Mamici de mai-iunie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Steluta cartea Caprarilor se gaseste peste tot, la librarii, chioscuri mai mari, in mod normal. Intr-un timp era si la Divertta dar cand m-am trezit si eu se epuizase stocul; asa ca am gasit ieri in Obor la vreo 55 lei.
Cat despre camasuta pt alaptat, daca vrei ceva frumos si de care sa-ti fie drag te poti duce la Veneto, e un mic mag in Cocor la etj 2 undeva in colt, si acolo gasesti sigur pe gustul tau si la preturi bune. Si sunt de calitate!

Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Si io vreau sa plec la cumparaturi....!!!

Dar asta se va intampla abia la sfarsitul lunii ca pana atunci suntem ocupati cu renovarea... care parca nu se mai termina!

Abia astept sa plec cu lista si sa tai de pe ea ce cumpar !!!!

Yupiii!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 30+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Amiss - eu am intrat in saptaman 34 si bb al meu tot nu s-a intors...dar inca mai sper...
Bebelusii se pot intoarce pana in ultima lor zi de stat la mami in burtic.....dar majoritatea se intorc pana in sapt..35-36...asa ca mai ai timp sa stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Si ia uite cum am facut si io 3 'telutze!!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 30+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Papadie, nastere usoara si bebelina sanatoasa! Sa ajungeti repede acasa, sanatoase amandoua, tu sa te refaci rapid si sa ai lapte suficient pentru ea. Pupici dulci, te asteptam cu povesti despre minunile tale, cand vei putea...

Lyly, de fapt ce s-a intamplat??? Hai ca avem toate stari mai proaste, da sa vezi ce fericire cand vine bebelica mica. Pupic.

Ioana, eu stiu ce greu e sa nu o iei in brate pe Katja ca si mie mi-au zis prietenii sa nu il mai iau pe Danut in brate (are vreo 16 kg) da tot nu ma pot abtine. Insa acum daca e musai, pentru cateva saptamani, trebuie sa faci un efort de vointa... Ia-o in poala sau langa tine pe o canapea si jucati-va, dragaliti-va, ma rog, ce faceti voi de obicei... Pupic si tie

Nicoleta ai grija de tine, stai cumintica la pat. La medicamente nu ma pricep, e bine ca te-ai uitat pe prospect...

Luana, superb patutul intr-adevar. Si dulapiorul tau cu rotite foarte frumos si util...pana va creste Hora mai marisoara si i se va schimba utilitatea, va fi taman bun pentru ea sa scoata totul si sa le duca prin diverse parti ale casei :-))

Ildi stai cumintica sa mai stea bebe macar o saptamana-doua in burtica. Bine?

Alia ce bebe grasunel. Bravo!

Steluta felicitari pentru papusica! Papadie si la prima sarcina a nascut in sapt 33 si se astepta sa nasca mai devreme, voia doar sa tina bebelusa cat mai mult in burtica, asa ca statea la pat de ceva vreme (lunga)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Continuam la noul capitol:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73353" target="_blank">Capitolul 67
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DIANA, LACRI multumesc mult. LACRI si eu ma gandesc ca fiecare chestie care mi se intampla e ca un semn si ma framant ca oare ce o fi, cum.......si la prima sarcina nu am fost asa.

VIRGI Rares s-a intors la 36 de saptamani si la 38 l-am nascut, asa ca niciodata nu stii la ce sa te astepti de la ei.

33w5d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

bogdanai, cred ca imi place nenea asta, ciobanu, imi place cum gandeste. nu pui si tu o poza cu coperta, sa stiu si eu ce sa caut?
eu am vrut sa imi iau o carte pentru bebei, era una mare, cartonata, portocalie. si o deschid si citesc ceva in genul: "evident ca trebuie sa indepartati toate animalele dintr-o casa in care urmeaza sa soseasca un copil, nici nu se pune problema altfel" si incep sa scot fum pe nari, da zic, hai, sa mai incerc, o fi singura fraza cretina din carte.si deschid iar la intamplare si citesc alta duda, gen" binenteles ca singura implinire cu adevarat importanta a unei femei reprezinta casatoria. ai ajuns, in sfarsit, in rand cu lumea!" mama, si m-au apucat niste spume de am lasat cartea jos, frumos, numai de teama sa nu fiu nevoita sa dau 500 mii pe ea. asa ca sunt destul de sceptica....
... asa, car'vas'zica, sa stiti si voi de v-ati simtit neimplinite in aceasta existenta, se intampla astfel caci nemaritate erati voi...!!!
tac, iar m-apuca! vad ca ne ia alternant, cand plansu', cand furia. eu sunt cu furia astazi..

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput