Rugaciunea celor care isi doresc copii
Raspunsuri - Pagina 5
anis spune:
Cred ca Dumnezeu a fost si este singurul meu sprinjin in momentele de disperare si de asteptare. Cred ca el permite sa trecem uneori prin incercari sau asteptari mai grele si lungi, dar cu credinta tot CRED ca pana la urma ne va trimite la fiecare un bebelush!
SA NE AJUTE DUMNEZEU!
AniS
aime spune:
fetele, subscrie si aime!
stiti ce mare adevar am gasit intr-o carte veche?
"Dumnezeu nu vrea nimic altceva de la tine si pentru tine, decat ceea ce vrei tu de la tine si pentru tine"
Iar in "Alchimistul" de Paulo Coelho, am gasit ceva, ce a devenit un fel de motto ptr mine si sotul meu: "...nu trebuie sa ne eschivam de la destinul nostru propriu, mana lui Dumnezeu este nesfarsit de generoasa in pofida rigorii sale..."
asa ca, sa ne rugam, minunea se va intampla intr-o zi...
aime
Laura2001 spune:
Sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa ne auda rugaciunile si sa trecem cat mai repede de toate clipele de indoiala si nesiguranta.
Doamne Ajuta!!!
lulu77 spune:
Dragele mele am sa ma rog si eu ptr noi toate ,sa ne dea bunul Dumnezeu copilasii mult doriti si asteptati.
eu am inteles de la soacra mea ca toti cei care vor copii pot citii acatistul sf. ioachim si ana.
va pup ALINA
aurelursu@k.ro spune:
Iulu(77) Alina, spune-mi unde e biserica de care vorbeai? E cumva cea de la Olari? gabi
CRISTINEL spune:
Eu zic atat sa se faca voia Domnului, el stie mai bine decat noi cand este momentul sa devenim mame.Eu cred ca nimic pe lumea asta nu este intamplator .Am simtit intotdeauna ajutorul lui Dumnezeu si a fost cu mine intotdeauna si va fi si de aceasta data si imi va aduce bb. mult dorit.
Haideti sa ne rugam si sa credem in puterea lui Dumezeu care ne poate ajuta mai mult decat orice.
Sa ne ajute Dumnezeu si sa ne implineasca visul.
Pupici,
Cristine