Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
Carmi spune:
Simo, Irina, Dana_ch, Diana !
Diana, ai rabdare, ca o sa manance mai mult, incetisor-incetisor...asa a fost si la noi.
Ma duc sa shoppinguiesc, ne ´vedem´pe seara,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Antoanela23 spune:
Flavia, culoarea de kk depinde si de ce anume mananca, daca a papat legume verzi e normal sa fie asa.
Probabil ca daca nu se repeta mucusul acela si nu e in cantitati mari nu ai de ce se te ingrijorezi.
Din pacate nu stiu sa-ti zic mai multe, ii las pe cei mai priceputi ca mine sa te sfatuiasca.
Jadi, sanatate multa mamei2.
Kid, e haioasa foc Alex cu ochelarii ei.
Irina_c, felicitari pt masina, sa fie intr-un ceas bun.
Mai mi-aduc aminte si mai scriu cate ceva...roza, ce sa-i faci.
Fetelor, in albumul de 6 luni la pozitia 17 e o poza fara nume, cine este? Cred ca e fetita, sper sa nu gafez, si e asa de melancolica si dulcica, draga de ea.
pa,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
Ioana75 spune:
Ina, eu am citit ca supozitoarele se dau doar in caz de febra serioasa, si se dau asa, in caz de urgenta, pina ajungi la doctor; cica nu ar fi recomandat tratament de durata cu supozitoare la bebei; eu una i-am dat supozitoare dupa fiecare vaccin sa-mi taca capul (adica sa-i linistesc pe piticii de pe creier care ziceau ca face fata febra). Dupa parerea mea de calculatorist care azi a triat oferte pentru vacante in Bulgaria, cred ca e bine cum faci, adica sa dai medicamente din astea contra febrei doar cit timp are febra.
Sa vedem insa ce zice si dr Alina.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Pina la urma, intre 2 copii, fac si o postuniversitara de medicina, sa dau sfaturi cu patalama.
b_irina_c spune:
In poza fara nume cred ca este Catalina a lui Carmen. Sper ca nu ma insel...
Plec la puiutul meu, ca .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
kid2003 spune:
Ioana, mda, avem variante diferite de Panadol, daca zici ca al tau e cumparat de cand s-a nascut Miruna. Acu' au schimbat pachetul, e o siringa gradata in Panadol baby, e roz- cu gust de capsuni(il uraste Alexandra) si pe cutia mea scrie ca la 6 luni sa dau 4 ml la fiecare 4 ore...probabil ca nu e la fel de concentrat. Dar a fost bun si la mucii Alexandrei. Bine ca au trecut.
Ina, am inteles...deci nu mi se mai pare ca vii des daca e abia a 3a oara in 2 ani...Dar s-au inmultit vizitele, sper sa o tii tot asa ca poate mai facem o intalneala la etiquette sau la thalia...
Fata mea nu e deloc carnivora, abia o obisnuisem cu piureul de legume si manca (mai ales daca avea morcov). de 3 zile ii dau carne si e chin mare. Am zis ca poate nu-i place cu morcov si dovlecel, i-am facut piure de cartofi cu laptic de-al ei si carne...ca asa screi in CC ca piureul de cartofi e acceptat de toti copiii. Asa scandal nu am mai avut demult. Pana nu si-a baut sticla de lapte nu s-a lasat, nu a vrut sa onoreze chinurile mele alimentare. Asa ca m-am hotarat sa ma duc la serviciu si sa o las la masa de pranz cu bona si borcanasele de la Hipp. Gata cu gatitul in casa, murdaresc totul de 3 zile, fac meniuri, curat legume si ea urla la mine de zici ca o tai.
Ioana75 spune:
kid, si panadolul meu e roz, cu gust de capsuni, dar mirunei ii place, se linge pe bot si apoi face gurita ca un bumbisor (sa incapa seringa - eu ii dau cu seringa de la nurofen). Nu iti fa griji cu mincarea, borcanasele sint foarte bune. Daca si CC zice, cine sintem noi sa ne punem contra?
Bona mea a zis ca ar trebui sa-i dau fetii supa macar de 2 ori pe saptamina (a auzit in parc de la mamici) - si i-am zis ca trebuie sa faca ea, daca vine cu idei de-astea. A zis ca e ok, numai ca nu i-am cumparat nimic din care sa faca supa.
karmenutza spune:
Da, Antoanela, mersic ca m-ai "tras de atentzie".
Irina, da, ea e.
Am modificat si i-am pus si ei nume.
Catalina
kid2003 spune:
Ioana, si eu ma intreb cu supa. Alexandra nu a vrut cu nici un chip supa clara cu biberonul, nu vreau sa ii pun lapte ca atunci nu o sa invete deosebirea dintre supa si lapte, in capul meu e asa. Si bona mea mi-a zis ca in parc mamicile vorbesc de supa cu biberonul si maine s-a hotarat ea sa ii faca. Am in casa morcov, cartof, dovlecel si pastarnac. Ii ajunge...dar pun pariu ca nu o sa manance. Ea nu bea deloc suc de fructe, doar apa si lapte, rar ceai. Cu mancarea e un chin...sper sa nu o tina asa ca mie nu imi plac copiii mofturosi Cica ta-su ar fi fost asa, eu mancam de toate (si se vede )