Rugaciunea celor care isi doresc copii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Buna fetelor!

mi se pare extraordinar ce faceti si m-am hotarit sa incep alaturi de voi aceasta "actiune" pt. ca sint sigura ca rugaciuniea facuta de mai multi oameni are o mai mare putere.....am inteles de curind ca intr-adevar speranta nu moare niciodata si ca Dzeu este singurul care ne mai poate ajuta... pacat ca am suferit atita timp incercind tot felul de tratamente si leacuri....cind poate ca era mult mai la indemina sa Ii cerem sa ne ajute... deci am sa ma rog alaturi de voi.

Spunea cineva ceva despre o lista de nume. Cred ca e o buna idee, astfel vom pomeni fiecare dintre noi pe "tovarasele" noatre de suferinta....cum sa facem insa? Citeva dintre voi si-au lasast numele adevarate, altele doar pseudonime... Numele meu este Antonia Celesta, astept si numele voastre pt. a ma gindi la voi in fiecare seara. Multumim celor care au avut aceasta initiativa... si sa de Domnul sa ne dam una alteia vestea cea buna cit mai curind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

Fetelor, constat cu tristetze ca nu sunt singura care ashteapta cel mai frumos dar pe care ni l-a lasat Dumnezeu noua oamenilor.
Shi din fericire femeia este cea care tzine in burtica shi hraneshte cu dragoste un bebe care a luat un pik din taticu shi un pik din mamica ca sa devina cel mai deshtept, cel mai frumos, cel mai de pretz.
Eu de doi ani tot ma zbat sa raman insarcinata shi cand am ramas acum catva timp am pierdut sarcina in 6 saptamani.
Insa nu am cedat armele shi fac tot posibilul sa ma pastrez pe linia de plutire shi sa inving.
Am pentru voi o rugaciune catre Maica Domnului pe care o spun calugarii ortodocshi de la Muntele Atos, Muntele Sfant.

Cuvine-se cu adevarat, sa te fericim pe tine Nascatoarea de Dumnezeu, cea pururea fecioara, fericita shi preanevinovata shi Maica Domnului nostru. Ceea ce eshti mai cinstita decat heruvimii shi mai slavita fara de asemanare decat serafimii, car fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul ai nascut, pe tine cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu TE MARIM !

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

DRAGA ANDRUSKA, iti multumim tare mult ptr rugaciune. chiar vroiam sa va scriu tuturor si sa va impartasesc si voua ceva si anume ,am aflat si eu de la o prietena, ca exista o biserica ,undeva pe calea mosilor aproape de rondul de la foisor,mai exact unde eate sensul acela giratoriu cu o fantana arteziana,este o biserica alba si se zice ca in ea este o icoana cu FECIOARA MARIA, la care se merge si se roaga toate femeile care isi doresc copii.am inteles ca este destul de aglumerat. poate chiar a fost careva dintre voi. eu personal stiu unde este biserica,dar nu am intrat niciodata in ea,am aflat de curand de ea si chiar am de gand sa merg. apropo,am inteles ca se merge doar miecurea, sau miercurea este bine sa mergi sa te rogi la icoana.ceva de genul asta. daca ajunge cineva sa ne spuna si noua. daca am vesti ,revin. mult succes tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

fetelor, am si eu o rugaciune catre maica domnului, care intotdeauna m-a ajutat...acum ma rog sa ma ajute sa fac si eu bebelusul oe care mi-l doresc cu disperare.

IMPARATEASA MEA PRE BUNA SI NADEJDEA MEA
NASCATOAREA DE DUMNEZEU
PRIMITOAREA SARACILOR, AJUTATOAREA STRAINILOR, BUCURIA SCARBITILOR, ACOPERIREA NECAJITILOR,
VEZI-MI NEVOIA, VEZI-MI NECAZUL...
NECAZUL MEU IL STII, DEZLEAGA-L PRECUM VREI CACI NU AM ALTA AJUTATOARE AFARA DE TINE SI NICI ALTA ACOPERITOARE MAI BUNA, AFARA DE TINE, MAICA LUI DUMNEZEU, CA SA MA ACOPERI SI SA MA PAZESTI ACUM SI PURUREA SI IN VECII VECILOR, AMIN.

poate vi se pare formularea rugaciunii un pic mai ciudata, dar este dintr-o carte foarte, foarte veche de rugaciuni.

anne-marry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Bine v-am gasit! Sunt de putin timp pe acest forum si de abia azi am ajuns sa citesc acest subiect.
Va multumesc.
Si eu cred ca sunt putin credincioasa. Anul trecut am avut o depresie destul de serioasa pentru faptul ca nu pot fi mamica. Am fost la biserica (undeva pe str. Olari) si am platit acatiste timp de 9 saptamani, inca nu sunt mamica, dar cel putin m-am linistit si mi-am incarcat bateriile. maicuta de la ceasta biserica mi-a spus ca ar fi bine sa m-a rog la Sf. Ana si Ioachim (mai ales ca unul din numele mele de botez este Ana). Stie cineva daca in Bucuresti este o biserica care sa aiba hramul acestor sfinti?
Oricum va multumesc pentru rugaciunile scrise, azi am sa le copiez si eu in agenda pentru a le avea tot timpul cu mine.
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samara spune:

Am gasit acest subiect cotrobaind prin paginile multe de la aspirante si am citit rugaciunile, am capatat inca un pic de speranta. O sa mi le copii ca sa le zic in fiecare zi. Stiu ca nu a mai scris nimeni aici de multisor, dar haideti aspirantelor sa ne rugam ca sa avem bucuria de a fi cu un bebe in burtica cat mai curand!

Samara care vrea sa fie
http://www.FertilityFriend.com/home/12112003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ai dreptate Samara. Te sustin. Avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu pentru a ni se implini acest vis.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Subscriu si eu.

Pupici

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Imi doresc si eu foarte mult familie si mai ales copil, asa ca am ajuns si pe aici... Am vazut cateva fete dezamagite ca au tinut post si s-au rugat fara un rezultat concret pana acum, asa ca m-am gandit sa va transmit o istorioara primita pe email:

Doi ingeri calatori s-au oprit sa-si petreaca noaptea in casa unei familii instarite. Familia a fost rea si a refuzat sa-i lase pe ingeri sa innopteze in camera de oaspeti. In schimb le-au oferit o camaruta in subsol. In timp ce isi faceau paturile, ingerul cel batran a vazut o gaura in perete si a reparat-o imediat. Cand ingerul cel tanar l-a intrebat de ce, celalalt inger i-a raspuns: "Lucrurile nu sunt intotdeauna cum par a fi". In noaptea urmatoare ingerii au ajuns sa se odihneasca in casa unui om foarte sarac, dar foarte ospitalier, taran ce locuia impreuna cu sotia lui. Dupa ce au impartit cu ei putina mancare ce o aveau, ei i-au lasat pe ingeri sa doarma in patul lor, unde se puteau odihni in voie. Cand s-au trezit a doua zi, ingerii i-au gasit pe taran si pe sotia lui plangand. Singura lor vaca, al carei lapte era singurul lor venit, murise pe camp. Ingerul cel tanar s-a infuriat si l-a intrebat pe cel batran, cum se poate intampla un asemenea lucru? "Primul om avea tot, si totusi l-ai ajutat", a spus el. "A doua familie avea atat de putin, dar era in stare sa imparta totul si tu i-ai lasat vaca sa moara"."Lucrurile nu sunt intotdeauna cum par a fi", i-a raspuns ingerul ce batran. "Cand am stat in subsol am observat ca in gaura din perete era depozitat aur. De vreme ce stapanul era obsedat de lacomie si era incapabil sa-si imparta bogatia cu altcineva, am astupat zidul ca sa nu o gaseasca". "Noaptea trecuta cand am dormit in patul familiei de tarani, ingerul mortii a venit dupa sotia lui. I-am dat in schimb vaca. Lucrurile nu sunt intotdeauna cum par a fi". Uneori chiar asa se intampla cand lucrurile nu se desfasoara asa cum ar trebui. Daca ai credinta, e nevoie doar sa crezi ca orice intamplare e intotdeauna in avantajul tau. S-ar putea sa nu sti i pana foarte tarziu.Unii oameni intra in viata noastra si pleaca repede. Unii ne devin prieteni si stau aproape de noi, lasandu-si minunatele amprente asupra inimii noastre si noi nu mai suntem aceiasi pentru ca ne-am facut un prieten bun!!! Ieri a trecut. Maine este un mister. Astazi este un dar. De aceea se cheama prezent! Cred ca viata aceasta este deosebita. Traieste si savureza fiecare moment!

pentru toate si sa dea Domnul si cat mai curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina L spune:

Subscriu si eu.In ultima vreme se intampla multe minuni,asa ca nu se stie niciodata...

Cristina L

Mergi la inceput