Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

ah, vroiam sa va intreb cum e cu smantana si untul. Mie faimoasa dr Calapod (faimoasa mai ales printre mamicile de sept-oct) mi-a zis ca nu e voie unt si smantana, decat dupa 8 luni. Eu i-as fi pus un pic, asa de gust, dar nu vreau sa ma pun contra, mai ales ca parea o doctorita moderna si bine informata. V-am auzit ca strecurati un pic de unt si de smantana, si nu e asa grav...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Codruta,Ioana,Locca,Miflor mersi pr urari
Anto mersi,am admirat pozele cu Victor de la albumul de 6 luni este un dragalas cu niste ochii
Kid scumpica Alex
Carmi cu ce pofta papa Fabiano si ce dulce este
Ina sa purtati cu placere lucrusorele si pantofiori
Jadisanatate mamei tale

ce credeti ca fac eu acuma URZICI (sper sa imi iasa)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara si la multi ani copiilor care astazi
au mai adaugat 1 luna!!
ioana,te rog si eu daca vezi ceva prin ofertele de la targ de" club sera",antalya,turcia,poate poti sa-mi dai si mie un nr de tel,sa sun sa fac si eu o intrebare
otilia,bun venit
kid,e super alex

am fost si noi la dr.de fam si mi-a zis sa-i fac antirujeolicul la 7 luni.a facut cineva pe aici?mentionez ca noi am facut infanrixurile la 2,4,6 luni.are ceva daca fac rujeolicul?poate poti sa ma ajuti,dr.anya??
noi avem 8,7 kg,70 cm.
am adaugat si noi poze in albumul de 6-7 luni.daca vretzi sa vedeti cum am crescut!
ege, ca si miruna vrea sa-mi manance genunchii.e asa haioasa!!cand ma vede incepe sa planga sau sa rada si sa intinda mainile spre mine.depinde de dispozitie.noi inca mai avem probl cu k.aseara i-am dat vreo 90ml de orez cu roscove si astazi tragea niste pirtzuri!!
eu nu scriu nu scriu si cand incep nu stiu sa ma mai opresc
va doresc sa avetzi o noapte linistita

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara tastarnitoaselor...incerc de pe la amiaza sa va tot citesc si numai nu ajung la capt (adevaru e ca nici Maia nu ma prea lasa, vrea alintata )

Carmi, Fabio este un scumpicel si are un zimbet tare frumos

Ioana ,mama, esti haioasa rau , vrei sa-i dai supa Mirunei si tu nu-i aduci provizii...

Nu mai stiu exact cine a scris, putin mai sus, ceva de kk verde si cu mucozitati. Daca face asa kk, care e faza? va rog sa imi spuneti si mie cit mai repede ca sa nu ajung la infarct. ca Maia mea face exact de cind i-am inceput antibioticul, care, apropo, l-a terminat azi. Sper ca nu e ceva grav...

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Jady sanatate mamei tale. Sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav. Spuneai ceva de amortit partea drapta a fetei? sau a corpului?

hai sa iti spun ceva, dar nu vreau sa te alarmezi ca se poate sa nu fie asta, eu in anul 2004 de Craciun am fost cu colinda si se pare ca m-a tras un curent. Acum cit de mare a fost sau ce si cum, habar n-am, si m-am trezit cu semipareza faciala dreapta. Acum eu am (sa ma laud putin ) doar 25 de ani, deci la 24 de ani am facut semipareza, urit de tot(si exact in acel moment am ramas insarcinata), si acum mai am perioade in care imi simt fata ciudat. Dar daca e depistata din timp e super bine, un tratament cu milgama, Piracetam(iar asta nu e recomandat in timpu sarcinii ca afecteaza fatul, deci iti dai seama ce a fost in capul meu cind am aflat ca sunt insarcinata si eu iau tratamentul asta) si inca ceva injectabil apoi tratament oral si iti revii, iar daca e mai serios tot iti revii si mai faci ceva exercitii. Da stai calm ca isi revine.
Nu te speria de ce am scris, ochii mai tot timpu sperie, dar nu toate lucrurile sunt chiar grave. Daca e la neurologie e foarte bine.
Multa sanatate si sa ne tii la curent cu starea ei.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara!
Nu i-am mai gasit bratara la Petra. I-am pierdut-o in Tarnita, dar n-am zis nimik pana aucm, ca putea fugi cineva s ao caute inaintea noastra .
Ina, Diana, de abia astept sa ne intalnim toate clujencele si sa va cunosc in carne si oase. Pe voi si pe copii.
Ina, ce sopping?! Indata is 2 luni si in afara de pampersi nu stiu daca i-am cumparat ceva. Ba da, hainitze de Pasti. Papuci nu gasesc faini pe aici .... Ina sanatate la Zmeoaica (isi mai maerita numele?)
Kid, eu i-am pus unt in pireu de cartofi, inca smantana nu i-am dat dar urmatoarea data iifac mamaliguta cu samnatana, nu cu iaurt.
Ioana, supa sa fie zeama, sau crema de legume?

Acuma merg la dodo, ca indata trebe sa ma trezesc..
Noapte buna!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Kid am sa ma duc la un magazin de optica medicala, asa ma gandisem si eu, clar ca trebuie lentile superbune, desi pe aici chiar ca o sa parem cu fitze,sau si mai mult, eu o mama nebuna. Dar chiar ma gandesc ca vine caldura si soare cat cuprinde si asta ar insemna sa stam numai in casa ca cupchilu' meu urla din toti rarunchii la soare. Cat despre mini prix nu am mai fost de atunci in Otopeni, desi ma mananca palmele, ca tare imi place magazinul ala. Noroc cu tine ca m-ai indrumat acolo ca nu atiam de el. Asa ca poate te fac un shopping acolo cat de curand. Imi pare rau sa aud ca muncesti in van pentru mancarea fetii si ca nu papa, fetita ta pesemne ca vrea de mica sa se mentina, spre deosebire de a mea care mananca ca o halterofila . Eu incerc sa-i mai reduc din cantitati, dar neah, nu merge- face scandal.Asa ca o las ca pe ea, vedem noi ce facem pe parcurs...Si cand ma gandesc ca in urma cu vreo 3 luni ma vaitam ca nu ia fata in greutate....iar acum are aproape 9 kg la aproape 7 luni si la un an trebuie sa aiba 10 kg deci vom sari clar din schema. Dar incerc sa nu-mi fac griji pentru ca am trecut prin multe cu ea si nu ma rog decat pentru sanatate. Asta va doresc si voua amandurora!! Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna ..da' ce tastanitza aveti!

Am vazut pozele de la intalnire...foarte faine .

Codruta i-ai dat peste fetei tale? Eu nu i-am mai bagat nika nou lui Alexandru in mancare si ma gandeam la peste sau carne de vitel.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Iaca ma plangeam acum ceva timp ca am copil ushurel, ei nu stiu cand au fost vremurile astea ca acum ma rupe de shale si ma doare cicatricea de la cezariana ca azi a trebuit sa il asteptam pe tasu sa facem baie si cum era incurat, a trebuit sa il car in brate.
Si cand vine tasu acasa, ce credeti ca face fimiu cel mult iubit, inceteaza maraiala si rade cu dintzii stirbi la el, zambre care nu le vad eu ca mama care l-am facut... sa ma arat si eu mai putin poate poate ma va iubi si pe mine la fel de mult?

Multumesc de urari fetelor, sper ca totul sa fie bine.
Simo, nu stiu care e treaba dar piracetam i-a dat si ei doctorita plus inca un medicament perfuzabil. Sper ca rmn-ul sa ne lamureasca ca nu e nimic grav ci doar o oboseala grava.
Stiu ca pare ireal dar eu tin la mama2 mai mult ca la mama mea biologica, intotdeauna a stiut cum sa ma ajute si sa imi dea un sfat bun. De altfel cu mama1 e greu de inteles, suntem firi identice si ne calcam pe flecuri de fiecare data. Insa e mult mai scolita in ale copiilor si are metoda, altfel fimiu nu era asa calm daca nu ma invata ea ce si cum. In plus a muncit mai mult decat mine in primele 2 luni ale lui Vlad, nu ma lasa sa il ridic si il culca de fiecare data, dandu-mi voie si mie sa ma odihnesc ca atare e buna la casa omului si implicit la casa mea. Si o iubesc pentru felul jovial in care m-a crescut.

Frumos cu 2 mame , nu?

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna seara fetelor,

Jadi,Cristina,am gasit in sfarsit bilete,noi am facut rezervare de o saptamana prin myticket.ro si n-am primit nici o confirmare si nici nu raspundeau la tel...azi in sfarsit au raspuns...asa ca mergem la concert!!!
Jadi,sanatate mamei2!

Simona
,bine c-ai terminat cu antibioticul,sa stii ca si Bianca mea tot asa putin mananca,pana in 100ml lapte la masa..sper sa-si revina cat de curand.

Kidd,mortala Alex cu ochelari!!!

Duminica am trimis copilul cu sotul pe afara si a tinut fata in soare asa ca are bietul copil fata rosie,s-a cam parjolit!!!Bine ca n-a facut insolatie.
In rest cu mancarica stam la fel de prost,azi i-am pus in piureul de legume pe langa cereale si un pic de lapte..nu va zic ce gust avea..asa a mai mancat si ea cateva lingurite,oricum ea nu deschide gura,trebuie eu sa-i bag pe gat.
Mai degraba bea supa,dar nu cu biberonul ci cu lingurita.Suc de fructe sa nu auda...de fapt, daca nu ar trebui sa manance ar fi fff bine.

Am fost azi in cora sa-am studiat iaurturile,majoritatea au lapte praf,nu mai stiu de care ziceati ca e bun pentru bebei..campina si napolact???

Mergi la inceput