x

x | Autor: zanazanelor

Link direct la acest mesaj

x

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Initial creeata de zanazanelor

Poate nu am postat unde trebuie acest subiect, dar ma roade tare mult... Poate printre voi sunt fete ale caror soti sunt "topiti" dupa bere. Cata bere beau sotii vostri zilnic? Ca al meu bea cate 4 cutii de bere si nu-mi place deloc... Oare din ce punct ar trebui sa ma ingrijoreze aceasta "placere" a lui, pe care eu nu o sufar sub nici o forma?

In primul rind din punctul de vedere al sanatatii lui, consumul constant de alcool este chiar mai periculos decit cel in cantitati industriale dar ocazional. Un medic te-ar putea lamuri imediat cum e cu organele interne si efectul alcoolului asupra lor.
Cit despre acest obicei al lui, ma tem ca e o situatie foarte delicata si foarte greu de rezolvat, in cazul in care doar pe tine te deranjeaza iar el isi inchipuie ca nu e "mare lucru" sa bei 4 cutii, zilnic.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

"Sa vorbim depre bere...."

De la bere faci burta

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Bea 4 cutii zilnic?
Al meu bea cate 1 pahar, doua la masa sau o cutie. Uneori bea mai mult, dar rar.
Nici mie nu imi place.II tot spun ca face burta de la bere si ca alcoolul nu e bun pt organism dar nu ma asculta.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

hehe

iar eu stiu un medic ccc cardiolog care recomanda pina la 2 litri de bere pe zi (dupa greutatea corporala), pentru scaderea tensiunii!!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Al meu nu bea deloc.
Dar... daca ar face-o, nu s-ar imbata si nici n-ar creste "doza" in timp nu cred ca ar fi problema.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ce noroc pe mine ca al meu nu bea bere decat la cate un meci
vara mai ia una-doua pe saptamana, acasa.
cu baietii "la o bere" nu obisnuieste sa iasa

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan_ant spune:

in primul rand trebuie vazut motivul pentru care consuma alcool, parerea mea este ca din cauza anturajului sau a problemelor din familie, asa ca daca reusesti sa-l scoti din anturaj problema e ca si rezolvata, insa daca a depasit "limita" spe alcolism atunci e mai dificil dar nu si imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Mai sint unii barbati asa...beau berea ca pe apa. Am avut si eu un exemplar, ma deranja tare obiceiul asta...dar tot e bine bere decit vodca sau cognac, se poate si mai rau
Serios vorbind, eu cred ca va fi greu sa-l faci sa se lase daca lui ii place si nu-i pasa de sanatate, eventual sa-l "ameninti" cu ceva, dar atunci va bea fara sa stii tu...Nu am solutii, dar iti tin pumnii sa reusesti cumva

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Problema alcoolului este tare delicata. Cred ca si-a creat un obicei de a bea, nu considera ca face rau, ii place si nici nu are idee de dimensiunea supararii tale.
Faptul ca-i place berea si nu taria, nu-i o bucurie; oricand poate intra si aia in meniu.
Daca bea regulat 4 beri pe zi, este momentul sa te ingrijorezi, mai ales ca si un medic l-a atentionat. Ai tot dreptul sa i-o spui si sa-i ceri sa renunte, bautura fiind pe o lista (nescrisa, dar acceptata de orice om normal) care nu se negociaza intre soti.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

daca a inceput sa ascunda niste treburi, e clar ca a devenit o boala.Si este una GREA!! oribila.Si nu va fi mai usor, va fi mai greu sa iasa de aici.Berea este cumplita cind pune ghiara pe tine.MULT mai daunatoare decit altceva.Acceasi cantitate procentual de bere comparativ cu vodca de ex este mai daunator organismului.

Sotul tau pare sa fi devenit "addicted" si se indreapta spre alcoolism!!Incet si sigur! faptul ca bea si singur, este cel mai puternic semn de alarma. Numai el poate lua decizia sa faca ceva ACUM.
Stiu ce vorbesc...

Mergi la inceput