Mamici de mai-iunie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

FELICITARI PAPADIOARA!!!! SA-TI TRAIASCA MINUNEA MICA SI SA AI MUUULT LAPTIC CA SA SE FACA MARE SI FRUMOASA!!!

Io sunt emotzionata rau de tot!!! Mi-au dat lacrimile ....

io 32+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

MINUNE MICA SI FRUMOASA , BINE AI VENIT PE LUME

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,
O zi nu v-a citesc si uite ce mare surpriza.Avem un bebe printre noi.

Felicitari Papadie!!!!
Sa ai parte de o bebelina sanatoasa , sa creasca mare si sa v-a bucurati de ea.Te asteptam sa te intorci cat mai curind pe forum si sa ne povestesti cit de dragalasa e bebelina.

Irinel si CamiM
Va multumesc pt raspuns. Irinel, desigur ca esti din Canada , nu stiu ce am avut , m-am tampit.Oricum, in legatura cu inregistrarea la spital, nu cred ca am facut-o.Dr meu are cabinetul in cadrul spitatului unde e si maternitatea. Mi-a zis ca ma v-a asista la nastere si mi-a explicat la ce etaj e maternitatea.Deci presupun ca sint automat intregistrata.Stiu ca atunci cind mi-am facut injectia pt RH neg( Rogan)tot la etajul de nasteri am fost.Oricum am sa il mai intreb.

Neda 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Roxana felicitari pt noile achizitzii. Cred ca esti super fericita. Ai si de ce . Asteptam sa pui poze ok? Si bafta in continuare la cumparaturi sa gasesti ceea ce va place si de calitate.
Bebele tau sa se bucure de tot ceea ce mami si tati au luat pt el.

Numai bine tuturor. O asteptam pe Ama sa puna pe listutza primul bebelush. Yuppiii....Sa creasca mare si sanatoasa.

Diana 31+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

ieri am cumparat in sfarsit cartea Caprarilor "Mama si Copilul".

Roxana unde ai gasit cartea??? Eu vreau sa i-o cumpar cadou finei mele care e si ea insarcinata in 20 de saptamani .

quote:
Tot azi am gasit si halat si camasuta pe placul meu asa ca le-am luat pe loc

Ma intereseaza si subiectul camasuta pentru alaptat. Am gasit ceva prin Titan, dar as vrea sa mai vad ceva modele...

Steluta 29s+ cu Andrada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

PAPADIE FELICITARI!!!! Sa-ti creasca mare si frumoasa si sanatoasa si mancacioasa MAIA .

SHORI cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI, nastere usoara si sa te bucuri din plin de bebe.

LAURA cu rusine iti spun ca abia azi am ajuns la banca si am pus banii, cred ca pe maine ii ai pe card. Multumesc mult.

Mai, nu-mi vine sa cred....primul nostru bebe....si eu sunt cu nervii la pamant de cateva zile, ma enervez si bocesc din orice. Ma simt si rau....in pat nu pot sta, in picioare la fel.....ma doare burta, s-a lasat putin si domnisoara ma loveste foarte tare, ma doare spatele, imi amortesc iar picioarele si nu pot baga nimic in gura de greata . Asa ca ieri am fost la farmacie si mi-am luat ultimile lucruri necesare: pompa de san, vata, pansamente sterile, bephatene, baneocin....si azi am impachetat cam tot.....mi-a iesit o geanta mareeeeeeeeeeee de parca plec in concediu. Si chiar cand ii spuneam sotului ca ma tem sa nu nasc mai repede citesc ca naste PAPA. Si iar ne-am certat el tot ma trimite sa nasc la Iasi si eu nu vreau. Si ma scoate din papuci....si bineinteles ca iar am plans ca nimeni nu ma intelege

33w5d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

FELICITARI PAPADIOARA, SA-TI TRAIASCA COPILITA! Azi am si eu 32 saptamani si inca sunt tare necajita. Va multumesc pentru cuvintele voastre frumoase! Chiar si celor care mi-au aratat

SE PARE CA AM INCEPUT CU DREPTUL, NOI MAMICILE DE LA MAI-IUNIE! Pana la urma m-a umflat si plansul. De emotie...
Ioano, nu am ID-ul tau de pe YM. Si cand intru pe mess nu e nimeni
Asa ca, azi m-am dus la servici si-am lucrat toata ziua, intepenita pe un scaun.
Mag, eu am avut ieri programare la dr. T dar uitasem. Am sunat ieri asistenta de dimineata si mi-a respins apelul. Am sunat-o la 19.00 dar era prea tarziu pt. ea. Mi-a spus s-o sun iar dimineata, adica azi, ceea ce am si facut, dupa ora indicate de ea, iar mi-a respins apelul. Intr-un tarziu, pe la 14.00 mi-a raspuns si m-a reprogramat. Mie mi se pare ca si asta e un semn. Dar o sa ma duc totusi, m-am agitat si stresat atat de mult azi noapte incat vreau sa merg sa vad la echo daca bebe e bine. Am avut niste contractii urate, care nu mi-au trecut cu no-spa.

Lacri 32 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Gabi25 curaj, inca putin si o sa fie bine. Bebele o sa vina atunci cand trebuie vei vedea. O sa aprecieze cat efort a facut mami a ei pt ea.
Eu iti doresc multa sanatate, si sa te incarci cu rabdare.Itzi tzin pumnii sa fie bine, si tu si printzesa ta sa fitzi sanatoase.

Diana 31+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Gabi25, eu iti zic La multi ani de astazi, eu stiu daca mai intru maine pe net?... Iti tinem pumnii calduros, sa aduci curand pe lume o domnisoara sanatoasa si mancacioasa!

LAcri

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Nu-mi vine sa cred ca a aparut primul bebe !!! Sa le dea Dumnezeu sanatate !!! De-abia astept povestea ! Abia acum incepe sa ma ia si pe mine cu fiori pe sira spinarii, cand imi dau seama ce putin mai e ... Si ma simt total nepregatita ...

Apropo de carti, am primit si eu una de la o prietena, care mi-a recomandat-o calduros si care a facut-o ferfenita de cat a citit-o ... Nu e o celebritate (pt mine), nu e Dr. Spock sau Capraru, e scrisa de unu Ciobanu, parca, dar are multe chestii interesante ... sper sa ma ajute. Ce mi s-a parut ciudat e ca scria acolo ca poti sa-i dai laptele direct de la frigider lui bb ... Ca nu toti il accepta, dar ca se poate ... Si ca sa nu-l arunci daca e branzit, sa-l agiti si se omogenizeaza la loc ...

Dar o sa ne stresam cu astea mai incolo ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput