Mamici de martie-aprilie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Nshiro , imi pare asa rau pt micuta Maria. Fii totusi optimista si cu incredere in tehnologia si doctorii japonezi.
Multi pupici micutei Maria si tie
Capul sus si ai incredere ca totul va fi bine intr-un final.

Polixeni,eu folosesc unguent de zinc .O ung pe bebelina pe la poponel de 2-3 ori pe zi ,si pina acum ,vad ca nu s-a iritat deloc, iar pielea arata f bine.

IleanaMarius, aici se declanseaza nasterea in ziua a 16-a dupa termen. Cel putin asa e aici in Molde si asa mi-a explicat moasa, cind o bombardam eu cu intrebari cam cite zile trebuie sa astept dupa termen.

Honeypumacum adica sa nu fii in stare sa nasti sau sa ii faci rau lui bebe? Ce ginduri sint astia?
eu cind am nascut nu am avut nici o contractie care sa ma avertizeze, m-am trezit la 3 dimineata cu contractii de nastere care erau din 10 in 10 min .
Gindeste pozitiv.

Aida si IleanamMarius, nu va mai chinuiti atit cu semnele prevestitoare nasterii. Cind e sa se intimple, se intimpla.
Eu dopul gelatinos l-am pierdut cu ceva ore inainte de nastere, iar apa s-a rupt odata cu iesirea lui bb.
Asa ca , dupa cum vedeti, nu exista o regula.
Referitor la contractii, credeti-ma ,ca atunci cind vin va veti da seama ,fara nici o greutate ,ca sint cele de nastere.

Mariana 1976, cum se numesc in suedeza fermentii de care ziceai ca sint buni pt stomacel?

Mamicutzelor, bebeilor vostrii le-au iesit brobonele pe fata?
Mindra mea are numai brobonele pe fata si pe cap.
Eu nu stiu ce sa fac cu maimutzica mea, dar nu prea vrea sa doarma singura in pat. Mereu trebuie s-o culc pe pieptul meu.Cind o pun in pat se trezeste dupa 10 min
Sper sa n-o obisnuiesc asa si sa am probleme mai tirziu.

Pupici la toata lumea

Ile si Vivian ( 07-03-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, am reusit de am vorbit si eu cu Tina. Era tare fericita si se simtea o mamica implinita.
A impins o ora si douazeci de minute, iar in trei ore se dilatase 7 cm.
Mark a fost un adevarat suport moral pentru ea.
A ramas ca o sun maine din nou. deja e in rezerva si poate sa vorbeasca la telefon.
Ii era cam foame ca in 13 ore nu a reusit sa manance decat un sandvis.
Pup gasca

Ciuf (38+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Lili Prejbeanu, e un frumos "zburliciul" tau. Ma bucur ca ai pus poze. Am remarcat ca voi semanati tare mult, tu si sotul tau. Ah, si imi plac pijamalele tale. Schimbat vreo trei. Vezi ce ochi de soacra am? Cat ai stat in spital?
Serj, vazut si pozele tale. Micuta Ambra e mortala in poza aia "Sunt curioasa". Si s-a schimbat mult la fata de cand nu am mai vazut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Tinutoooooo draga mea,plus Mark, felicitari (congratulations)
Sa va traiasca baiatu', cum bine i-am zis cand nici nu stiam cat are, gigantutz :)
Sa creasca mare..si frumos, am inteles ca deja este.. :)
Tare ma bucur ca papa deja..ce..is curioasa? :)
De abia astept sa vad pozeeeeeeeeeeeee..
Pupici cu cel mai mare drag..si de abia astept sa vorbim..

Asa dansam in grup de fericire
Si asa suntem toate in jurul tau..ai tai sunt dintii, da..daaaaaaaaa
Si asa om fi toate..cand or creste pruncii mai mari..si om avea un pic de timp :)
Pupi la toata gascaaaaaaaaaaa
Bia + Anthony Nicholas :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Am vazut pozele cu puiul Tinei, de la motanik. Vreau sa va spun ca e superb ala mic, iar Tina arata de parca nu ar fi nascut natural un baietel asa de mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

BRAVO TINA, Felicitari amandoura si refacere rapida. Te-asteptam cu nerabdare sa ne dai detalii despre nasterea ingerasului tau mult asteptat.
DAVID NICHOLAS bine-ai venit in lume si sa fii plin de sanatate si noroc, frumusel si cumintel.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Aida, hai mai ca eu nu vazui pozele cu micutul Tinei. Nu e corect. Mi le trimiti si mie pe vistrate@yahoo.com? Ca sigur nu se va supara Tina.
Pup

Mergi la inceput

Pentru fetele care urmeaza sa nasca natural, am gasit o pagina cu informatii detaliate, care pot ajuta mult www.askdrsears.com/html/1/T010900.asp#T010906" target="_blank">http://www.askdrsears.com/html/1/T010900.asp#T010906

Mergi la inceput

Ciuf, dar eu nu am pozele, ci le-am vazut pt ca motanik a facut share pe Yahoo Messenger. Deci nu sunt in posesia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

WOW Tina, FELICITARI pentru David Nicholas!!! Ce bebel mare, si nastere naturala, SUPER!!!!
Sa va traiasca, sa va bucurati de el, sa aiba parte de o viata buna si cat mai mult noroc! Iar tu sa te refaci repede!

Ariadna

Mergi la inceput