Clubul brasovencelor (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Si Blanca a avut bubite pe la 5-6 saptamani dar dr. mi-a spus sa nu o dau cu absolut nimic pe fata ca o sa treaca. Aratau ca niste cosuri marunte, marunte si multe, multe si intradevar au trecut fara sa fac nimic. Am si citit ca apar tot felul de cosuri pana se curata organizmul micut de hormonii de la mama. Poate o sa treaca si astea de la sine dar pote un pediatru bun ar putea sa te linisteasca.

De mult vroiam sa va propun sa facem o lista cu pediatrii buni din BV, cu cabinetele si datele de contact, ca tare bine ne-ar prinde. De Mitrica am auzit si eu. Alte pareri?



Ildy si Blanca Andreea 16/06/06

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;104/st/20060616/n/Blanca+Andreea/dt/8/k/280c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare,

Daca tot veni vorba de doctori, eu o recomand cu cea mai mare caldura pe Docotrita Petrescu, este colega de sectie cu Mitrica, ambele sunt pe terapie intensiva. Am auzit numai lucruri bune despre Mitrica, dar nu este pe stilul meu, este destul de repezita. Eu din pacate am avut ceva mai mult de-a face cu pediatrii si spitalul de copii si dupa ce am fost la alti doi medici nu cu asa renume, am fost la Buzinschi, "marele profesor" si in final am ajuns la Petrescu, care pentru noi a fos cea mai cea. Are si ea cabinet particular langa Marzescu si pe langa faptul ca e o profesionista extraordinara este si un om de milioane. Este si la ea destul de aglomerat uneori, dar este singurul cabinet unde am fost cu bebe pe care k-a preluat asistenta si s-a jucat aproape o ora cat am stat eu de voba cu doctorita.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Pana acuma 2 pareri despre pediatrii. Am mai gasit un topic tot pe tema asta si tin minte unul f.f. vechi. O sa caut si o sa fac lista.

O intrebare. La spitalul de copii sunt si cabinete si program unde se poate prinde doctorii sau doar daca te internezi, sau daca vrei sa ajungi la ei tr. sa te duci la cabinetul particular?

Alta intrebare. Stie cineva ceva de dr. Carmen Necula? E la CFR.

ralirali sa inteleg ca ai avut probleme mai mari cu scumpetea de Anastasia? Dar ce a avut dulceata? Acum e bine? Nu pare a avea probleme. Si cand ti-ai dat seama ca o sa fie creata?

Ildy si Blanca Andreea 16/06/06

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;104/st/20060616/n/Blanca+Andreea/dt/8/k/280c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ildy, din cate stiu eu in spital nu sunt cabinete, sunt medici in poloclinica, dar ei nu fac si spital. Varianta sa ajungi la ei in spital este sa mergi la cabinetele particulare sau doamne fereste de vreo urgenta si sa ajungi la ei pe sectii.
Anastasia a luat o bacterie din maternitate si de la 2.5 luni pana la 8 luni, and i-am facut un vaccin de imunizare ne-am luptat cu infectii urinare, si tot felul de viroze pe fondul unui organism slabit. Problema cea mai nasoala care ne-a facut sa ne plimbam de la generalist la neurolog, ginecolog, endocrinolog etc de copii a fost ca nimeni nu putea sa ne spuna de ce un copil de doar 2 luni refuza total sa manance. Ei, nu a fost usor, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut cu bine si uite ca mari ne-am facut. Mi-am dat seama ca va fi creata dupa ce a inceput sa ii cresca parul..la 6 luni am chelit-o complet ca avea doar creasta.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Eu am fost cu buburuza la Carmen Necula, intr-o perioada cand medicul nostru de familie fusese plecat din tara. Este f. draguta, o diagnosticiana nemaipomenita si f. blanda cu tancii.
O alta dr. care mie una mi s-a parut de treaba si competenta este Dracea de la Spitalul de copii dar nu stoiu unde poate fi gasita, ca noi am intrat pana in maduva istoriei direct in spital, asa ca nu stiu in ce masura o gasiti la vreun cabinet particular (este specializata in boli pulmonare).


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Salut fetelor. Cred ca e mai bine de un an de cand nu am mai scris pe forum. Va pup pe toate si ma bucur sa va regasesc.

roxanici Nu stiu daca mai este de actualitate intrebarea ta, dar eu am nascut cu Dr. Gogonea in decembrie 2001. Pe vremea aceea inca era in maternitate. Am fost foarte multumita de el asa ca din punctul asta de vedere il recomand din toata inima. Ramane problema cu accesul in maternitate....Pe cand trebuie sa nasti?

Legat de subiectul cu medicii pediatrii noi nu am avut ce-i drept probleme majore cu copilul insa de cate ori trebuie sa-l vada un specialist mergem la Dr. Buzinschi si am fost multumiti de el ca medic si ca om. Stiu deasemenea cativa copii care aveau probleme mari de nutritie si el i-a salvat efectiv. (este pediatru si specialist in boli de nutritie si pe domeniul asta merg cu ochii inchisi pe mana lui)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Multumesc Sobo de raspuns, m-am mai linistit.... in martie am data probabila a nasterii;am vb si eu cu d-lui, mi-a zis ca vine si ma asista daca si eu vreau asta(cred ca se descurca cu accesul in maternitate). Intre timp merg si la cursul de mamici si am mai auzit si de la medicul neonatolog ca mai vine sa asiste la nasteri(am inteles ca nu il prea iubesc p-acolo urmasii lui, dar el tot vine).
Acum consider varianta de a merge la clinica Eva.
Oricum multumesc de raspuns

roxana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna fetelor.

Sunt si eu o brasoveanca,am stat 31 de ani in SCHEI iar de 2 luni ma-m mutat in Florilor.
Nu de mult ma-m inscris pe forum.am stat mai mult la pagina despre mamicile de iul-aug ,pe 22 iul trebuie sa vina barza pt a 2-a oara,mai am o fetita de 7 ani in clasa a I-a.

Va pup pe toate si promit ca revin curind.

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut brasovencelor!
slaba activitate pe aici .
vroiam sa va intreb, pt ca am vazut ca voi sunteti mamici cu experienta , unde e o sala de fitness dar numai ptr tanti/mamici . aveti vreo sugestie ptr mine ?
thx
va doresc numai bine
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

fetelor ce v-am mai cautat!!!
nu prea mai scrieti!

voiam sa va intreb si eu daca se poate, cat costa un apartament cu 3 camere in orasul Brasov, si care sunt zonele mai bune...

multumesc anticipat!



www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput