Bebelusi de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani bebici!!!! mai aveti putin putin si faceti anul.

Gabitza pupam Andreiu sa se faca bine. Imi pare tare rau sa aud prin ce treceti. Sper sa nu fie rubeola, sau o fi epidemie? Ca o bag pe alexia in carantina urgent.
Pupam si Ana si ochisorii ei frumosi.
Si pe Pifos il pupam. Bea, poate bb are alergie sau faimoasa dermatita de contact.
Iuliana sanatate sotului.

Loreen Un pupic mare de la noi pentru o super mamica ce esti.

Noi am fost azi nopate trei in pat. Nu stiu ce a avut dar s-a trezit la 2 si nu a mai vrut la ea in camera, asa ca a dormit cu noi. Acuma doarme cat o mai putea ca iar e galagie mare pe la noi. Unul bate. altul fluiera

De dimineata m-am suparat pe viata. Ati auzit de faza cu laptele praf? Cine mai are dreptul sa il primeasca? Cazurile sociale si mamele care grav bolnave nu pot alapta. Dar cand nu ai lapte asta ce o mai insemna?

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza! facem si noi prezenta, am fost mereu prin preajma dar nu am avut puterea sa scriu. Am fost racita rau, cu dureri de gat (apropo, e groaznic rosul in gat, nici ceai nu poti sa bei), muci cat cuprinde, tuse, capul cat banita. Mi-a mai trecut mie si de ieri dimineata de la 4 Alex a avut febra, la fel ca Andrei al gabitzei, fara alte simptome. Si am tras-o cu antitermice pana azi noapte, am dormit cu ea in pat si se pare ca e mai bine acum. Ca sa fie meniul complet mi s-a umflat gingia, cred ca am o infectie la masea(bine ca nu ma doare), mi-a fenit ciclul si imi pocneste capul de durere. Dar important e sa fie Alex bine, eu imi revin pe parcurs.
Pupici si sanatate multa pentru toti puiutii bolnaviori

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza!

Cristian Victor, Freya, Timeea, Adina si Sergiu Mihai

Gabitza, sanatate multa... Off, ce sufar eu cand un bebe este bolnavior de-aici! off... Sa se faca bine ca nu e bine sa fie bolnaviori... pupam la voi!

Alex are inca bubite, de pe o parte au disparut, i-au aparut in alte parti. Nu are febra, ganglioni umflati, sau altceva... Asta e semn bun. Oricum daca se inmultesc si il va manca merg cu el la doctor, altfel o sa-mi zica ca n-are nimic, ca asa fac astia...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTZI ANI, Cristian Victor, Freya, Timeea, Adina si Sergiu Mihai

Fetelor m-a chinuit Isabella toata noaptea, m-a trezit din ora in ora , pe la 4.30 i-am bagat tzitza in gura si a dormit pina la 7.30. Ufff, sper sa-i iasa mai repede si dintzii astia.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monule toate suntem mamici extra,unele mai putin norocoase decat altele care au ajutor...si asta pentru ca ne-ama suamt raspunderea aducerii pe lume a unui copil plus asumarea responsabilitatii cresterii lui...las ca o sa ne ridice copii statui la batranete...

Oana,Gabitza nici nu stiu ce sa va mai zic decat sanatate bolnaviorilor si putere voua sa depasiti faza cu cat mai putina oboseala...

Eu ca si copil am fost unul problema dpdv al bolilor...pana la 6 ani am facut toata gama de boli de plamani existente,de la aprinderi la apa la plamani,bronsite si toate fara febra ...eram bolnava cobza de la cresa ma trimiteau acasa nu fara mustruluiala de rigoare facuta mamei de catre asistenta de-acolo ...au facut-o si incostienta ca trimite copilul bolnav grav in colectivitate...dar saraca femeie de unde sa stie daca eu nu faceam febra deloc...intre bolile de plamani mai faceam si cate-o hepatita sau o boala de piele...
Debutul l-am avut la 6 luni cand m-am ales si cu niste perfuzii ...in cap ca doar acolo cica se puteau face la vremea aia...intr-un spital dintr-un orasel mic...si uite asa m-am lipit apoi si de o cursa moca cu avionul...la Constanta...ehe ce copialrie am avut si eu...
Asa ca acuma imi doresc ca si copii mei sa faca febra cat o fi de mare numai sa faca sa nu ajung sa innebunesc langa ele...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Salutare, fetele cu bebei!

Sorry ca am disparut, dar am avut ceva probleme cu calculatorul - placa video, monitorul - nici eu nu stiu ce, cert este ca nu le-am facut nimic si acuma merg. Frumos asa. Ma bag repede la recuperari, asa ca va pup si sanatate ca vad ca au aparut ceva probleme. Raspund dupa ce recuperez...

Aaa, Loreen, intrebai de vitamine. Uite aici, intra pe vebso.ro, la sectiunea Vizitator, acolo pune numele tau si la indrumator pune mpatrasc. La sectiunea Nutrilite gasesti o gramada de suplimente nutritive. Daca vrei, discutam pe YM, ca sa nu zica lumea ca fac reclama. Fetele, daca vreti si voi, serviti-va. Pupam si revenim.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello, hello!

Ne-a apucat curatenia de Paste asa ca timp ziua cucu.

Iuliana, multa sanatate sotului tau, o sa fie bine. E greu sa nu fii langa el dar ce sa faci? Ai doua cucuiete acasa si tati intelege.

Gabita, Bea multa, multa sanatate puilor!
Mygirl la fel si voua, tu vezi ce faci si cu maseluta

Eu m-am enervat de dimineata cu ceva ce am cumparat ieri, un nimic dar s-au invatat sa ne ia de tampiti. L-em scris alora la firma importatoare, daca am timp va zic diseara pe chat.

Va pup,
o zi minunata!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Uitasem

Cornelia, ce de mai papa puiul tau!!! Are metabolismul bun daca nu se ingrasa, e bine.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Le dorim si noi multa sanatate bebeilor bolnaviori, sa le treaca cat mai repede.

Am vazut si noi pozele,filmuletzele,toti sunt dulci.Emma si cu Andrei pe pajiste sunt ca un mac si o floare de "nu ma uita" asa sunt de scumpi.Delia cu pisica e mortala.

Ref. la pojar se poate faca si dupa vaccin,nepotzica mea cea mica a facut la interval de o luna dupa vaccinul ROR.Dar am intzeles ca forma este mult mai usoara.

Ioanailincam,Ana pana la urma cu ce a fost diagnosticata sau poate ai scris si nu am prins eu ca am cam citit pe sarite.

Eu am primit de la cineva un produs(sunt niste betzisoare ca cele de urechi ptr. adulti) si am inteles ca sunt bune ptr. gingii inflamte, se numeste Baby SWAB PLUS(oral care),substantza activa este Benzocaine 7,5% dar parca imi este teama sa-l folosesc fara avizul medicului ,voi ati vazut asa ceva ,are si o adresa aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Rodica, iti dau un vot, da' unde, ca nu gasesc nik la linkul ala... sau nu mai e de actualitate?

Nefertari, este un targ de job-uri la sala palatului, ia fa o vizita pe acolo...

Androix, cred ca tu spuneai de putin efort pentru a merge la o intalnire cu bebeii. De acord, numai ca mik se trezeste pe la 2, maninca, mergem la plimbare si pe la 4juma' o apuca iarasi somnul, deci nu prea am timp sa merg inj alta parte. Iar afara nu doarme, si nu vrei sa te intalnesti cu ea cine ii e somn...

Ioana, sanatate pt bb, cum ii mai merge? La ce salon ai fost, draga? Sa-mi spui si mie, ca tare is curioasa... astept impresii.

Simona, felicitari pt premiant!! Ce de cadouri! Pai poate vezi tu cum te invarti de-o fetita...

Adina, ai fost in Cismigiu ieri? Uite ca eu n-am intrat pe forum, ca ne vedeam sigur!

Teddy, pupam pe cucui, dar obisnuieste-te, ca o sa se mai intample din pacate... Mik are simulta 2-3 vanatai, ba la calorifer, ba la masa, ba pe unde mai nimereste...

Beatrice, da, se poate sa-i iasa 4 dinti, la a mea au iesit toti 4 de sus in aceeasi zi!

Meeey, mie nu mi-au venit nici acum banii de CIC... am depus hartia aia pe 10 februarie, ce-i drept, dar nu ar trebui totusi sa-mi vina? Cred ca o sa ma duc la Amzei, sa vad ce e cu dosarul. Fetelor cae ati avut probleme, care e procedura?

Si inca ceva, de vreo 4 zile ii dau dimineatza lapte de vaca, de la vaca adevarata si nu face figuri... l-am fiert bine de tot, si rade unm biberon de 260 ml... tare ii mai place, dar nu stiu daca o sa pot avea tot timpul. Dar bea si Mulli, si Fulga, si Vio, nu face figuri, si n-am observat reactii de nici un fel. Asa ca... curaj maxim, dati-le laptic normal ca e ok, zic eu.

Gabitzo, mamaaa, cum e Andreiu'? Oof, rubeola...

Cornelia, mama, asta da meniu... a mea nici la 4 luni nu cred ca mai manca 6 mese...

&Ioana

Mergi la inceput