Suceava (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

iaca aici sintem, fetelor cochetelor ... bag seama ca vi s-a facut dor de noi !
zamfiruca e o cumintzica... (vreti sa stiti ce face ? ce vrea ea !) m-a lasat azi saimi fac o multime de treburi ! nici nu stiti cit am alergat eu azi , am profitat de faptul ca mi-a cazut net-ul ! si a mai dat norocul peste mine, buni mi-a dat dezlegare sa o iau la picior!
acu n'am timp decit sa va pupacesc, dar promit mai pe seara, sau mai spre miezul noptii, sa recuperez timpul pierdut.. am o multime sa va scriu,raspund, intreb, povestesc.... parol !
Pupicei, mititei da' mmmmmuuuulti-multi de tot !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Povestea mea deasemenea e lunga dar am s-o fac scurta de tot: ne-am conversat o data pe mirc (evident, eu cu nick-ul Eveline - de acolo mi se trage) si a doua oara cand am palavragit, tin minte ca era vreo 12 noaptea si eu eram la un internet pe marasesti undeva cu o prietena. El s-a oferit sa ma duca acasa cu masina si eu am spus da....am anuntat-o si pe prietena si amandoua ne-am urcat in masina la un necunoscut practic (sa aud ca face fiica-mea asa ceva cred ca fac infarct). Bun: am dus-o pe fata acasa si am ramas singura cu el (in masina la 12 noaptea)....noroc ca m-a dus acasa( si acum imi spune ca putea sa ma duca sa ma violeze si nu se afla nika...eu nici n-aveam habar ce masina avea)....peste un an si o luna ne-am casatorit....asta e varianta scurta.......cea lunga, e lunga.......ideea era sa stiti cum ne-am cunoscut: pe mirc, deci...
Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Mai vreau povesti....imi place sa citesc, si imi place cum povestiti.
Cele care inca n-au poze pe-aici, ce mai asteptati???Le tineti in secret??Relelor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dandush, da , le tin secrete si sunt rea, dar ca sa nu fie cu suparare uite un link, pentru toata lumea! www.e-suceava.com
ilincalif, si mie mi-ar prinde bine sa-mi pice netul mai des :)))

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Fetelor cochetelor, e trecut de zece si jumatate si mindrutza mea nu vrea sa doarma... presimt ca am sa fac kilometri prin casa in seara/noaptea asta, intre camera unde ar trebui sa faca nani ea la ora asta si camera unde e calculatorul.,, de cite ori imi zic "gata, a adormit", zamfiruca deschide un ochisor si ride la mine.. e posibil sa isi bata joc de mine un chistoc de numai noua saptamini si doua zile ?

azi am iesit din casa de nevoie, deloc nu-mi place cind bate vintul, ba chiar de obicei ma doare capul cind merg prin vint, dar azi n-am avut incotro, s-a terminat praful copilului asa ca mi-am facut curaj si am cautat o farmacie mai ieftina, ca ma omoara la buzunare Milumilul asta ! Nu rideti, la noi in Obcini la doua farmacii aflate la citeva sute de metri distanta diferenta de pret este de 60 de mii !!!!
Daca aveti chef de facut cumparaturi la Metro, inarmati-va cu multa rabdare, sint niste cozi la casa de te indoaie... eu am fost azi in jurul prinzului dar vazind ca e aglomerat mi-a perit cheful de shopping, asa ca mi-am propus sa merg miine dis de dimineata, adica la deschidere. La 6. Eu tot is invatata sa ma scol devreme, toata viata m-am trezit cu noaptea in cap ca sa plec la servici cu micul dejun luat, asa ca miine va fi o placere sa bintui prin Metro... numai sa nu uit sa imi fac listutza de cumparaturi, ca bugetul e limitat chiar daca m-am razboit astazi cu bancomatul !

Fetelor cochetelor, ia luminati-ma si pe mine, ce dimensiuni trebuie sa aiba un batic din acela in triunghi, cu care le sta tare ghidus la puiutzi pe timp de vara... ca am un turban marocan, dintr-un material bun, de un bleumarin frumos de tot si tare i-as face zamfirucai o pereche de pantaloni bermude si un baticutz, sa-i protejeze capsorul la vara cind o fi soarele periculos

Dandush, bun subiect ai mai deschis, vezi cu cita placere si-au povestit fetele povestea personala ? A mea nu e iesita din comun, tati a fost coleg de clasa intr-a XIa si a XIIa cu sora mea, si amindoi am fost febletile profesoarei de franceza (el pentru ca era poetul liceului iar eu pentru ca mi-a placut tare mult de ea si de materia pe care o preda si s-a ocupat de mine de am ajuns in fiecare an la faza nationala la olimpiada de franceza...) si avind amindoi aceeasi "maman" (spirituala) eram ca frate si sora, ne povesteam grijile si necazurile, bucuriile si suferintele din dragoste... el era indragostit de o blonda, eu suspinam dupa un baiat blond, tot din acelasi liceu, mai mare ca noi... in fine, ca sa pun aici varianta prescurtata, nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca intr-o buna zi vom fi impreuna... cind a terminat liceul nu ne-am mai intilnit, fiecare a luat-o pe drumul lui, iar pe 15 noiembrie 1986 ne-am intilnit in oras intimplator (nimic nu se intimpla intimplator pe lumea asta, nu-i asa ?), am hotarit sa bem o cafea impreuna, am depanat povesti si amintiri vreo doua ceasuri si apoi m-a condus acasa - n-am sa uit niciodata ca m-a dus pina in scara blocului, pina atunci fusesem lasata in fata blocului, cel mult in fata usii de la intrarea in bloc, am stabilit sa ne intilnim a doua zi. ne-am intilnit si a treia zi, si uite ca anul acesta in noiembrie facem douazeci de ani de cind pasi impreuna in aceeasi directie si tot in noiembrie sarbatorim cinci ani de cind sintem casatoriti. zamfiruca o fi cadoul nostru de aniversare ? probabil. e cel mai bun, cel mai frumos si cel mai minunat tati de pe Pamint, si e al meu, ce-as purea sa-mi doresc mai mult ? (acuma sa nu credeti ca am avut sansa sa il intilnesc pe Mr. Perfect, are si defecte, iar cel mai mare si mai mare e urmatorul : considera ca vorbesc prea mult !!!!!!!! voi ce ziceti ?

mai am o multime de spus, insa e unspe, zamfiruca isi cere dreptul de a i se infige un biberon cu Milumil bun si gustos... revin, abia mi s-a deschis apetitul !

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tu, ilinca, prea vorbareatza? neaaaaah! de unde-ti veni ideea asta?

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

nu eu, meg, tati considera asa !

Mergi la inceput

Unde ramasesem ? In urma !

Meg, cind ai zis ca mergi la film, a inceput sa ma manince pielea, in prima secunda am crezut ca zici de cinematograful Modern. Eu serios ca de cite ori intru la cinema Modern simt cum ma ia cu mincarime, stiu ca totul e in creierul meu, dar uite asa m-am lecuit eu de mers la film, Nu ne-ai povestit unde si cum fu !

Simina si tu ne-ai ramas datoare, mama, cu gradinita lu'Andrei, chiar nu vrei sa ne spui unde il duci, hai, te rugam, uite, miine-poimiine tre's-o inscriu pe zamfiruca mamei, ca de liceu si de facultate deja sintem siguri !

Carmen tu ziceai de vremea de afara si ca ai vrea sa te muti in California. asta mi-a adus aminte de o colega de servici care a plecat definiv in State si care iubea pur si simplu soarele, vara, canicula.. stii unde a ajuns sa se stabileasca ? In Alaska !!!! Mi-a trimis poze cu termometrul de pe strada (cum e al nostru la primarie) care arata -42 gr Celsius... e un fenomen haios acolo, daca arunci o cana cu apa in sus, se transforma in aer in gheata, ingheata instantaneu !

iliuta, in legatura cu ce spunea fratele tau de autobuze, presupun ca duminica au program mai redus, si din cauza asta a avut de asteptat. repet, nu e decit o presupunere !

floricico, cu cea mai mare placere accept sa ne intilnim intr-o zi in parc la Trei Barbosi, numai nu-ti periclita jobul numai ca sa o vezi pe zamfiruca si pe ioana nebuna (pe bune, asa imi spune o prietena care cunoaste 3 ioane : una e ioanaunu, femeie batrina si fara fitze, a doua e ioanavrajitoarea pentru ca stie sa ghiceasca in cafea (ei, in cafea, doar in zatz) iar eu biata sint ioananebuna.. acuma, fata ma cunoaste bine, de ani de zile, o fi stiind ea ce spune!
floricico, ti-am ramas datoare la capitolul culinarie.
1. pateurile le fac cu aluat de foietaj cumparat din comert (Bella sau Linco, de la Metro). Cumpar foietajul, il pun la congelator. Il scot din congelator si il bag in frigider citeva ceasuri, ori de seara pina dimineata. Il desfasor pe masa, pe folia lui. Il tai sau dreptunghiuri sau triunghiuri si le umplu sau cu brinza sarata, sau cu ciuperci calite, si atunci presar pe deasupra chimen sau mac dupa ce am uns cu ou batut; sau cu umpluturi dulci, de la brinza de vaci cu zahar vanilat si stafide, pina la rahat sau gem cu nuca macinata.
2. toetul de fructe - varianta scurta
in forma de pasca (cea cu peretele lateral detasabil)pun intii piscoturi (sint la Metro) apoi mere calite un pic cu zaharm zahar vanilat si eventual scortisoara. apoi, dupa chef, pot pune o crema facuta din praf de budinca dr Oetker si orice fel de zeama (apa+zahar, suc de fructe, suc din comert cu sau fara bulbuci)deasupra orice fructe din belsug (de preferat de diferite culori) si se imbraca in frisca, decorindu-se tot cu fructe, proaspete sau din compot. mai nou fac crema stil diplomat, cu smintina + zahar+ gelatina. si tot mai nou folosesc si tort-gelee si imbrac fructele de pe tort, ii da un aspect grozav.
3.ziceai ceva de aperitive. usor de facut si de efect sint gogoselele care se gasesc la orice chiosc mopan, le umpli cu ce vrei tu, salata boeuf; umplutura de br de vaci cu sare, boia de ardei, diferite condimente ; salata de vinete;
tot la capitolul aperitive e rulada umpluta sau cu br de vaci sau cu pateu de ficat- stii reteta ?

offf, mi se face foame daca mai vorbesc mult de mincare. ce sa fac, sint o gurmanda !

Fetelor cochetelor, de ce va iubesc eu pe voi asa tare ? uite, am facut incursiuni si la 'clubul optimistelor', si la '40 cu plus sau minus' dar n-am facut prea multi purici nici acolo, nici dincolo... dar cu voi e altfel.. ce ma bucur ca existati !

e aproape ora unu si fata vrea miine dimineata la 6 la metro. e clark, sint intr-adevar nebuna !

va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Buna dimineta !
Din pacate nu ma simt bine...acum plec in Iasi.Am tensiune si nu pot respira.Copilul este f agitat.
Andrei merge la gradinita pe Samuil Isopescu, in centru pe langa ASSIST.
Sper sa ma intorc saptamana viitoare...

Simina Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Simina , drum bun si sper sa revii cu bine saptamana viitoare. Fruntea sus si ma pentru tine si sufletelul din burtica.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput