Mamici de mai-iunie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 2
Diana79 spune:
FETELOR vroiam sa va intreb voi de care caditza(copaie) cum o numitzi ati luat pt bebe?? Ma refer ati luat una normala sau din aia cu suport, speciala sa-l sprijini pe bebe. Eu sunt in ceatza rau.
IRINEL tu stii ce tip sunt aici poate ma ajutzi si pe mine te rog. Eu vroiam sa iau una simpla de la WALMART, dar sotul meu a vazut unele cu suport si cica m-ar ajuta mai mult. La mine vine mami la sf lui mai si probabil o sa-i faca ea baie la inceput daca eu voi fi fricoasa.
Multumesc mult.
Luana eu nu am vazut patutzl unde ai postat??? Parca tu m-ai intrebat de termometru? Ce ai facut ai rezolvat ceva? Sper sa nu te fi confundat ca de....mai uit in perioada asta., memoria ma cam lasa. 
Numai bine
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
Irinel spune:
Diana79 eu am primit o cadita simpla si una cu o forma mai ciudata, sa tina capsorul mai sus. Da nu prea stiu ce sa te sfatuiesc ca noi dupa ce am incercat de 2-3 ori in cadita si lu bebe nu i-a prea placut, l-am bagat in chiuveta si asa i-am facut pana a mai crescut si l-am bagat direct in cada mare. Da noi i-am facut intotdeauna in doi baie. Sa fi vazut cum statea bebe pe mana lui tati multumit la apa calda si aproape ca adormea...asa pe burtica... Da eu parca as crede ca la inceput e mai buna aia cu inaltator, mai tarziu nu stiu daca mai conteaza, poate iti spun alte fete care mai au deja un copilas.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani
doroti_5 spune:
PAPA SATI TRAIASCA MICA PAPADIE!!!
Cum se zicea intr-un cintec :"Nu fi mama suparata ca-i avut numai o fata" iaca si adoua a venit.
SA CREASCA MARE SI SANATOASA, SA FIE O MINCACIOASA SI MAMICA SA AIBA MULT LAPTIC!!
Ce frumos primul bb!!!!
Ama cred cai ocupata, a vazut ca am ajuns la 10pagini, a deschis subiectul dar nu a reusit sa si citeasca!!Sper ca te simti bine!!
Mai Lacri si Ioana daca nu va puteti stapini nervii(de parca eu asa putea) luati valeriana in pastile, asa mio zis tanti doctor, eu cind am auzit a preferat sa nu iau nimic in cap si mai ales la inima si sa fiu mai nepasatoare de ce intimpla in jur!
Hai pupici la toate fetele si nu mai fiti asa nervoase ca se supara bb-ii pe noi si tot noua rau o sa ne fie, si tot pe noi o sa ne doara cind lom vedea agitat!!
doroti_5
35+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
Pina eu am scris Ama a schimbat listuta
pentru mentinerea listutei!
doroti_5
35+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
FETELOR vroiam sa va intreb voi de care caditza(copaie) cum o numitzi ati luat pt bebe?? Ma refer ati luat una normala sau din aia cu suport, speciala sa-l sprijini pe bebe. Eu sunt in ceatza rau.
Diana eu am luat cadita sipla, dar am mai luat suport din burete care are forma lui bb in ea, asa ca il sustine, si e si in apa, e moale, cit despre suporturi nu stiu, eu am vazut da mi so parut cam tarisoare penru bb.
doroti_5
35+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
ama_kaly spune:
Wow..deja avem un bebelus
Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! In curand ne vom tine toate puii in brate!
Eu am o mare problema : nu ma pot opri din mancat dulciuri!
De exemplu azi dimineata m-am trezit cu gandu' la biscuiti! Eu care inainte nu ma omoram cu dulciurile si care la inceputul sarcinii imi venea sa
numai cand vedeam ciocolata in frigider.N-ar fi asa o mare problema daca nu puneam 20kg pe mine
, din care 5 numai in ultima luna!!! Si colac peste pupaza m-am mai umplut si de vergeturi!!
Pe sani si solduri mi-au aparut intr-o veselie
De slabit sa zicem ca slabesc eu, dar cu vergeturile cum ramane?
De nervi si toane nu mai zic ca si mie imi ploua si fulgera zilnic toanerele] si imi vine sa plang mai mereu!
io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
vivighe spune:
Ama...credeam ca nu te mai poti opri din cumparaturi

...Nu-ti mai face griji cu dulciurile ca nu mai e mult si nasti...cat te mai poti ingrasa de acum,sau cate vergeturi mai pot apare?Asa ca da-i lu' bebe biscuitzel nu-l lasa sa-i fie pofta.
Singura mea pofta,inca de la inceputul sarcinii este de cirese...d-alea mari si negre si dulci...
(sper ca nu am mai facut cuiva pofta),dar neavand de unde sa iau m-am linistit...![]()
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
Roxana Claudia spune:
Aoleu Ama tare mi-e frica de vergeturi! Toaaaata ziulica ma creia o pauzasc, poate-poate voi scapa
dar eu de acum am luat 18 kg, cat sa se intinda si saraca piele???!!!!De celulita nu zic nimic, ma gandesc ca de aia mai ot scapa....Si nici nu vreau sa ma bucur de pe acum, mai sunt 8 sapt,si am inteles ca pot sa ma astept la ele si dupa ce nasc!
La un moment dat ma gandeam ca sunt ereditare, dar dicutiile cu alte mamici m-au facut sa inteleg ca nu-i musai...
Roxana Claudia
32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
Roxana Claudia spune:
Imi vine sa rad....Ama te rog sa faci abstractie de prostia care a iesit...scrisesem " creia o pauzasc" si uite ce a iesit...![]()
Roxana Claudia
32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
Diana79 spune:
fetelor mai astept raspuns cu privire la caditza.
Irinel si Doroti merci mult pt raspunsuri.
AAAAA si in legatura cu aparatorile la pat ce parere avetzi?? Numai Irinel mi-a raspuns daca nu ma insel.
Numai bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph