Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Simo, Irina, Dana_ch, Diana !
Diana, ai rabdare, ca o sa manance mai mult, incetisor-incetisor...asa a fost si la noi.
Ma duc sa shoppinguiesc, ne ´vedem´pe seara,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Flavia, culoarea de kk depinde si de ce anume mananca, daca a papat legume verzi e normal sa fie asa.
Probabil ca daca nu se repeta mucusul acela si nu e in cantitati mari nu ai de ce se te ingrijorezi.
Din pacate nu stiu sa-ti zic mai multe, ii las pe cei mai priceputi ca mine sa te sfatuiasca.

Jadi, sanatate multa mamei2.

Kid, e haioasa foc Alex cu ochelarii ei.

Irina_c, felicitari pt masina, sa fie intr-un ceas bun.

Mai mi-aduc aminte si mai scriu cate ceva...roza, ce sa-i faci.

Fetelor, in albumul de 6 luni la pozitia 17 e o poza fara nume, cine este? Cred ca e fetita, sper sa nu gafez, si e asa de melancolica si dulcica, draga de ea.

pa,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, eu am citit ca supozitoarele se dau doar in caz de febra serioasa, si se dau asa, in caz de urgenta, pina ajungi la doctor; cica nu ar fi recomandat tratament de durata cu supozitoare la bebei; eu una i-am dat supozitoare dupa fiecare vaccin sa-mi taca capul (adica sa-i linistesc pe piticii de pe creier care ziceau ca face fata febra). Dupa parerea mea de calculatorist care azi a triat oferte pentru vacante in Bulgaria, cred ca e bine cum faci, adica sa dai medicamente din astea contra febrei doar cit timp are febra.
Sa vedem insa ce zice si dr Alina.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Pina la urma, intre 2 copii, fac si o postuniversitara de medicina, sa dau sfaturi cu patalama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

In poza fara nume cred ca este Catalina a lui Carmen. Sper ca nu ma insel...

Plec la puiutul meu, ca .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilia76 spune:

Jadi multa sanatate mamei2.

Otilia (mamica de Andra din 29.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, mda, avem variante diferite de Panadol, daca zici ca al tau e cumparat de cand s-a nascut Miruna. Acu' au schimbat pachetul, e o siringa gradata in Panadol baby, e roz- cu gust de capsuni(il uraste Alexandra) si pe cutia mea scrie ca la 6 luni sa dau 4 ml la fiecare 4 ore...probabil ca nu e la fel de concentrat. Dar a fost bun si la mucii Alexandrei. Bine ca au trecut.

Ina, am inteles...deci nu mi se mai pare ca vii des daca e abia a 3a oara in 2 ani...Dar s-au inmultit vizitele, sper sa o tii tot asa ca poate mai facem o intalneala la etiquette sau la thalia...

Fata mea nu e deloc carnivora, abia o obisnuisem cu piureul de legume si manca (mai ales daca avea morcov). de 3 zile ii dau carne si e chin mare. Am zis ca poate nu-i place cu morcov si dovlecel, i-am facut piure de cartofi cu laptic de-al ei si carne...ca asa screi in CC ca piureul de cartofi e acceptat de toti copiii. Asa scandal nu am mai avut demult. Pana nu si-a baut sticla de lapte nu s-a lasat, nu a vrut sa onoreze chinurile mele alimentare. Asa ca m-am hotarat sa ma duc la serviciu si sa o las la masa de pranz cu bona si borcanasele de la Hipp. Gata cu gatitul in casa, murdaresc totul de 3 zile, fac meniuri, curat legume si ea urla la mine de zici ca o tai.

Mergi la inceput

kid, si panadolul meu e roz, cu gust de capsuni, dar mirunei ii place, se linge pe bot si apoi face gurita ca un bumbisor (sa incapa seringa - eu ii dau cu seringa de la nurofen). Nu iti fa griji cu mincarea, borcanasele sint foarte bune. Daca si CC zice, cine sintem noi sa ne punem contra?

Bona mea a zis ca ar trebui sa-i dau fetii supa macar de 2 ori pe saptamina (a auzit in parc de la mamici) - si i-am zis ca trebuie sa faca ea, daca vine cu idei de-astea. A zis ca e ok, numai ca nu i-am cumparat nimic din care sa faca supa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Da, Antoanela, mersic ca m-ai "tras de atentzie".
Irina, da, ea e.
Am modificat si i-am pus si ei nume.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, si eu ma intreb cu supa. Alexandra nu a vrut cu nici un chip supa clara cu biberonul, nu vreau sa ii pun lapte ca atunci nu o sa invete deosebirea dintre supa si lapte, in capul meu e asa. Si bona mea mi-a zis ca in parc mamicile vorbesc de supa cu biberonul si maine s-a hotarat ea sa ii faca. Am in casa morcov, cartof, dovlecel si pastarnac. Ii ajunge...dar pun pariu ca nu o sa manance. Ea nu bea deloc suc de fructe, doar apa si lapte, rar ceai. Cu mancarea e un chin...sper sa nu o tina asa ca mie nu imi plac copiii mofturosi Cica ta-su ar fi fost asa, eu mancam de toate (si se vede )

Mergi la inceput