Bebelusi de mai-iunie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
Tdi spune:
Beatrice, mersi mult...oricum te credeam pe cuvant
! e tare dragalas Alex in pasaport! 
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
Tdi spune:
Gabitza -
vorbaretzul! ce scump e!...Alyssa l-a ascultat foarte atenta, se uita la mine zambind si ii raspundea cate ceva, apoi la faza cand el se lasa intre scaune s-a apucat mandra de miorlait![]()
loreen spune:
Gabitza daca zici ca in rest nu are nimic sigur este de la ....dinti![]()
Am vzut si filmuletul...ce voce de barbatel are Andrei...
Monu azi am fost si eu sa-mi iau hartii pentru alocatia lui Delia ca pana acuma nu m-am invrednicit sa fac actele...asa ca eu o sa iau banii pentru servetele sa-mi ajunga juma de an ![]()
Tdi imi pare rau pentru cazatura...dar o sa te obisnuiesti si cu una si cu alta...prima cazatura a luat-o Delia tot din cauza neatentiei lui tac-su si eu am stat sa o pazesc pana noaptea tarziu sa nu cumva sa aiba urmari ca daduse si cu capul in calorifer...acuma este experta in cazaturi,chiar vroiam sa zic ca Ema a Adinei ne-a luat la numaratoare dar si-a mai tras una pe fatza asa ca avem mai multe ...10 bucati...si inca nu a inceput cu julituri pe picioare si coate sa vezi atunci jale mare...
Simona
pentru Elian pentru realizari...
Eu ma simt rau de tot...am ameteli si o vajaiala in cap de zile mari cu tot cu durere...asta-i tensiunea insa nu stiu ce valori are mici sau mari...am sunat o cunostiinta sa vina sa-mi ia tensiunea ca ma cam sperie si daca e ceva nasol am pus-o...vai de capul meu ca numai asta nu-mi lipsea...eu in sarcina am avut tensiunea de sarcina si mi-a zis dr ca asao sa raman cu ea...sper sa se fi inselat
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Loreen, stiu ca Delia e campioana la busituri, sper sa nu faca si Alyssa la fel ca o sa mor de inima, de fapt am remarcat mai inainte ca imi tremura asa tare mainile ca abia am reusit sa scriu un sms
.
si eu am avut tensiune mare in sarcina, intr-o noapte am facut 200/100 si imi amortise capul si un oki, am luat tratament cu aspacardin si tinctura de paducel si mi-a facut tare bine. dupa nastere s-a intors la normal in scurt timp dar revine cand obosesc prea mult si cand se schimba radical vremea.![]()
sa te faci bine!!!
omustata spune:
Spunem si noi buna dimineata.
Loreen si Gabitza-Am inceput ziua cu un zambet, uitandu-ma la filmuletele voastre. Este mortala Delia cum chinuie pisica. Si pisica nu pleaca de acolo, asta-i interesant.
Andrei este un scump si m-a amuzat cum a obosit el de atata vorbarie.
Beatrice-felicitari pentru dintisorii lui Alex!
Dupa ce aseara s-a sculat de nu am mai putut sa o adorm la loc timp de 2 ore (noroc ca eu nu ma culcasem inca), vad ca Maya a dormit toata noaptea, de unde trag concluzia ca nu a chinuit-o nasul prea tare. Inca nu s-a sculat. La noi se anunta o zi superba si nu stiu ce sa fac, daca sa o scot afara. Voi ce ziceti? Ma gandeam ca daca nu are febra as scoate-o, am scos-o si ieri, dar nu stiu cat bine i-a facut.
Iuliana-multumesc de sfaturi. Eu am un casa numai Tylenol simplu si i-am dat ieri de 2 ori, mai mult preventiv, ca febra nu avea. Da, mai , prima raceala, dar cum a fost si operata ma gandesc ca am avut mare noroc ca macar nu a racit, ca asta mi-ar fi trebuit. Acum este suficient de indepartata data de cand a fost operata, asa ca nu-mi mai fac probleme.
Tdi-bine ca Ali nu are nimic. Uite eu sunt mamica careia nu i-a cazut copilul din pat, dar nu pentru ca suntem noi cu grija ci pentru ca ea unde o pui acolo sta
. Nu-ti fa probleme. Si eu am cazut in cap cand eram mica si inca din patutul de copil, adica am escaladat gratiile alea si am sarit peste. Si uite ca va scriu voua acum. Nu ca as fi prea normala, dar nu cred ca de la cazatura aia mi se trage
.
Alyssei.
Am si eu o intrebare pentru Tdi si Beatrice. Daca ati nascut in tari straine, copilul nu are automat cetatenia tarii unde s-a nascut? Sau in Europa functioneaza legea sangelui? Ca in State este legea pamantului, adica copilul nascut pe pamant american este cetatean american. Din cauza asta Maya are pasaport american separat de noi si nu trebuie sa o trecem noi pe pasaportul nostru.
Va las ca trebuie sa-i fac de mancare copilului. Multumesc de raspunsul pentru gris/orez cu lapte.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Monu reactiile Deliei la mancare sunt aceleasi de fiecare data,adica daca nu-i place nu mananca dar asta nu inseamna ca nu-i place laptele Dorna...i-am dat manacre cu el in compozitie si nu a avut probleme...oricum pana trec la Dorna am sa fac o halta la Parmalat si abia inspre 2 ani am sa-i dau lapte "normal"...sa nu ma intrebi care-i logica ca nu am nici una...ca doar de-aia lucrez unde lucrez...ca acolo unde incepe munca mea se termina logica...
Olguta din America eu eram copia fidela a Nadiei Comaneci la bara de batut covoare...nu-ti spun cum a cazut ca nu are rost...asa ca incep sa nu mai am dubii in ceea ce o priveste pe Delia si comportamentul ei
...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
Loreen-am uitat sa-ti zic ca am admirat bulanasele Deliei. Nu s-ar spune ca nu mananca
. Este tare simpatica.
Gabitza-eu nu cred in febra de la dinti, dar poate se intampla. Sanatate lui Andrei.
Iuliana-am sunat la doctor si mi-au zis sa-i dau Dimetapp. Ai folosit vreodata? Parca OlgaT zicea odata ceva de medicamentul asta.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Olguta din America are bulanase ce-i drept,nu cum as vrea eu...era loc si de mai bine,dar este foarte bine si-asa...numa sanatoasa sa fie...
Beatriced frumos tare baietul care a fost la voi...nu ai zice ca-i salbatic dupa cum spui...are o mutrita frumusica foc...
si Delia 26.04.05
monu spune:
Loreen woauuuuu! ce de servetele o sa ii iei Deliei!!!!
Spor la cumparaturi. ![]()
Laptele - acu incerc sa fac orez cu lapte sa vedem ce face. Parma e mai bun decat Dorna?
Tensiune - ai grija de tine. sanatate multa! poate reusesti sa te odihnesti in mini vacanta.![]()
si
Alexia Ioana