Mamici de mai-iunie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Amonar ei, vezi? Ti-era frica ca e bebe prea mare..nu-ti mai face probleme , incearca sa stai linistita! Tina de la mamici de martie-aprilie a nascut natural un baiat de 4560gr si sunt bine amandoi! De pozitia bebelului nu stiu ce sa-ti spun, dar inainte de nastere sau in timpul ei se poate antrena cu capul inainte,nu? Incearca sa gandesti pozitiv si alunga gandurile negre! Zi-mi la cate sapt avea bebe 2,5kg sa il trec pe listuta, daca vrei bineinteles! si un pt incurajare!amaliasimona mersi frumos!Pacat ca n-are si maner reversibil, mai cautam!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

GABI LA MULTI ANI!!!! MULTA FERICIRE SI SANATATE, NASTERE USOARA SI UN BEBE PERFECT!!!

io 32+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Amonar, bebele tau se afla in prezentatie faciala si din cate stiu eu se poate naste natural. Daca vrei cezariana, poti intreba doctorul daca ar fi mai bine.
Uite aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27276&whichpage=11 - un caz de nastere normala cu prezentatie faciala postat de silvi_2005.

Simona 36+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna!!!
Diana mi-am cumparat mocheta, am si pus-o ,am aranjat camera si acum tasu' vrea sa punem termopane ...adica dupa tot balamucul din weekend si dupa curatenia pe care tocmai am terminat-o sa ma apuc acum sa sparg ziduri pt. termopane?????????????? AJUTOR!!!!

Lacramioara stiu ca ai dreptate, teoria o stiu si eu o stie si Luana, dar arsurile nu sunt numai de la mancare...eu m-am trezit ieri cu ele, nu mai bagasem ceva in gura de la 9 seara (lapte cu fulgi), ma-am culcat pe la 12 si m-am trezit la 8 cu arsuri. Asa se intampla cand esti gravida, muschiul care desparte esofagul de stomac nu se mai inchide chiar asa de bine, si in functie de pozitia lui bebe mai poti sa suferi si de arsuri chiar daca mananci cu grija.
Eu pana acum nu am avut arsuri NICIODATA. Cand pe la 5 luni le-am avut prima data nici macar nu am stiut ce se intampla cu mine si m-am dus de urgenta la medicul de familie crezand ca mi s-a spart stomacul, asa ca......(ma rog nu i-am zis medicului: siti eu cred ca mi s-a gaurit stomacul ...oricum a ras de mine ca nu am reusit sa-mi dau seama ca am niste banale arsuri)/

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

draga lacramioara si eu sunt pro achizitii impreuna cu sotul insa in cazul carutului nu inteleg de ce sa agita ei ca doar noi o sa fim cele care vom iesi cu bebe afara.
si noi vrem sa luam carut dar avem probleme ca el vrea cu 3 roti super modern si super 12 kg, iar eu nu vreau
ma intereseaza sa nu imi rupa coloana ca eu o sa stau cu bebe toata ziua si o sa ies de doua ori pe zi afara (parca, NU????)
asa ca la faza cu carutul sa ne lase sotiorii nostri
vezi ce rea sunt?
carmina imi pare rau ca ai arsuri -stiu si eu cum este
incearca sa faci ce zice lacramioara - sa manaci mai putin si mai des. si eu am aceeasi problema . ma rup arsurile si gazele cand manac mai mult. de multe ori si aiurea fara sa fi bagat mai mult sau alimente nerecomandate.
of of of
25fix

quote:
Originally posted by LYLY809

Adib, pentru unele dintre noi este "fumata" si chestiunea caruciorului! Ba mai mult, io imi iau papara de la sot de cate ori isi aminteste ca are 12 kilos. Cred ca trebuia sa-l las pe el sa-l aleaga, asa-i? Cu siguranta am gresit facand de una singura achizitia

Roxana, sa stapaniti sanatosi caruciorul. Scoica este pentru nou nascuti, nu trebuie sa stea piciulica al tau in fundulet. Sper ca ne vedem la . In vinerea dinaintea Pastelui nu se vor tine ore, ca sa stii!

Carmina, arsurile le ai daca mananci prea mult o data sau alimente acide. Evita-le si n-o ai sa ai probleme.

LAcri 32+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Dragelor si dragilor,

Asa cum v-am spus ieri, am fost aseara la doctor. Situatia este in felul urmator: colul este tot scurt dar e beton!!! bb e tot baiat, si este mai mare cu o saptamana. Are la 30 de saptamani 1800 grame. Se pare ca totul este sub control. Continuam tratamentul cu gynipral, si avem voie sa ne mai miscam un pic (adica sa ne dam jos din pat), dar nu exagerat. Speram sa fie bine si bb sa stea cat mai mult la caldurica.
Poate dupa Pasti, o sa putem sa iesim la cumparaturi ca avem o pofta!!!

va pup

zax 30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Gabi, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa, sarcina usoara in continuare, nastere si mai usoara si bebe perfect!

Virgi, mi-ai dat de lucru cu supa ta, mi s-a facut asa o pofta incat am dat fuga la magazin si acuma fierb vita!
Parca s-au mai ameliorat si simptomele de raceala de cand m-am apucat de gatit!

Ramona, bebe se mai intoarce intre timp, chiar in timpul travaliului se roteste ca sa incapa pana isi gaseste pozitia convenabila. De asemenea exista tehnici de intoarcere a lui in timpul nasterii. Nu te speria, totul va fi in regula!

Ioana 36 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

aoleeeeu luana si cea alba iti face rau??????????????
eu azi am cumparat pt prima data paine alba sa vad cum e ca mancam numai graham, de secara , neagra sau cu tarate si ma rupea. am zis ca daca bag alba o sa fie ok. bineee ar fi mai bine daca nu am manca deloc , dar pe urma nu ne-am mai ingrasa nici deloc si ce ne-am face?????????ha hahahahahah
pe mine pana si crutoanele la cuptor ma ard - cele servite in supa crema de legume ;)
si tie , si tu mi-ai scris cand eram la suferinta.
cat despre raalucutza lasati fata in pace - bine ca a reveni si bine ca e ok.
voi nu stit ce nasol e sa pui o intrebare si sa nu ti se raspunda de catre nimeni. eu am simtit-o pe pielea mea si m-am suparat dar tot am insistat. am pus intrebarea si de cate 3 ori si am primit raspuns pe urma.
dar poate ea e mai sensibila (stiu ca asta a deranjat-o atunci)
hai va pup si bine ai venit raaalucutzo!!!!
fix

quote:
Originally posted by 26octombrie

Lyly, teoretic asa o fi cu arsurile. dar practic, pentru cele cateva fete care suferim de arsuri mult mai rau decat restul, daca mananci fie si o maslina ...te-ai ars! cel putin la mine asa e, indiferent ce mananc si oricat de putin, tot incepe cosmarul. o felie de paine cu ceva imi produce cate doua ceasuri de chinuri (nu alba, chair lipie am ajuns sa pap, ca aia alba e horror!!) asa ca.... cum ii e fiecareia norocul. in schimb eu dorm ca lemnul, cum pun capul jos (nu prea jos, ca imi iese acid pe gura.....)

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by florypop

Pe bune? Nu faci misto de mine nu?...
Sar'na. Mananc si pietre daca trebuie. Dar iute nu ii face rau lui bebe mic din burtik?

Flory 29+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Flory nu papa iute da contractii.Pentru gat ia Homeogene e homeopat si se ia in sarcina.Citrice portocale lamai in cel mai rau caz un paracetamol si atat.
Te pupiiiiiic si sarcina usoara

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Zax, felicitari pentru bebe voinic si pentru vestile bune.

Amonar bebele tau mai are timp sa ajunga in prezentatie craniana, dar daca vrei sa citesti mai multe despre pozitia in care este acum, cauta pe google dupa cuvintele "face presentation". Din ce am citit eu, bag de seama ca s-ar recomanda cezariana pentru a se evita riscul de afectare a gatului sau coloanei bebelusului.

Simona 36+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput