Suceava (6)
Raspunsuri - Pagina 9
ramonaa spune:
Simina condoleante si multa putere in continuare.
Din nou e urat afara si frig. M-am saturat de vremea asta, de atmosfera posomorata. Mie nu-mi vine sa ma apuc de treaba, am facut eu cate ceva dar putin. Cand e soare zbarnai.
Despre gradina zoologica ce sa va spun, e micuta, era curata. Animalele stateau lungite la soare. Sunt foarte putine animalute, multe custi sunt goale. Robert a fost super incantat si alerga de colo colo abia ma tineam dupa el.
Ilinca sa-ti traiasca papusica, e dulce tare. Eu urmaresc mereu postarile tale si imi plac foarte mult. Eu nu am darul de a povesti asa frumos nazdravaniile lui Robert.
Ieri ne-am cumparat DVD si sunt bucuroasa mai ales pentru cel mic. Pot de-acum sa-i pun desene animate mai frumoase. Aseara s-a uitat putin la Veronica (daca mai tineti minte) si i-a placut foarte mult.
In rest ce sa va mai spun, am fost la coafor si m-am tuns si m-am suvitat si ma simt bine in pielea mea .
Mai vorbim, o zi buna la toate
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
floarea de colt spune:
buna la fete....azi am lipsit putin de la birou , am tras o fuga prin magazinele de mobila , vrem si noi un dormitor , de fapt un pat dublu si un dulap..dar....nu mi-a placut nimic ,sau daca mi-a placut sunt enorm de scumpe...cred ca amsi racit...ma simt f rau...imi ard obrajii si ma doare capul...vremea asta e de vina!!!
dandush ti-am vazut pozicile , sunteti o familie minunata , copilasii sunt fff frumosi...la fel ca si tine...:)
poate ne povestesti odata cum ai ajuns sa te mariti in japonia...
ilinca vad ca se lupta cu zamfiruca...ii cam face ore fripte...cred cam deochiat-o noi aici...
meg ...f bine ca ai vazut rosu.... ca sa stii si tu o treaba....iar ne apucam de numarat zilele..si de prestat cu drag si spor cand trebe...
hai va las..sa mai fac si ceva trebute la munca...pupacim pe toata lumea...
pozici
Dandush spune:
hihi...Floarea de colt, merci mult de compliment. Cum am ajuns sa ma casatoresc in Japonia??Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp de atunci. Sora mea lucreaza la Muzeul National in Sv., si acum 11 ani eram si eu pe-acolo, cand a intrat un japonezut simpatic si cu o doamna din Canada. Vorbind engleza, am intrat in discutie cu ei,am petrecut ceva timp impreuna (toti 3), am facut schimb de adrese si ne-am despartit. Dupa cateva luni Tom(sotul) a venit din nou in Sv, a stat vreo trei saptamani, si tot asa...a facut naveta Romania-Japonia timp de un an dupa care ne-am casatorit. Mult curaj din partea mea, nu??? Si acum stam si ne amintim si nu putem sa credem ca avem 10 ani de la nunta.
Daca tot am ajuns sa vb. despre modul in care ne-am cunoscut, as vrea sa stiu si eu :CUM V-ATI CUNOSCUT SOTII???
Floarea de colt, sper sa n-o "fi pus " de-o raceala, dar daca sper degeaba, iti doresc insanatosire grabnica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4
megbeng spune:
hai sa incep eu, care cred ca-s si cea mai proaspata casatorita (din 2005)...pe mine m-a tot batut la cap cea mai buna prietena a mea din copilarie, sa imi faca cunostinta cu un coleg de-al ei de grupa, cu care taaare m-as mai potrivi..eu nu si nu, ca nu vreau nici o relatie (eram in anul 2 de facultate si tot ce vroiam era sa zburd, nicicum o relatie stabila), da pana la urma, de gura ei am mers sa-l vad pe Mr. G, la "gura de metrou unirii din fatza magazinului"...tot ce conteaza ACUM e ca in clipa in care l-am privit si am dat mana sa facem cunostinta am simtit ca EL E...asa ca mai intai m-am panicat, am zis ca am innebunit eu, dar dupa 3 saptamani stateam deja impreuna, in garsoniera mea, dupa vreo 8 luni ne-am logodit , iar casatoria am palnificat-o mai tarziu din pure motive "administrative"...dragoste la prima vedere care acum, dupa aproape 5 ani, e mult mai intensa ca la inceput ...ma indragostesc de sotul meu in fiecare dimineatza cand deschid ochii si e langa mine, in fiecare seara cand ajunge obosit acasa si ii sar de gat sa il pup, la prima ninsoare, in fata primului copac inflorit, la peste 2000 de metri, pe culmea unui munte, la malul marii si, in general, in fiecare secunda in care ma gandesc la el.
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
carmen spune:
ce romantica esti meg, parca v-ati cunoscut ieri asa cu patos povestesti.
la mine povestea e lunga, trebuie sa ma gandesc cum sa o scurtez.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
mai, si a mea e lunga, da asta e varianta pe care sa o si poata urmari cineva, ca daca detaliam cu scrisorile de dragoste pe care si acum le pastrez, cu florile pe care le-am adunat timp de vreo 2 ani formand un buchet imens pe hol ( dupa ce se uscau le atarnam cu capul in jos pe perete, lipindu-le cu bada adeziva), cu zborul meu cu avionul de la cluj la bucuresti cand s-a imbolnavit subit si internat la spital, cu toate plimabirle noastre in 2 in natura, cu pasii de vals de la nunta, cu bucuria in fatza primului test de sarcina pozitiv dar si cu sprijinul imens ce a urmat pierderii...sunt sute de povesti de dragoste si milione de clipe minunate..si, cum ne place sa zicem :"and the best is yet to come"...si sa stiti ca nu e semn de isterie faptul ca atunci cand scriu sau vorbesc mai mult despre noi, asa cum e acum, am lacrimi de fericire in ochi, si de recunostinta fata de Dumenzeu ca ne-a dat pe unul celuilalt!
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
floarea de colt spune:
hihihi....bun subiect de povestit dano...
meg cand ati avut nunta??de curiozitate..ca si noi tot in 2005 ne-am pus pirostiile...noi am avut cununia civila pe 24.06.2005 ..chiar de zilele sucevei...eheii.chiar ca am petrecut trei zile si trei nopti...mai ales sotu meu...
nunta am facut-o mai tarziu pe 01.octombrie 2005 , din cauza de restaurant...atunci am gasit prima zi libera...cand am dat avans pt sala...
si noi ne-am cunoscut in faculta..eu anul 4 el anu 2 ...si primul an in Romania , el fiind din rep. moldova . a facut primul an la chisinau si in urma unor concursuri , fiind si f ambitios...a venit in romania la studii...dar chiar la studii la venit ...spre deosebire de multi alti moldoveni veniti "la studii" in romania..io cred ca l-am ales pe cel mai bun, mai iubitor ,mai familist, mai putin bautor si deloc fumator dintre toti...
a venit intr-o zi de inceput de octombrie 2000 , la una din colegele de camera , din caminul studentesc , mi-au placut f mult ochii , caprui si blanzi...si...vorba lui...se vedea ca se straduieste sa vb fara accent moldovenesc si...imi era drag ..
a inceput sa vina destul de des la noi in camera...canta la chitara f dulcic..si intr-o sapt am inceput sa iesim in oras , la discoteca si...ntr-o luna de zile ,ne-am mutat impreuna intr-un apart.inchiriat ,desi eu aveam loc in camin si el avea deja o gazda la care se stabilise ....dar ne era greu unul fara altul..asa ca..hopa ..intr-o luna de zile eram un adevarat cuplu..ne-a fost greu la inceput cu acomodarea...amandoi "fecioare" incapatinate..dar..anii au trecut...iata sunt 6 ani de atunci..si..am avut si bune si rele...
am stiut de la inceput....el este baiatul cu care m-as fi maritat...as fi inceput o familie...primul baiat pt care am simtit asta...(desi pe vremea aia nu ma gadeam la maritis...si familie..voiam o facultate terminata un job satisfacator..si apoi ...restul)dar simteam ...ca el este....sotul meu....
si cel mai mult m-am convins de asta ,atunci cand mi-a fost cel mai greu , cand m-am imbolnavit..si am fost operata de peritonita...
si acum mi-l amintesc , cum , umbla saracul cu rucsacul cu ,cursurile in spate(langa care, punea caserola cu supita calda pt mine) , pe culoarele spitalului judetean , fff speriat incercand sa vorbeasca cu medicul , caruia i-a dat ultimii nostri banuti de chirie , 50 de marci , numai sa ma fac eu bine si sa vin acasa...
si in ziua cand mi-au dat drumul din spital ,si l-am sunat de dimineata sa il anunt ca vin acasa...atat mi-a spus..ESTE CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA MEA , CA VII ACASA!! si a inceput sa planga...
atunci am realizat ca era chiar ziua lui...uitasem...fusesem egoisa..eu eram bolnava...si el saracu ...
uuuufff...am devenit lacrimogena...
sunt bucuroasa ca am alaturi de mine un baiat bun!!!
pup feliti..si hai si voi cu povestile...
pozici
megbeng spune:
floare, noi am facut cununia civila pe 25 februarie 2005(in bucuresti) si nunta pe 20 august ( la sucevitza)
floarea de colt spune:
si pozici cand le arati!!!
f romantica si frumoasa poveste ati avut!!casa de piatra!!!
pozici
megbeng spune:
...am avut si inca mai avem si sper sa mai avem muuuult timp..pozici nu pun..am avut intr-o vreme, dar..prefer fara :)