Mamici de mai-iunie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama si Shoricel, hai ca sunteti mortale cu carutzul, in special Ama . Cand o sa aveti nevoie de el o sa-l cumparati fara prea multe intrebari, sunt convinsa .
Sunt moarta de oboseala, imi cad ochii in gura de somn dar am mai fetelor niste arsuri de simt ca as bate pe cineva ...nu mai pot, nu trec cu nimic, in nici o pozitie,,,poate doar in picioare dar nu ma mai pot tine pe picioare de obosita ce sunt. Of Of Of

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shori cunosc senzatia..si eu sunt la fel de obsedata de maneru' ala afurisit! Am avut un soc teribil cand a zis ina ca cel de la Brevi nu are maner reversibil dupa ce ma hotarasem sa-l iau pe ala si eram si foarte entuziasmata, dar..asta-i viata! Mi-a fost menit sa ma stresez ceva mai mult cu achizitionarea caruciorului, ma conformez!
Eu stau la et 3/4 si evident nu am lift.E importanta si greutatea dar si manerul in aceeasi masura,cert e ca nu le pot avea pe amandoua!In lungile mele cautari pe net n-am gasit nici un carucior si usor si cu maner reversibil! E cea mai grea decizie pe care trebuie s-o iau din ultimul an!carmina ne bucuram sincer ca te-am binedispus si sper sa-ti treaca arsurile alea nenorocite!!!N-ai dicarbocalm prin casa? Bea cativa litri de lapte daca cu cantitati mici nu reusesti nimic, laptele sa fie cald nu rece sau fierbinte si bea-l cu inghitituri mici! Si fugi la somn daca esti asa obosita, hai noapte buna si un pt mamica harnicutza!
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Shoricutza, Ama...eu nu am avut carucior cu maner reversibil ca nu m-a preocupat subiectul. Asa ca am cumparat carucior fara sa stiu exact ce anume ar trebui sa aibe sau nu. Ideea e ca atunci cand ma plimbam in parc si vedeam mamici cu carucioare in care bebe statea cu fata la mami, ma umpleam de nervi ca am fost oarba cand am facut achizitia. Al meu nu stie decat cu fata catre directia de mers . Norocul lui ca are cosulet, ca altfel il aruncam pe geam de ciuda . Poate pentru multi manerul reversibil e un moft, dar eu daca nu l-am avut, am regretat si i-am simtit lipsa.

Diana referitor la dilema ta legata de cadita, pot sa-ti spun ca am de amandoua. Prima data am cumparat simpla, si puneam un burete pe care statea bebe cu funduletul si piciorusele, de la trunchi in sus fiind ridicata pe mana mea. M-am chinuit o perioada asa (mai ales cand Sorina incepuse sa fie "naravasa" si nu mai statea locului, dar inca nu putea sta in fundulet), dupa care am cumparat o cadita anatomica si mi s-a parut minunata. Pentru mine a fost o diferenta ca de la cer la pamant, plus ca am scapat de stresul cu buretele ala (care trebuia clatit si rasclatit, si pus la uscat intr-un loc destul de ferit), despre care citisem ca dupa un timp incepe sa cuibareasca tot felul de microbi.

Fetelor, spor la cumparaturi in continuare si orice va hotarati sa luati, sa stapaniti sanatoase .

Simona 36+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

amalisimona e clar, nu ma pot lipsi de maner! Bine ca ne-ai spus!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Simona ai dreptate cu manerul ala ... Am o prietena care are carucior cu maner si mi-a spus si ea ca i se pare super sa-l intorca pe bebe in functie de cum bate soarele, ploaia, vantul etc.
Dar Ama, sincer acuma, daca as avea de urcat niste etaje cu carutzul in brate, as lua cu siguranta cel mai usor carutz posibil ...

Legat de caditza si mie mi se pare super caditza anatomica ptr ca nu te mai chinui atata sa-l tii pe bebe, mai ales daca esti o mamica fara experienta si iti este greu sa-l tii si pe bebe si sa-l si speli in acelasi timp. Poate e un moft dar io zic ca simplifica mult din efort.

Carmina, te amuzi, ce-ti pasa, ai carutzul in casa ... Dar lasa ca dau io fuga pana la Otopeni si-l cumpar si io pana la urma ... Daca era mai aproape afurisita aia de reprezentanta cu siguranta l-as fi cumparat pana acum (ma refer la cel de la ABC Design).
Cu arsurile nu stiu ce sa-ti zic sa faci ... doar ca-mi pare rau ...
Eu nu am problema arsurilor dar am problema nasului infundat si ma trezesc de nu stiu cate ori pe noapte cu senzatia ca am cate-un morcov in fiecare nara.
Mai nou adorm cu cate un creion nazal in fiecare nara, spre amuzamentul sotzului meu ...

io 32+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ama si Shoricutza eu mi-am cumparat in week-end carut. Nu este de cine stie ce firma dar dupa ce am cautat in lung si-n lat am ajuns la concluzia ca-mi place cel mai mult...sau mai bine zis ca raportul calitate-pret este cel mai bun. Este de la BabyCare si mi-a fost recomandat de catre terapeuta. Avea si varianta cu maner reversibil, insa dupa ce am mai schimbat ceva impresii, am ajuns la concluzia ca daca are mai multe articulatii este mai fragil. Si materialul imi placea mai mult...asa ca l-am luat. Nu are landou (alea care au landou sunt si mai grele) insa se intinde perfect la orizontala; in schimb are scoica, care este utilizabila de cand piciul va sta in fundulet. Pana atunci caut cosulet...insa nu sunt convinsa inca de cel de rachita! Daca va intereseaza sa va faceti o idee, l-am postat si in poze.

Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare burtici si una bucata mamici!!!!!

Diana79 - noi am cumparat o cadita normala de spalat bebelusii, formata din 3 piese: cadita ( care este prevazuta cu supapa de evacuare a apei, suportul pe care trebuie tinut bb si care se fixeaza foarte bine de cadita si inca un gratar care se aseaza si el destul de bine peste..si mi-au explicat ca trebuie sa-l folosesc cand spal hainele lui bb....sau cel putin asa am intels eu...din semnele lor. am facut cateva poze daca vrei s-o vezi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/7e0b

Ama - esti tare simpatica!!! si pe buna dreptate. Cat despre carut....eu pot sa spun ca nu am facut o alegere chiar buna...dupa ce l-am cumparat cand am ajuns cu el la masina, am constatat ca nu incape in portbagaj si s-a chinuit bietul meu sot....sa-l impinga cu forta....si nu-ti mai spun cat ne-am chinuit sa-l scoatem..deci, sanse de pus in masina nu sunt...doar daca ne schimbam masina cu una mai mare. Este un carut foarte greu...la mine nu e problema cu urcatul scarilor..ca oricum el va sta in fata blocului..sau in scara blocului..daca ploua....aici nu fura nimeni...dar si daca as putea sa-l pun in vreo masina...nu pot sa-l ridic singura...asa ca trebuie sa mai cumparam unul...si pe asta sa-l folosesc strict in fata blocului...Manerul reversibil..este intr-adevar o chestie foarte misto....nici eu nu m-as lipsi de functia asta. Succes si sa faci o alegere buna!!!!

Carmina - draga mea..pe tine te-am tot auzit vorbind de arsuri...ei, aseara...am simtit si eu pentru prima data ceva tare ciudat..aveam o senzatie de arsura pe gat...o senzatie mult mai puternica decat atunci cand bei...ceva alcool.....si te arde pe gat......asta sa fie senzatia aia..de care tot vorbeati voi????? asa numitele " arsuri"..
Am luat doua gurite de apa calda si mi-a trecut pana la urma, dar tare neplacuta senzatie.
Asta cred ca s-a intamplat ca am mancat o mancare la cineva..care avea ceapa calita si ulei.......eu de cateva luni n-am mai gustat ceapa prajita, ulei etc...

Ralucuta - pai frumos...sa ne lasi asa...fara un semn de viata!!!!!..Nu stiu cine te-a suparat......dar sa nu se mai repete

Gabi25 - ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Claudia - foarte frumos carutul tau.....imi place foarte mult....din ce am vazut are tot ce-i trebuie......sa-l stapaneasca bb cu placere..si sa faca plimbari lungi si placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

cam intirziat, dar am aparut si eu.

MAIA SOFIA SA CRESTI MARE CUMINTE FRUMOASA FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BINE
SA-TI TRAIASCA SI PARINTII SI TOTI CEI CARE-TI VOR FI DRAGI CA SA POATA AVEA GRIJA DE TINE.

ps. a inceput iar febra carucioarelor? cu paturicile vad ca mai e cite o zvicnire, dar rara si slaba.

adi si ela 33+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

ROXANA imi place carutul, sa il stapiniti sanatosi !!!!
Si eu ma gindesc de ceva timp la Baby Care si vreau si eu sa imi cumpar la fel ca tine... de unde l-ai luat si cit ai dat pe el ? Trebuie sa il cumpar saptamina asta

AMA daca vezi cumva postarea mea te sfatuiesc sa incerci cu ulei de masline pt vergeturi, eu tot 20 de kg am pus pe mine dar nu am facut nici urma de vregetura pina acum

Dolce

Mergi la inceput