Dieta hipocalorica (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Dana, ar trebui sa umplu casa cu pozele soacrei, sigur n-as mai manca nimic, nu cumva sa devin ca si ea:)
Fetele, cum stati cu dieta?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Incercam, incercam....
Eu sunt in perioada critica dinainte de rushi, si sunt toata umflata, am o burta de zici ca`s in 5 luni.... demoralizant!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

mie mi-au venit in sfarsit, deci e mai usor... Dar au intarziat vreo 10 zile, si aveam mai tot timpul senzatie de foame... acum m-am mai potolit.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabibarta

mie mi-au venit in sfarsit, deci e mai usor... Dar au intarziat vreo 10 zile, si aveam mai tot timpul senzatie de foame... acum m-am mai potolit.

Oare d`aia sunt si eu lesinata de foame?.... Ca zici ca n`am mancat de 3 luni!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Ieri am fost cumintica.

-dimineata ceai si cafea neindulcite;
-pranz - 3 linguri de paste cu ciuperci si sos de rosii;
-la ora 17,00 o portocala;
-la ora 20,00( stiu ca e cam tarziu, dar eu atunci ajung acasa) -o salata de ciuperci, cu salata verde si rosii, ulei de masline si zeama de lamaie si o para.

Si astazi pana la ora asta cafea si ceai neindulcite.
Va pup si fiti tari nu va lasati doborate de foame...

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Bau!
Ce faceti slabutelor dragutelor?
Eu am tras o tura cu fii-mea pe afara si am facut putina miscare.
Pe seara ma duc sa-mi cumpar fructe,ca nu p[rea mai am.Am trecut de faza in care imi era foame non stop si vroiam cu disperare sa slabesc repede.Acum sunt linistita ,nu prea mai imi este foame si nu ma grabesc sa slabesc.Un kg pe saptamana e ideal.
Va pup pe toate si mai ziceti si voi cate ceva.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Eu azi am fost cuminte. Am mancat chestii mai consistente, dar in cantitati mici.
Si eu trebuie sa imi iau fructe, dar azi nu am timp. Imi iau maine ceva in drum spre servici.
Abia astept sa apara ciresele, visinele...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Buna, eu acum vreo 2 luni am tinut, dar doar 1 saptamana dieta hipocalorica dupa cartea Mihaelei Bilic; a avut efect si am slabit 2,5 kg si nu m-am simtit rau sau ca nu am voie sa mananc; apoi am avut un examen si niste probleme si am renuntat; dupa paste vreau sa o reiau; o sa citesc si ce ati scris la primul capitol; nu stiu daca sa scris ceva despre ideile de meniu din cartea Mihaelei Bilic, daca vreti pot posta sa vedeti cam despre ce e vorba; in plus vreau sa fac si niste exercitii, momentan acasa ca nu am cum sa ajung la sala si sper ca in curand voi da jos si restul de cateva kg pe care le am in plus dupa nastere; eu am luat 2o si ceva de kg in sarcina; mai am de dat jos vreo 5-6; am stagnat la 68-70 de kg si ma tot invart pe aici; vreau sa dau cam 10 kg ceea ce ar fi ideal pentru mine, avand in vedere ca inainte de sarcina tot asa variam intre 63-65 de kg; o sa ma duc sa citesc si ce ati mai scris voi; eu am tinut dupa cartea aia si acolo nu scrie cate calorii are fiecare aliment; iti da direct combinatiile pentru o anumita masa.

eu am 1.67 m; 69 kg si vreau sa ajung la 58 de kg
Pupici.

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Lorena,si eu tot dupa cartea Mihaelei Bilic tin dieta.
Mie imi place ca nu ma infometez.Dau cam 1 kg pe saptamana.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Lorena,si eu tot dupa cartea Mihaelei Bilic tin dieta.
Mie imi place ca nu ma infometez.Dau cam 1 kg pe saptamana.

La mine nu are nici un efect....
Mihaela Bilic tot dieta asta o promoveaz? Hipocalorica????

Mergi la inceput