Mamici de mai-iunie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
fetelor am intrat sa va anunt ca Papa si Sofia sunt bine, fara probleme. le asteptam casa cu bine!
Roxana
inaioana spune:
quote:
Originally posted by laureta
Flory nu papa iute da contractii.Pentru gat ia Homeogene e homeopat si se ia in sarcina.Citrice portocale lamai in cel mai rau caz un paracetamol si atat.
Te pupiiiiiic si sarcina usoara
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Nu te supara dar asta este un mit!!! Sunt "n" fete cu contractii care nu se ating de spicy si "n" care mananca foarte picant si n-au nici o problema. Sunt tari in care se mananca NUMAI iute rau si asta ar insemna sa fie prematuritatea in floare. De fapt nu e nici pe departe.
Evident Homeogenul e foarte bun daca cumva ai probleme cu gatul, iar pentru raceala e bun si Oscilococcinum (dintre homeopate). Penutr febra e bun si Paracetamolul.
Ioana
36 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
adelapop spune:
ama
osciloccocinuma.... homeopate.
eu am fost racita la inceputul sarcinii si am luat si dr ginecolog mi-a spus ca e ok.
ia repede - dupa 5 bucati mi-a trecut si eram mai avansata.
si baga la greu citrice: lamai, portocale suc de portocale natural. si ardei iuteeeee
cu supa de pui
de la ce vine ama????
25fix
quote:
Originally posted by ama_kaly
Roxana cat ai dat pe carucioru? E foarte frumos!! Are si maner reversibil ? Ce model e ?
dolce am vazut postarea ta, mersi mult.O sa incerc si cu ulei de masline da' cred ca e deja tarziu ca m-am pricopsit cu ele..dar o sa ma dau sa nu mai apara si altele macar!
Sotul meu e racit cobza si presimt ca ma ia si pe mine raceala..ce sa iau preventiv?? Help!!
io37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica
Bebe
inaioana spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
fetelor am intrat sa va anunt ca Papa si Sofia sunt bine, fara probleme. le asteptam casa cu bine!
Roxana
Supeeeeer! Le asteptam cu dragoste!

Ioana
36 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
vivighe spune:
LA MULTI ANI GABI!
Nici mie nu mi-a trecut raceala...am scapat de durerile de gat dar acum am nasul infundat...si nu se desfunda cu nimik
(pinosol e apa de ploaie pt mine).Toata noaptea n-am dormit din cauza asta si acum sunt ca o leguminoasa,dar nici acum nu pot sa dorm pt ca nu vrea deloc sa se desfunde.![]()
Carmina...chiar asa...nu putea sa-i vina ideea cu termopanele mai devreme
?.Poate se razgandeste...acum vine caldura si io zic ca mai merg geamurile normale.Ati putea pune termopane mai incolo...mai spre iarna,dar parca ziceai ca vreti sa va mutati de acolo?
Lyly...ia sa nu te mai bata sotzul la cap cu caruciorul
...ca nu stiu de cate ori o sa iasa el cu bebe la plimbare.Plus ca ziceai ca o sa-l lasi in portbagajul masinii(asa am si eu de gand sa fac)si n-o sa trebuiasca sa-l cari pe scari in sus si-n jos.
Diana79...nici eu nu te stiu pe tine...
Azi am facut lista cu ultimele chestii pe care la mai avem de luat(destul de multe) si sper sa le luam saptamana asta,ca sapt. viitoare sa stam cumintzi,sa nu fim la spital de Pasti.
Noi tot nu ne-am hotarat la un nume pt fetitza noastra...
.Cred ca e singurul bebelush de pe listutza fara nume...
viviana
34w4d
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
ralucis spune:
Fetelor, acum am citit si eu din urma si vad un anunt referitor la eliminarea anesteziei epidurale la CFR 2, dar nu prea percuteaza nimeni. Eu asa as vrea sa nasc si chiar mi se pare cam ciudat, adica de ce nu se mai poate? Trebuie sa ma uit la cele de martie-aprilie sa vad mai clar despre ce e vorba si sa o intreb si pe dr mea, dar nu prea imi convine daac ar fi asa, ce sa zic...
florypop spune:
Fetelor, multam de sfaturi.
Chiar ma gandeam ca eu mananc in general picant dar doctorita nu m-a intrebat cand am avut contractii ce mananc. Ea mi-a spus sa mananc ce vreau si cat vreau. Bine acum sa nu intelegi ca bag non stop in mine...:))
Sincer de la ardei iute m-am abtinut desi as fi mancat la sarmalute cu mamaliga.
Roxanaz, multumim de vesti.
Papadie te asteptam cu povestea.... asa cum stii numai tu sa povestesti.
Pupici,
Flory
29+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
adelapop spune:
vivighe pentru nas infundat cumpara un kg de sare mare si incalzeste-o intr-o tigaie sau la microunde- o pui intr-un sac de carpa (eu am de la orez basmati) sau intr-un prosop si il pui cat suporti tu de cald pe frunte. MARE GRIJA!!! SA NU TE OPARESTI. sa fie cat de cald suporti tu dar sa nu fie prea fierbinte si sa te arzi.
EASTE VALABIL SI PENTRU FETELE RACITE INSA SE PUNE PE PIEPT.....CALMEAZA S TUSEA.
25FIX
quote:
Originally posted by vivighe
LA MULTI ANI GABI!
Nici mie nu mi-a trecut raceala...am scapat de durerile de gat dar acum am nasul infundat...si nu se desfunda cu nimik(pinosol e apa de ploaie pt mine).Toata noaptea n-am dormit din cauza asta si acum sunt ca o leguminoasa,dar nici acum nu pot sa dorm pt ca nu vrea deloc sa se desfunde.
Carmina...chiar asa...nu putea sa-i vina ideea cu termopanele mai devreme?.Poate se razgandeste...acum vine caldura si io zic ca mai merg geamurile normale.Ati putea pune termopane mai incolo...mai spre iarna,dar parca ziceai ca vreti sa va mutati de acolo?
Lyly...ia sa nu te mai bata sotzul la cap cu caruciorul...ca nu stiu de cate ori o sa iasa el cu bebe la plimbare.Plus ca ziceai ca o sa-l lasi in portbagajul masinii(asa am si eu de gand sa fac)si n-o sa trebuiasca sa-l cari pe scari in sus si-n jos.
Diana79...nici eu nu te stiu pe tine...
Azi am facut lista cu ultimele chestii pe care la mai avem de luat(destul de multe) si sper sa le luam saptamana asta,ca sapt. viitoare sa stam cumintzi,sa nu fim la spital de Pasti.
Noi tot nu ne-am hotarat la un nume pt fetitza noastra....Cred ca e singurul bebelush de pe listutza fara nume...
viviana34w4d
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
zax spune:
Simona - multumesc pentru felicitari. Si tu sa ai grija de tine si sa ai parte de o nastere cat mai usoara.
Vivighe - sa stii ca nu esti singura de pe listuta fara nume la bb. Nici noi nu ne-am hotarat inca. Mai avem un pic de timp. A, si apropos si eu sunt din Targoviste, dar cred ca alta generatie decat tine si Diana. Eu am plecat de ceva vreme de acolo si nu prea mai tin legatura cu nimeni. Dar nunta tot la mitrolpolie am facut-o, a fost de vis.
Salutari si pupaceli
zax
30+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png

Poze cu noi,bebe si burtica