica?

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cat despre stat acasa....eu o sa stau cat de mult pot ca odata intoarsa la servici....e nasol. Ca si restul si eu merg la servici pt a avea cu ce sa-mi satisfac poftele mele si ale celor din jur dar...daca nu mi-ar place ceea ce fac acolo...nu as suporta. Adica la servici merg si de voie si de nevoie!!!

Despre gradinitze si crese...eu zic ca sunt ok. Gradinitza chiar e indicata zic eu pentru socializarea copilului. Depinde si de copil cum se adapteaza si de parinte cum ii explica in asa fel incat locul ala sa nu fie un loc de teroare pt copil. Eu am fost la gradi f. putzin si imi parea rau cand la scoala povesteau de gradi ca eu nu aveam ce povesti.
Eu imi voi duce copilul la gradi de la 3 ani chiar daca am cu cine sa-l las acasa; e f.important pentru dezvoltarea lui. Eu asa consider.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput