Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Dienutza, esti sigura ca era mango? Nu de alta dar poate ca era vre-un morcov de import si arata asa pentru ca il tratasera cu substante pt mango...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Alinush, bine ai venit pe lista neagra

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pisi eu nu am fost intotdeauna grasa. Din contra m-am ingrasat dupa un regim tzinut de fitze sa slabesc cateva kg pe la 16 ani. regimul era din ala de 14 zile cu dim:o cafea si un biscuite care cica daca slabesti nu mai pui si iti schimba metabolismul si...bla bla-uri d-aste. Apoi m-am lasat si de sport si a contribuit si asta si m-am ingrasat vreo 10 kg apoi tot ok eram pana m-am angajat la o firma de distributzie de alune, drajeuri si d-astea si am basculat la alune de am mai pus15 kg si apoi regim cu supa de varza dupa care am pus cred ca 20-30 kg intr-un an. deci...teoria asta la mine nu a mers!!! Si Doru e slabatura iar sora-mea cea mare are 50 kg dupa 2 nasteri deci....nu e de-acolo cauza grasimii!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

PISI-trendy sau nu - tu pur si simplu nu te poti abtine sa comentezi in loc sa postezi o simpla parere, ca un simplu mebru al forumului....mai-mai!

Dienutza - si eu m-am mirat de faza cu cojitzele...ce sa zic, nu prea mi-a venit a crede, mai ales ca eu nu alaptez exclusiv!

Dordia - cred ca asa voi zice si eu: ii trece pana se insoara

Gandacel - multumesc de sfaturi!!!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mai aceasta, eu cu tine nu mai vorbesc p-aici, ca nu ma dau cu dusmanu; n-ai vazut ca aveam si eu chef sa ma vad cu fetele de dimineata, da nu ma vrea nimeni ?!? ce vrei, sa ma goneasca de tot, ce naiba ?
si de la mango si papaya nu cred sa fi facut tu vreo alergie cand erai mika, fiindca baga mama in tine numai mere d-alea scofalcite si autohtone, nestropite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

So, dupa parerea mea fiecare face cum crede ca e mai bine si pentru asta nu trebuie hulit!!! E de ajuns sa ne expunem parerile si sa le argumentam.

Va pup dulce!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Mi-am rezervat loc pe randu-'ntai la spectacol. Sper sa nu ma dezamagitzi si sa prestati la nivel inalt

Bai, ce e nebunia asta cu liste de alaptatoare si non-alaptatoare? Fiecare, dupa posibilitati. Io am lapte fara sa fac vreun efort si nu cred ca-s vreo eroina pt. asta. Pur si simplu asha s-a nimerit. Nu-s deloc mai vrednica decat mamicile care n-au lapte. Haideti sa incetam cu raportul zilnic despre marit productia lactata cu/fara stimulente fiindca zau, nu cred ca priveshte pe prea multa lume. Fiecare face acasa cum il duce capul, iar chestia asta cu eforturile nemaipomenite de mentinut si condus laptele pe culmile propasirii, mai mult streseaza decat rezolva situatia.

In ce priveshte zaharul/sarea, io una voi institui regim si nu fiindca asha e trendy, ci fiindca, again, am in fatza exemplul copilariei. Maica-mea ne-a umflat pe mine si pe frate-miu cu prajituri si alte tampenii dulci, ca asha ne placea noua, si eram grashi de radeau copiii de noi la scoala. Un alt motiv de nefericire pt. mine. Intotdeauna am invidiat copiii slabi si ageri.
Acum am un fizic ok, dar asta fiindca mananc sanatos (atat cat se poate) si fac mult sport - nu acum, fiindca alaptez si mi-e greu. Am de gand sa am o fata sportiva si agila, nu una umflata doar fiindca eu am decis, inca dinainte de a-mi cere ea, sa-i dau tot felul de kestii nesanatoase, pe motiv ca sigur ii plac. Gustul copilului se mai si educa, ce D-zeu!
Asta e strict parerea mea si nimeni/nimic nu ma va convinge sa actionez altfel. Increderea copilului, devenit mai tarziu adult, vine si din felul in care arata. Si crede-ma, Dienutza, daca vei avea un copil sanatos si armonios dezvoltat (prin asta neintelegand in nici un caz grasutz) n-o sa ai probleme mai tarziu nici cu bulimii/anorexii/steroizi. Un copil care n-a fost niciodata gras si de care nu s-a facut misto, n-o sa dezvolte nicicand suferintze psihice care sa-l conduca la cine stie ce anomalii. Parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

...si uite-asha, incet-incet, pun io pe tapet toate traumele copilariei mele. Cateva subiecte si gata, aflati totul despre mine
Credeti voi ca degeaba a aparut kestia asta cu diversificarea de la 6 luni? E prea multa omenire bolnava si grasa in lumea asta. Raul trebuie taiat de la radacina, nu de la frunze, ca d-acolo 'geaba il tai: creshte la loc intreit, ca capul balaurului:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by tania-z

PISI-trendy sau nu - tu pur si simplu nu te poti abtine sa comentezi in loc sa postezi o simpla parere, ca un simplu mebru al forumului....mai-mai!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mai Tania, nu era o parere, nici o ironie, era pur si simplu o gluma !

Ca daca ar fi vorba de o parere, parerea mea e ca nu are nimic de-a face sanatatea copilului cu zaharul. A nu da zahar la copii e o chestie pur americana, care vor sa-si protejeze plozii de mici sa nu cumva sa ajunga obezei ca si ei ( eu vorbesc ), am eu o prietena care l-a tinut pe fiu'su pana la 2 ani nu i-a dat nimic, zahar, "alergeni" etc, l-a alaptat pana i s-au scurs sanii pe burtica ( noroc ca acum e la moda sa te operezi in zona laptoasa si ea are si cu ce ) si dupa 2 ani, cand l-a scos de sub clopotul de sticla ii da hamburgeri ca doar nu o sa lase copilul sa pofteasca, nu?
Asta nu inseamna insa sa ii faci ceai si sa ii pui trei linguritze de zahar in el! Si pe cutie de cereale ar trebui sa va uitati cam CAT zahar e... ca un aport glucidic trebuie sa aiba si el din ceva, nu ? mai ales ca creste si devine din ce in ce mai "energic"...

Dordia, nici eu nu fusei mama XXXXL de mica. Ba chiar eram XS... Dar asa fu sa fie !

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

are dreptate Dordia, ia va rog sa nu ma mai huliti, ca doar daca am cumparat cereale cu zahar si i-am dat copilului nu inseamna ca il umflu cu prajituri si dulciuri !!!
ia sa ma duc io sa vad daca nemernicele chiar au zahar sau ma lamentez degeaba !

Mergi la inceput