Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

hai ca eu sunt monument de nepasare; zahar, e-uri, ce-or fi, da sa-i placa copilului, ca nici eu n-am crescut cu porcarii ... bleah ... sanatoase ...
cu glutenul, in schimb, unde vad ca se scandalizeaza atata lumea, sunt si eu de acord. dar daca o gramada de oamnei au zis ca sunt peste 4 luni, cu zahar, cum or fi, si sunt avizate de pus pe piata ... eu am incredere. la o adica e zahar, nu kkt ... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Da, mai Dienutza, dar e trendy sa nu dai zahar la bbi ! Nu de alta dar daca ies dintii gata cariati?

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mai Lavi, facusi lista rosie cu mamele care mai au laptic.
Restul suntem pe lista neagra sa inteleg?

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Tania, daca medicul nu ti-a spus nimic pentru cojitele de pe cap, atunci incearca sa faci ce am mai sfatuit pe cineva aici si am impresia ca a scapat. (scuze, nu mai stiu daca Joy sau altcineva). Nu mai folosi nimic cosmetic, nici medicamentos pe ele. Cumpara o perie speciala pentru bebei (daca nu ai deja), nu e deloc scumpa, perie-l bine iniante de baita, foarte important sa-l speli bine de tot dupa aceea (doar cu apa!!!). Si ultima si cea mai importanta faza (zici ca sunt la spectacole la tv!) este dupa baita: FREACA-L BINE DE TOT CU PROSOPELUL, fara frica, usuca-l bine numai cu prosopul. Ii face bine si la cojitele care inca sunt acolo, ii imbunatateste si circulatia sangelui la cap (prin masaj), ca sa nu mai apara altele noi. Ai sa vezi ca in 3-4 zile nu mai are nimic! Daca nu cumva e o ciuperca responsabila...

Da, Lavi02, eu alaptez inca 5 mese pe zi, pe langa suculetele pe care le bag deocamdata suplimentar. Aseara a mancat cam putintel la ora 7 si la 9:30 (seara) si am zis sa-i dau un supliment. Atat m-am distrat!!! Se stramba de mama focului si scotea si niste sunete de parca era un om mare care bea o tarie! Si numai ce ii dadeam iar, incepea sa se strambe, pana a inceput sa intoarca si capul! Asa ca n-am mai incercat, l-am pus la san, ca sa-i treaca supararea si primele doua supturi au fost insotite de strambaturi, cred ca a inghitit ce-i mai ramasese prin gurita. A fost tare haios. Insa stau si ma intreb cum ii voi da alt fel de laptic, daca nu mai vrea din asta. Ca in urma cu cateva luni a baut de 5 ori, la intervale complet neregulate, tot din asta... Bebelac, adica.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

mai, pisi, d-abea incepeam si eu sa ma reabilitez in ochii comunitatii si iar ma faci sa creada lumea ca sunt tot eu, dar cu alt id ? adica odata in viata ta nu poti si tu sa fi de acord cu trendurile moderne ? si adica ce daca punem copii la dieta ? nu d-aia cresc ei mari, sa inceapa cu bulimiile si salile de fitness ? ... sau cu steroizii la baieti ...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tania si Stefan mai are cojitze din alea ca solzisorii dar...asta e. Pana se insoar o sa-i treaca. Eu continui sa il dau cu ulei si sa il perii in fiecare seara inainte de baitza si...se iau dar tot raman acolo. Sper sa ii treaca in curand.

Lavi sa intzeleg ca eu daca alaptez mixt adica jumi/juma aproximativ se cheama ca nu mai alaptez deloc??? Sau m-ai uitat pur si simplu???

Presimt iar disputa..........pe faza cu zaharul si glutenul. Si ca sa va zic ceva eu in loc de zahar ii indulcesc cu miere si nu imi saritzi in cap cu teoriile ca practica nu a dovedit mai nici un caz de boala d-aia nasoala de la miere!!! Iar de teorii sunt satula!!! Vreau fapte, si intamplari exacte ca pe carti...nu mai pun baza.

De ex. eu am fost crescuta si diversificata de la 6 sapt. si sunt supersanatoasa la fel ca si cele 2 surori ale mele, si ca sotzul meu deci....sa fim serioase ca asa cum apare in carti si cum e moda....nu e tocmai dracu' asa negru!!
Parerea mea si...."nu sunt din localitate"

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

tania - cum sa fie cojitele de la lapte prea gras ? adica cojite nu inseamna pielicica uscata ? nu-i cumva, zic si eu, invers ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mai Dordia, si eu tot de la 6 saptamani am fost diversificata... si cum daca la 2 persoane s-a intamplat ceva deja se poate trage o concluzie, inseamna ca diversificarea poate cauza...umflaturi ! Nu de alta dar am observat ca si tu esti XL iar eu sunt XXL deci...

Dienutza draga, banuiesc ca ai inteles ca glumeam, of course. Uite ca sunt asa de anchilozata astazi ( cred ca am mancat ceva alergen cand eram mica ! probabil mango sau mai stiu si eu cred ca de la papaya mi se trage ) si daca tot stau lipita de scaun intr-o pozitie ciudata de nici sa rad nu pot, zisei sa glumesc si eu...

Sa nu va suparati ( prea tare )...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

BB_alinus tocmai a anuntat ca a intarcat bb

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

ca tot veni vorba :
corap - zi si mie te rog cum se alege mango cand il cumpar; eu am poftit odata cand eram insarcinata si am luat unul care arata chiar frumos p-afara.
n-am putut sa-l mananc, nici sa-l miros de fapt; arata ca o piersica la interior, poate nitel mai dens, dar avea un miros patrunzator de codite de morcov, asa cum au morcovii aia nasoi la coada, partea aia mai verde ... si la gust, tot cam asa ...

Mergi la inceput