Mamici de mai-iunie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Eu cred ca o iau pe ulei.....cu toate ca mi-e rau de mor: burta si spatele, nu am avut stare sa stau azi in pat nici jumatate de ora, iar noaptea nu dorm mai mult de 4 ore . Ma fatai prin casa si ma enervez la fiecare pas si mi-e rauuuuuuuuuuuuuuuu.
Cadita eu am normala, e cea care am folosit-o si la Rares.

33w5d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

DIANA super lenjeria de patut cu tot cu aparatori am vazut-o azi si mi-a placut mult
Sa se bucure BB de ea si sa stea cumintel in patutul frumos

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

eu zic ca acea cadita cu suport e buna , mai ales pt cele cu cezariana , ca sa nu te apleci .
Gabi , stai linistita , probabil ai instictul de cuib vezi ca faci a nastere
Ama , papa mama dulciuri linistita

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

ALIA tocmai asta ma ingrijoreaza ca asa am facut si la prima sarcina....la 38 de saptamani m-am apucat de scos covoarele cica pentru spalat.....si am scos covorul de sub dulapul de haine si dimineata am nascut Dar acum abia fac 34 de saptamani.....macar 2 saptamani sa ma mai tina si dupa asta ..... cum o fi.

33w5d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

MAIA SOFIA bine ai venit pe lume!sa ai parte numai de implinirii si bucurii!sa fii sanatoasa si sa-ti fericesti parintii!

RAALUCUTZA33+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

scumpelor ce de emotii la topicul vostru
va tin pumnii si va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi
am citit aproape tot ce ati scris insa nu am apucat sa va mai scriu
mi-a fost fff rau, am mai schimbat din dieta si va miltumesc tuturor pentru sfaturi si pareri referitoare la balonarea aceea nenorocita care m-a cuprins saptamana asta
in weekend am plecat la munte unde am ciugulit cateva sticksuri, o banana, un copan gratar,,,,putin putin si des
si nu am mai patit nimic
era ori o indigestie ori o balonare puternica....oricum ceva groaznic
acum merg pe gratare si salate ca nu ma pot abtine de la legume crude desi toata lumea imi spune ca fac rau, si supa crema de legume, etc
oricum dietetic
aveti grija de voi lunile astea putine cate mai sunt
lacra te pup
ama si eu mananc dulce iar inainte nici nu ma atingeam de ele
ioana mersi pt descrierea facuta ref la stomacul meu ...ca o clatita ha ha ha ha
si celorlalte fete lemultumesc, aliei, si nu mai stiu cine mi-a scris ca doar sunt si eu gravidutza insa m-am bucurat mult ca am vazut ca mi-ati raspuns, mai ales in zilele acelea cand mi-era fff rau
va pup si va tin pumnii
v-ati luat burtiere pentru dupa nastere???? ca sa se retraga uterul mai usor????
24+

Mergi la inceput

RAALUCUTZA ce mai faci....pe unde umbli ca ne faceam griji? Cum mai esti, dar Celestina? Ma intereseaza cu atat mai mult cu cat avem amandoua acelasi DPN.

33w5d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Raalucutza bine ai revenit. Esti ok? Este totul bine cu tine si ce bebelusha???
Pe cine te-ai suparat atat de tare????
Oricum noi te asteptam cu vesti.

Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

RAALUCUTZA BINE AI REVENIT

acum citeva minute chiar ma gindeam la tine cum te simti cum este BB ????
te pup

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Gabi, ia' fii tu mai calma, stiu ca ti-e rau, dar impune-ti sa fii linistita. Bebelina misca? Inseamna ca e bine. Acu' ce te doare? Cum ti-e rau?

Cadita pe care am luat-o acum 2 sapt. si zace in portbagajul masinii v-o arat si eu maine. Am luat cadita normala, frumusica zic eu, 25 ron si suport separat, 20 ron. Am fost duminica in Prisma si am vazut cadite de tot felul acolo, dar erau mai scumpe si mai putin dragutze ca a lui Samburica. Va recomand calduros magazinul "lumea copiilor", al doilea semafor de la Domenii cum mergi spre Chibrit.

Alia, ref. la intrebarea ta, da, s-ar putea, dar nu m-am decis definitiv. Sunt cu in 2 luntre, ha, ha, ha

Lacri

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput