Bebelusi de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu Parmalatu Prima Crescita este un lapte intermediar intre formula si cel integral pentru copii de la 1 la 3 ani,imbogatit cu vitamine...sa vad acuma ce-oi face...deocamdata merg pe formula insa vreo juma de an...
Tensiunea e in aer am 120 cu 95 ceea ce este trotil pentru mine,minima fiind prea mare pentru mine...cauza naiba o stie...ar trebui sa ma duc la doctor ...cand nu stiu ...probabil dupa sarbatori...dar pana atunci merg pe premiza ca nu exista drac mort...
Pofta buna lui Alexia...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Multumim la fete!

Loreen, da mai frumusel foc Daniel, dar n-ai fi vrut sa fii aici sa-i auzi concertul... Asa ceva n-am vazut in viata mea. Cum a pus Alex mana pe el, cum a inceput sa planga. Parca ziceai ca l-ar fi intepat. Si maica-sa a zis ca e cam slabatic ca cica bunica-sa care e venita din Ucraina nu-l prea scoate afara si el nu a vazut deloc lume si acuma o sa trebuiasca sa-l cam obisnuiasca ca n-are incotro...

Gabitza, mai ce dulce e cum vorbeste pe limba lui... Si un da-da si o cazatura de final printre canapea, m-a bufnit rasul. Dulcel foc...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Uite acum am sosit si eu acasa, am dat gata cele 3 pagini stranse de aseara pana azi si am zis sa dau bonsoir.

Am apucat sa vad filmuletele: sunt mortali si Delia si ANdrei. Dar am si eu o intrebare: nu se mareste cat ecranul filmuletul ca am incercat in fel si chip si nu am reusit.

Multumim de urari de bine, ANa e in acelasi stadiu: relativ buboasa. Oare cat o mai tine? Bine macar ca i-a revenit vlaga si veselia, zice femeia ca azi a dormit si a mancat ca in vremurile bune. Acum calareste perdeua si niste fire de pe la calculator, sper sa nu ma deconecteze.

Ma duc sa mai stau cu ea, ca indata ii vine somnul si mai intru diseara sper. Pupici

PS Loreen, ce miniconcediu? Of, desi nu mai invat tot nu am timp sa intru pe chat. Culmea e ca nu fac nimic deosebit: curatenie, mancare sau ordine prin dulapuri, dar umblu de colo prin casa, mai strang un lucru, mai spal o bavetica si gata seara. Vreau concediu pe termen nelimitat. Ca tot veni vorba sefa se joaca cu nervii nostri, nu a apucat sa se uite pe cererile de con concedii, asa ca tot nu stiu cand plecam. Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu am spus de mini concediu pt ca am inteles ca mergeti in Ardeal> sper sa nu fi facut vreo gafa.
Despre salbatici - intram cu brio in aceasta categorie. numai ca la noi e mai ciudat. nu e salbatica cu adultii chiar ii place in compania lor. problema noastra sunt bebelusii. plange daca se apropie de ea sau daca incearca sa o atinga. asa ca avem o problema de socializare cu copiii pe care o vom remedia in curand.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Beatrice-exact asa face Maya, ca baietelul prietenei tale, numai ca eu am dus-o in lume si avem musafiri aproape in fiecare week-end. Dar cum zicea si monu, problema ei sunt copiii. Nu se omoara dupa ei deloc. Am fost si noi in vizita la un baietel acum 2 saptamani si ala la fel ca Alex, s-a apropiat de ea si a vrut sa o ia de manuta. A mea tipa ca in gura de sarpe. Nu prea stiu ce sa fac sa nu mai fie asa. Monu, daca gasesti reteta, spune-mi si mie.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Socializare cu target bebeii. adik o sa vina o prietena cu baietelul ei mai des pe la noi si poate pana se va marita se va imblanzi si fata mea.
Olga le socializam intre ele cand veniti acasa.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Copilul meu este pe invers...sperie toti copii...in parc cel putin cand tipa odata incepe Stefan sa planga iar Teodor celalalt baietel din gasca numa odata il vezi ca se schimba la fata si incepe sa planga...pai eu ce dumnezeu sa-i fac sa nu mai tipe...asa face si-acasa si sperie una din pisici ca cealalta ati vazut cum sta...
Mai nou a apucat-o rusinea si se ascunde in picioarele mele...nu pentru mult timp evident,asa cat sa marcheze momentul...

Monu ai inteles bine eu plec in Ardeal la Mures si apoi la Sibiu la mama de Paste...desi abia astept ca mi-e un dor de ardelenii mei ma ingrozeste drumul cu Delia...s-ar putea sa plec si singura cu fetele si sa vezi distractia naibi cu nebuna in masina...daca nu am sa reusesc sa fac drumul intr-o zi ma voi opri pentru o noapte probabil in Brasov ca sa fie la jumatate...si acolo va fi ca la nebuni ca in casa parinteasca a bunicilor nu este apa la robient si microunde de incalzit apa ...si nici cada sa facem baie si mai ales Delia nu-i Bianca care a fost o minune...prima oara am dus-o la tara cand aveam 7 luni jumate si s-a simtit minunat fara sa-mi faca nici o problema...cu Delia am mari indoieli...dar sa sper ca va fi bine in final...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei a facut temperatura f. mare dupamiaza, aproape 40, desi era pe antitermice de dimineata. M-am panicat, i-am bagat si novocalmin supozitor. A venit pediatra, n-a stiut ce sa-mi zica initial, un diagnostic 100%. Dar cel mai probabil s-ar putea sa fie rubeola. L-a palpat la cap, in spatele urechii spre ceafa si a zis ca-i simte ganglionii mariti si asta este simptom sigur de rubeola. Impreuna cu temperatura f. mare si un f. usor rosu in git. Confuzia venea de la faptul ca el a facut vaccinul rujeola-oreion-rubeola, acum o luna si jumatate. Suspecta eventual si ceva luat la stomac, din cauza de kk moale, dar nu s-a repetat nici unul pe ziua de azi.
Asa ca dam inainte cu antitermice si asteptam sa vedem daca apare eruptia.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Gabitza - valeu, paziti ca vine rubeola! Asa a avut si Ana: rosu in gat si febra (nu stiu cat de mare ca mi-a fost lene sa i-o iau (mai precis era ora 2 noaptea si mi-era ca daca o trezesc nu se mai culca), dar de ganglioni n-am palpat-o. Acuma m-am uitat pe picioare, parca s-au mai estompat bubitele (e si chioara lumina la noi in casa, ma uit maine pe ziua - ca azi am vrut, dar dupa ce s-a trezit in verva maxima la 7.30 pana m-am trezit eu la 8 si ceva a adormit la loc si mi-a fost mila sa o trezesc). Voua cate zile nu v-a dat voie sa iesiti afara? Sa speram ca nu e totusi rubeola.

Eu se pare ca am descoperit secretul adormirii copilului: muzica la radio. De cand a implinit 2-3 luni n-am mai culcat-o pe Ana cu rodioul si rau am facut. Azi-dimineata la fel i-am facut: am lasat-o la ea in camera cu muzica si peste o ora dormea nemancata si cu caca la fund (si a dormit asa vreo ora si ceva, motiv pentru care iar e franjuri la fund). Am repetat exeprienta in seara asta si vad ca functioneaza (e drept ca am si obosit-o bine inainte ca sa fiu sigura ca se culca). Maine incerc iar, mai ales daca o apuca trezirea devreme.

Va pup, ma duc la Odisee - sunt pe la capitolul 13 (am sarit vreo 2 ca sa mai avansez). Nefertari tocmai aflase ca va avea fetita...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Mai, ma speriati cu rubeola asta. Pe Maya nu vor sa mi-o vaccineze astia de rubeola-oreion si pojar pana vin in Romania ca cica este prea devreme. De rubeola si oreion nu mi-e frica pentru ca sunt boli usoare la varsta asta, dar de pojar mi-e tare frica. Eu nu cred Gabitza ca poate face rubeola in conditiile in care a fost vaccinat acum o luna. Poate alta boala a copilariei. De ex. eu cand am avut varsat de vant (la 26 de ani, tin sa mentionez), asa a inceput, cu febra si ganglioni umflati tare. Deci nu numai rubeola se manifesta asa. lui Andrei.

Ioana-eu am descoperit-o pe asta cu muzica cand eram cu Maya in spital. Am vazut ca o mamica asa isi adormea bebelusul si cand am venit acasa am scos si eu acvariul cantator de la naftalina (il primisem cadou si nu prea ii vedeam rostul). Si de atunci fata mea adoarme cu muzica si a invatat sa-si dea si singura drumul sa-i cante . Sanatate Anei .

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput