Mamici de mai-iunie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
carminabulina spune:
Buna seara!!!
Toata ziua am intrat si am mai citit ce mai scriati, dar nu am avut timp sa ma asez sa ma bag in discutii
. Vad ca sunt zile in care se scrie un mesaj pe zi si zile cand nu mai reusesc sa tin pasul....
DAr azi merita toata atentia noastra.
Bine ai venit pe lume Maia Sofia!!!!
Iar tie Papadie, sanatate multa si sa te bucuri de minunea Maia!!!
Vad ca a aparut si raalucutza...ma bucur ca esti bine si tu si bebelina ta. In rest no comment, daca tie asa iti place sa ne dam ignore, dorinta iti va fi indeplinita
.
Am vazut si eu aparatorile de pat, sunt superbeeeeee, asa imi venea sa ma cuibaresc EU in ele 
Am terminat camera lui bebe, mai am si maine un pic de treaba prin casa si gata. Ma rog sa nu nasc pana in saptamana 36 sau macar pana nu e gata bagajul. Nu ma pot plange de ceva, a fost ambitia mea sa fac camera si implicit curatenia de Primavara dar nu credeam sa aiba asemenea urmari...mult pre multe contractii si mici dureri cu toate ca iau Gyprinal.
Mie imi misca bebe toata ziua in burta, face tot felul de miscari in toate directiile de zici ca-i modelino burta mea...cred ca e normal, nu? Si voi aveti, cred, aceiasi agitatie in burta
, nu-i asa?
Va
!!!
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Diana79 spune:
Carmina ma bucur ca ai terminat cu totul. Acum ai grija sa te odihnesti ok? Pana la urma ai luat mocheta? Ce ai facut? Ma bucur ca ti-a placut lenjeria bebelinei mele cu tot cu aparatori
Te pup si noapte buna. Bafta sa potzi dormi ca e mare problema in perioada asta.
In 10 min pleca si eu acasa. Yupiii.
Asa ca voi mai reveni maine fetelor pt ca azi vreau sa stau cu sotul meu ca e si el liber
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
shoricutza spune:
Diana79 eu am luat ptr bebelina o caditza anatomica (adica turnata) ptr ca mi se pare mai practica. Iar dupa 6 luni cand sta in fund deja iar este mult mai buna .... Dar asta e parerea mea ...
io
32+ cu
Ana
shoricutza spune:
Gabi multumesc ptr urari.
Si te rog io sa stai linistita in pat si sa nu te mai agiti atata ... inca doua saptamani poti sa mai rezisti tu cumintzica in pat ... hai bafta si ai grija de tine!
Ama ti-ai luat carutz?
Raalucutza, ma bucur ca ai revenit! Nu stiu pe cine te-ai suparat tu mai exact, dar totusi cred ca puteai sa dai un semn de viatza cand ai vazut ca ne tot facem griji pentru tine .... Io una nu as fi rezistat "in umbra" daca remarcam ca atatea suflete intreaba si se preocupa ptr mine si copilul meu ...
Pupici si multa sanatate tie si bebelinei tale.
Carmina felicitari pentru camera lui bebe, desi se pare ca nu ai fost ascultatoare si ai pus osu' la treaba. Si parca ai promis ca o sa fii cuminte ...
Stai linistita ca si io am meciuri de fotbal in burtica tot timpul
. Ma intreb cand doarme ... Azi de ex am primit suturi nonstop
io
32+ cu
Ana
ama_kaly spune:
shoricutza nu, nu mi-am luat.Sunt in dubii, ma bucur ca ai intrebat ca mi-era teama sa mai deschid subiectul la cat v-am stresat atunci.
Nu stiu daca sa il iau pe cel de la ABC Design, pe cel de la Brevi sau sa caut altul..
Adica oscilez intre usor/greu si maner reversibil sau nu!
Am ajuns sa intreb lumea prin parcuri de unde au cumparat caruciorul!
L-am ochit pe ala de la Babideal in Tineretului la o bunica, nu m-a impresionat deloc si nici nu e inalt.Mi-a zis sa caut unul usor ca ei stau la bloc si e destul de greu sa-l coboare pe scari (are 10kg).Asa ca inca ma mai gandesc...dar nu ajung la nici o decizie radicala! I need help da' am zis sa nu va mai stresez iar cu carutul meu..stresez lumea din parcuri mai nou!
Am ajuns sa stiu marcile de carucioare de la distanta..barbate-miu rade ca eu nu stiu nici o marca de masina straina decat daca ma uit sa vad ce scrie pe spate, dar la carucioare sunt as!
io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
shoricutza spune:
Ama, stai linistita ca nu esti singura ... mai sunt si io pe aici ... si exact ca tine nu stiu ce sa fac si intreb oamenii pe strada de unde, ce si cum ... Asa ca io te inteleg perfect!
io
32+ cu
Ana
ama_kaly spune:
shori
ma bucur ca nu sunt singura! Cand te hotarasti asupra unui carucior, sa-mi spui si mie! Eu mai intai trebuie sa ma decid ce vreau si am o vaga banuiala ca bebe o sa se nasca pana atunci!
io
37+ cu
Seby
ama_kaly spune:
Poate ne pun Alia si ina poze cu carucioarele lor Brevi sa ne ajute sa ne hotaram!
io
37+ cu
Seby
CamiM spune:
Salut
!!!
PAPADIE sa iti traiasca fetitele si sa fie sanatoase!!!!! Maia Sofia bine ai venit pe lume!!
Nu-mi vine sa cred... deja primul bebe la noi la mamici de mai-iunie!
Multumesc frumos de raspunsuri fetelor si uite niste 

de la noi.
Irinel mie mi-au zis sa imi iau camasa si nu pijamale sa le fie mai usor la controale cica...
Cami 35+
"eco bebe"
shoricutza spune:
Ama, pai Ina parca ne-a dat la un moment dat link cu poza carutzului. Daca ai de urcat scari la bloc cred ca ar fi bine sa-l iei pe ala fiind f usor. Eu stau la parter asa ca nu ma cramponez f tare de problema greutatii, in schimb recunosc ca am dezvoltat si io o obsesie ptr afurisitul ala de maner reversibil
.
io
32+ cu
Ana