Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna fetili!!

am gasit o metoda super de a sta la calculator si a scrie cu 2 maine (in conditiile in care bb e la mine in brate: o perna maaare mare si bb papa tzatza de nu mai poate

silvia, imi pare rau. sanatate multa lui Stef!

dordia si madau, (si nu numai ) am pus 3 poze in contul comun la intalneala... astept sa le pui si tu diana, pe ale tale. eu numai 3 am facut.... una e cu bbk mea, a doua cu printesa lui mada, si a treia cu puiutzul dianei. toti dormeau... mare mirare caci mi-aduc aminte cum tipau toti la un moment dat

ma apuc sa pregatesc baia puiului. va pupic!

ank & bb Karina
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele m-am lamurit cu cerealele, multumesc! Deci pana la urma in natangeala mea am luat ce trebuie, ca asta si vroiam sa-i pun eu cat vreau, adica nu prea mult sa o umflu, ca e destul de bine ptr varsta ei, doar cat sa reusesc sa o satur, ca nu papa intotdeauna 100 gr de mar ras, se cam plitiseste si se enerveaza. De luat in greutate ia bine asa ca nu ne schimbam deocamdata, plus ca de laptic are nevoie, ca are calciu, etc. Dar sa ne mai diversificam si noi nitel ca ne-am cam plictisit doar de mar de 2 saptamani, si pana la banana mai avem 1 saptamana. Chiar ca veni vorba, de mango ce ziceti? CORAP tu parca ii dadeai lu Ardeiasu nu? Cum e, il papa?

Si ca tot vb de curatenie in detrimentul timpului stat cu copilul, eu am cam tras chiulul de cand am nascut si la capitolul curatenie si la gatit. Abia ma rup de fimea sa mai plecam la Cora, Careffour, etc. Dar vorba voastra, om avea timp si de alea, lasa ca nu cade casa daca nu e curatenie bec, iar cui nu-i place...sa nu vina. Corect?
Apropo de asta, sa va fac sa radeti nitel, pe vremea cand s-a casatorit mama cu tata, bunica mea ( mama tatalui) avea prostul obicei sa vina la noi acasa si sa dea cu degetul pe mobile sa vada daca e sters praful, sa mai schimbe ea una alta prin casa. Iar mama care nu e intreaga la cap ce-i zice intr-o zi: Auzi femeie, asta e casa mea, daca mi-am lasat o pereche de chiloti pe masa si am zis ca e vaza de flori ( perechea de chiloti), apoi vaza de flori e clar? Si nu te mai obosi sa controlezi de praf ca nu-l sterg decat de Craciun si de Paste. Si uite asa s-a lecuit coana mare de control

Cu gradinita, aci nu ma pronunt ca eu am fost doar 1 zi, a doua m-am tavalit pe jos si urlam ca nu ma duc, a treia deja ma invineteam urland, a fost mama cu mine la doctor si i-a zis ala ca daca vrea sa o iau razna cu capul sa ma duca la gradi. Nu stiu de unde aversiunea....asta e. So, eu pe Miruna o sa o duc, sau cel putin incerc, daca nu vrea, are cu cine sa sada acasa.

Ma duc sa-mi termin si eu baia de curatat, ca mai am doar de sters e jos

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

quote:
Originally posted by corap

azi mi-a cazut prima data cupilu de pe canapea. mai, de-abia m-am intors cu spatele la el sa-i spun ceva lu' ta'su cand am auzit un BUF infundat si ardeiu imprastiat pe jos
n-a patit nik, nici macar n-a plans (deh, dusumele moi de brad... vedeam io dak erau de stejar).
in ceea ce priveste jobul... mai, imi place in masura in care poate mie sa-mi placa un job - n-as putea sa zic ca nu mi-as gasi lucruri mai interesante de facut in timpul ala ...
jobul... e ca si cum ai spune ca spalatul aragazului te relaxeaza. pote fi corvoada favorita, ai putea sa te convingi ca o faci din placere, dar pana la urma... in mod sigur sunt multe alte chestii care ti-ar face muuult mai multa placere decat spalatul nenorocitului aluia de aragaz.
mandutza, fa o pauza. macar doua saptamani nu-i mai da altceva decat lapte. mai vezi dup-aia cum reactioneaza. nu pateste nimic daca nu-i diversificat pana la 6 luni.
hai ca va las
c & ardeiul cazator

CHIAR ASTA CRED CA AM SA FAC PENTRU CA VAD CA DE VREO 2 ORE TOT MARAIE DE DURERI DE BURTICA .I-AM DAT STOMACELUL PESTE CAP CU ATATEA INCERCARI....
OARE PESTE CEVA TIMP O SA-MI ACCEPTE ?IMI ESTE TARE FRICA !

MERCI MULT!

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

quote:
Originally posted by corap

mandutza, n-am inteles daca il hranesti la san sau cu lapte praf. sorry.
dak la san, nu-i nici o problema greutatea.
dak-i bibe... depinde de multe chestii - de ex. de greutatea cu care s-a nascut (daca a fost dolofan atunci e in regula sa fie si acum), ai grija sa nu-i faci biberoanele prea concentrate, si cam atat
oricum la varsta asta nu se inlocuieste o masa de lapte cu o masa de fruct.
si dak copilul respinge mancarea in bloc, inseamna ca-i ceva in neregula, si ca nu-i momentul pt. diversificare. nu risca sa-i "strici" ceva doar ca sa nu mai fie gras. curele de slabire (mai bine zis controlul alimentatiei) MAI INCOLO.
c

BUNA ,BEBE PAPA MILUMIL DE CIND L-AM NASCUT ,AM AVUT SAN DOAR 3 SAPTAMANI DAR NU DE AJUNS ASA CA-I COMPLETAM CU MILUMIL ,ACUM AM TRECUT DEJA LA FORMULA 2 !
LA NASTERE A AVUT 3.100 KG ,DECI NU PREA MARE ,ACUM ARE 8.400 KG DAR SI IN LUNGIME A LUAT MULT ,NU PARE GRAS DAR TOTUSI ARE DECIT 4 LUNI SI 8.400 KG .CRED CA FOARTE MULT II PRIESTE SI SOMNU' ,DOARME DE RUPE PAMINTU' :))) POATE DE ASTA SI A LUAT ASA MULT IN GREUTATE !
CLAR ESTE CA TRE' SA-I INTRERUP DIVERSIFICAREA PENTRU CA AZI CEL PUTIN II FIERBA BURTICA SI PLINGE CEEA CE NU FACE PREA DES !

TE PUPIK SI MERCI!

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mada, io i-am dat mango si lui ii place. dar cel mai mult si mai mult ii plac perele (williams, alea galbene mici) si nectarinele. mai bine incerci unul din astea doua.
ma rog, despre mango cineva zicea ca-i alergen... asa ca nu pot sa-l recomand. eu ii dau cateodata.
c & ardeiash dragalash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata am terminat cu baia! Maine urmeaza sufrageria...si tot asa, sper sa termin pana la Paste
Corap deci zici ca mango e alergen...hmmm...cred ca o sa incerc putina nectarina atunci.Ar trebui sa-i placa, la cate tone de nectarine am mancat cat eram gravi...cred ca statea in suc de nectarine si piersici nu in lichid amniotic
Va pupacesc

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello, pe seara!
Mi-a luat 3 ore sa citesc stivele de postari...ca deh, a plouat!

Despre noi: am inceput azi supica de legume! Cu legume pasate prin ea, deci nu zeama chioara! A papat mandra 50 ml, cu tetina in forma de cruce, ceea ce io zic ca e ok, pentru prima zi! Si pentru vestita noastra pofta de papa! Chiar, sondaj: cine pune sare in supa? Ca io nu am pus, dar dr. mi-a recomandat sa-i pun pitintel...
In rest, parca ceva mai bine stam cu papatul, vitamina C sa traiasca!

Raspunsuri:

Mara- ehehe...evoluati aia din Braila comparativ cu secursitii depe la noi, care vor sa afle tot ce ai in cont! Bravo ca iei banii asa de comod!
Io am fost azi la posta si mi-au zis ca m-au programat sa iau banii de CIC pe 19 abia!Cica mi-i aduce acasa. Daca face postaritza la fel ca lunile trecute, e clar! O letcaie nu vad!

Anda- ma bucur ca sunteti ok, in linii mari! Mi-a fost dor de tine! Nasol ca te-ai simtit rau, mai recupereaza cumva cu somnicul! Diversificare a la arah: suc de mar de la 4 luni si 3 sapt, amu am ajuns la 60 ml, fara pulpa. De azi - 5 luni si 10 zile, supica de legume. Seara in biberonul completare 1 linguritza de cereale - orez de la Milupa. Asa ti-am raspuns si tie, Lavi, cu ce mai papa Sarah! Deci tot la 5 mese pe zi suntem. San la toate, completare seara, dupa baitza.

Lordra- interesante informatiile privind cresa. Nici io nu am fost. Pe mine m-a crescut bunica din partea lui mami de la 4 luni jumate pana la 5 ani, exclusiv. Gradi pe la 3 ani. A fost ok. Cu Sarah no way cresa - va sta cu mama, apoi gradi, nu stiu daca cu program lung sau scurt. Asta ramane de vazut atuncea!

Joy- pentru tine: Pleeeease, nu mai fii suparata! Pune mana si discuta cu consortul, ca nu are nici un sens sa stati ca mutii! Clarificati bubele si o sa vezi ca o sa fie bine! Cu lapticul, perfect de acord cu celelalte fete. Si io am plans cand i-am dat primul biberon, de se uita fetitza la mine ca la nebuni. Asta e viata...laptic in conditii de stress nu se poate, din pacate!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Corapino- io ce sa mai zic cu serviciul? Nu de aia am inceput ASE-u? Ca vreau sa ma reprofilez? Sorry de micutza para malaiata cazuta de pe canapea....noi cunoastem, avem experientza in domeniu!

Madau- io cerealele alea le bag seara in bibe. Dar merg super ok, intr-adevar, in pulpa de fructe sau legume.

Fug, ca uuuuuuuurlaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna seara ,mamici si bebici !
Noi am fost nitel agitati dupa amiaza, se cunoaste ca n-am luat o gura de aer...zici ca vine iarna inapoi.Mare lucru nu facem (inca!):ne `roadem` pumnisorii, zicem gu, ga, ghi, in-g , apucam tot ce e prin jur, cind ne schimba mami scutecelul si ne vedem in putzica goala facem pishu cu jet de ajunge si pe moaca(moaca lui),ii mai dam peste castronel lu` mami de-i varsam toate bunatatile in san, in poala...ne gidila mami si ridem cu o gura mare si un chiot...!...
Madutza1.NU TE GRABI cu divers.!nu pierzi nimic!
2.lasa-l sa-i fie fomita, nu incerca sa-i dai sa manince ca `s-a facut ora de masa`
3.incearca suc de fructe (cu bibe. sau cu lingurita) sau cu zeama de la supita de legume (la fel)
4. nu-l forta (nu vrea?inchide si tu ochii , arunc-o sau maninc-o tu,peste ceva timp ii faci alta..si tot asa!)
CorapESTI BELEA CU PUTZA!!da, chiar nu-l doare?
Catutza rate pentru baita gasesti, in farmacii, de la farlin(5lei,7 lei..)sau la obor d`alea de aveam noi cind eram mici
Madaupina sa-ti raspund eu cu cerealele..le-a si mincat printesa ta
Daca te cunosteam cind eram mica poate ma invatai si pe mine schema cu invinetitu la fata sa nu te duca la gradi, ca la mine tot ce am facut nu prea a iesit si mai ales ca ma ducea pentru cite 1 saptamina.!!
Feliciama inscriu si eu pe lista de duminica din Tineretului (noi -mami, tati si piticu` -mergem in fiecare duminica in tineretului, si daca mai sunt si prieteni,SUPER!)
Noi luam piticul peste tot (cora ,metro, sel, ..)in scaunul de masina, ba zilele astea am fost in universal (stau aproape de unirii) si am intrat cu carutul!
Vroiam sa va intreb :noi numai luam cereale de la milupa pt ca ne constipa toate si am cumparat unele pe care nu le-a mai vazut prin mag, fabricate in spania Nutriben-ati auzit ceva de ele ?le foloseste cineva?ca gust mi le-a luat imediat, deci sunt bune!si sunt si 75.000lei cotia de 400gr
Toate bune, somn dulce pt voi si ingerasilor vostrii!!
Atena si D-l Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

dragi mamici,

uite ca am re-aparut si eu, imi mai bag nasul pe forum...

Liam e in continuare un bebe cuminte, mancacios-am inceput pe langa cerele si fructe...(banana). nu se rostogoleste-ai vostrii bebei se rostogolesc deja? dar vrea sa stea in fund cand mai mult...de cand cu Lia parca am trecut de grija monitorizarii atente cu carticica in fata-fata mea nu s-a rostogolit si nici nu statea nesprijinita in fund pana la 8 luni-dupa care in 3 luni jumatate a recuperat:rostogolit, stat in fund, mers sprijinit de mobile, ridicat in picioare, mers singura....asa ca fiecare bebe cu ritmul lui...

altfel suntem grasani- 68.5 cm si 7.7 kg...a trebuit sa schimbam scaunul de masina -de la scoica la convertibil.

am pus si poze noi, am fost si le-am facut portrete profesionale...

si cam atat despre noi

noki-mei aici se recomanda sa eviti sarea pana pe la 1 an(9-10 luni,zic eu), da un praf acolo nu strica- cu alex n-am stiut nici eu ca nu sare, nu zahar, si nu s-a intamplat nimic cu digestia copilului...sau cu ficatul, rinichii, ii sanatos voinic...9sigur ca n-am gatit foarte sarat sau piparat pentru copil)

meems- pentru socializare te poti uita la play groups, eu tot caut in zona, dar n-am gasit suficient de aproape. unele biserici au si play groups si nu cred ca trebuie neaparat sa aderezi la religie9luteran, metodist, baptist), ca sa participi...

succes cu bebeii, sa va manace bine si sa doarma ca niste ingerasi...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput