dilema

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hmm nebunatico, destul de ciudata evolutie...eu te inteleg, din perspectiva din care inteleg aproape orice poate sa faca o persoana indragostita...totusi, in opinia mea poti sa "dregi busuiocul" daca incet incet incerci sa fii un pic mai rezervata fata de profesor, sa ii scrii mailuri mai putine (nu neaparat sa la intrerupi brusc) si sa nu mai dai detalii personale sau indicii cum c-ai fi atrasa de el...si mie mi se pare ca l-ai hartuit un pic.

Asadar, in opinia mea e ok sa iei cursuri la el, sa vrei sa lucrezi in laboratorul lui, sa-i scrii mailuri cu intrebari profesionale, sa scrii pe forumul respectiv, dar strict probleme profesionale, fara sa fii agresiva si imaginea ta se va imbunatati incet si sigur...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hm, io n-o sa zic decit atit: visezi cai verzi pe peretzi shi dai dovada de imaturitate, acu daca tot ai comis-o, shi cu forumu, shi cu tot, vezi cum ieshi din rahat shi continua-tzi drumu-n linishte, lasa omu-n pace, ca l-ai capiat.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nebunatica,

cred ca tot ce era relevant s-a spus.
parerea mea sincera este in acelasi ton: e o poveste frumoasa sa visezi ca te viseaza.
Dar e doar in mintea ta.

Probabil ce faci tu e flatant pt. el.
Dar doar atit.
Altfel n-ar reactiona atit de rece, corect si detasat.
Si probabil nu esti nici prima, nici ultima eleva care a sarit calul.
Asa ca nu-ti mai face probleme de constiintza, da' nici nu spera ca nu reactioneaza pentru ca nu poate din cauza contextului.
Nu-i faci vreun rau, nici nu are vreo pasiune ascunsa.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunatica spune:

lol el e prof de psihologie si nu ma duc sa-mi dea A pentru ca toate examenele sunt pe grila asa ca n-am nici o sansa sa-mi dea nota mai mare. oricum, am luat nota cea mai mare la examenul pe care l-am avut (95%), asa ca nu cred ca-mi poate da ceva in plus. majoru meu e psihologia, si am discutat cu el despre cursul lui, psihologie, graduate school, si i-am cerut sfaturi in legatura cu multe lucruri. nu mi-a dat de inteles nici macar o data ca l-ar deranja ce fac, dar eu am mustrari de constiinta.

m-a chemat sa ma duc la office hours maine dar nu cred ca ma voi duce pentru ca intrebarea mea nu e urgenta si vreau sa-i demonstrez ca nu sunt innebunita dupa el. el discuta lucruri personale cand suntem face to face (mi-a spus despre exul lui, despre problemele pe care le-a confruntat el cand era in aceeasi pozitie, si alte detalii pe care nu le-a dezvaluit in emailuri). a si incercat sa-mi explice un concept prin a ma intreba despre legatura dintre relatiile romantice si acel concept. mi-am dat seama ce poate incearca sa faca asa ca am folosit alt exemplu pentru intrebarea lui, dar a mai mentionat relatiile romantice de 3 ori, si cand a vazut ca nu discut despre asta a lasat-o balta. n-am discutat cu el despre asta pentru ca mi-a fost frica sa nu fie un fel de test pe care sa-l pic daca voi discuta cu el. asa ca la tot ce nu-mi raspunde prin emailuri imi raspunde face to face.

sunt multi profi hot, single si tineri in departamentul de psihologie, si i-am avut si eu ca profesori, dar numai cu el am inceput sa discut. imi place sa discut cu el si ma atrage ceva la el. n-as vrea sa renunt la relatia cu el pentru ca m-a ajutat de foarte multe ori cu tot ce a putut el. cred ca voi distruge relatia asta daca ma dau foarte interesata de el (romantic), si daca el chiar isi da seama ca am the hots pentru el. am fost foarte rezervata cu el si am fost rece cand eram la el in birou.

nu e suficient sa ai note bune pentru a lucra cu el. l-am intrebat ce poate face un student ca sa voluntarieze in laborator cu el si mi-a spus ca eu am un avantaj pentru ca deja ma cunoaste pe nume. deci a folosit 'woo' in acest sens--poti sa lucrezi cu el daca vorbesti cu el si daca te cunoaste personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

ei, dupa cum vad, ai niste explicatii ale tale.... atunci nu-mi ramine decit sa-ti urez bafta la examene si nu uita de despicatul firului!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_b

ei, dupa cum vad, ai niste explicatii ale tale.... atunci nu-mi ramine decit sa-ti urez bafta la examene si nu uita de despicatul firului!

si atunci ce ma sfatuiesti sa fac? sa renunt in totalitate la relatiile cu el? adica sa nu mai vorbesc cu el deloc, si sa nu ma mai duc la office hours?

nu pot sa fac asta daca asta vrei sa imi spui. nu vreau sa devin iubita lui, ci vreau sa am o relatie cu el; vreau sa devin 'friends' cu el. vreau sa ma cunoasca mai bine pentru ca daca ma va cunoaste mai bine, ma va putea ajuta cu multe, si imi va da o sansa mai buna sa lucrez cu el. e chiar asa de rau ca imi doresc asta?

m-am gandit ca voi face asa....nu-i voi mai scrie atatea emailuri, nu ma voi mai duce la office hours atat de des dar voi mai comunica cu el. imi place de el ca persoana, e o persoana foarte de treaba si mai e si profesor. deci ma poate ajuta cu multe, si imi poate da sfaturi. nu-l voi face sa creada ca sunt interesata de el romantic pentru ca asta s-ar putea sa creeze probleme pentru amandoi.

il apreciez, il respect, simt ca pot vorbi cu el si relatia cu el e foarte importanta pentru mine. nu vreau sa-mi fie iubit, nu voi incerca/lupta pentru asta, dar vreau sa raman amica lui----ma poate ajuta cu foarte multe lucruri si consider ca e un om deosebit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by nebunatica

si atunci ce ma sfatuiesti sa fac? sa renunt in totalitate la relatiile cu el? adica sa nu mai vorbesc cu el deloc, si sa nu ma mai duc la office hours?

nu pot sa fac asta daca asta vrei sa imi spui. nu vreau sa devin iubita lui, ci vreau sa am o relatie cu el; vreau sa devin 'friends' cu el. vreau sa ma cunoasca mai bine pentru ca daca ma va cunoaste mai bine, ma va putea ajuta cu multe, si imi va da o sansa mai buna sa lucrez cu el. e chiar asa de rau ca imi doresc asta?

m-am gandit ca voi face asa....nu-i voi mai scrie atatea emailuri, nu ma voi mai duce la office hours atat de des dar voi mai comunica cu el. imi place de el ca persoana, e o persoana foarte de treaba si mai e si profesor. deci ma poate ajuta cu multe, si imi poate da sfaturi. nu-l voi face sa creada ca sunt interesata de el romantic pentru ca asta s-ar putea sa creeze probleme pentru amandoi.

il apreciez, il respect, simt ca pot vorbi cu el si relatia cu el e foarte importanta pentru mine. nu vreau sa-mi fie iubit, nu voi incerca/lupta pentru asta, dar vreau sa raman amica lui----ma poate ajuta cu foarte multe lucruri si consider ca e un om deosebit.

Nici nu m-am gindit la asa ceva si nici nu te-am sfatuit asta, am spus ca am observat ca pina la urma stii ce trebuie facut si chiar tu ne-ai descris in mesajul de mai sus...: "m-am gandit ca voi face asa....nu-i voi mai scrie atatea emailuri, nu ma voi mai duce la office hours atat de des dar voi mai comunica cu el. imi place de el ca persoana, e o persoana foarte de treaba si mai e si profesor. deci ma poate ajuta cu multe, si imi poate da sfaturi. nu-l voi face sa creada ca sunt interesata de el romantic pentru ca asta s-ar putea sa creeze probleme pentru amandoi.

il apreciez, il respect, simt ca pot vorbi cu el si relatia cu el e foarte importanta pentru mine. nu vreau sa-mi fie iubit, nu voi incerca/lupta pentru asta, dar vreau sa raman amica lui----ma poate ajuta cu foarte multe lucruri si consider ca e un om deosebit."

E foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:

chiar tu ai dat toate solutiile: nu-l mai asasina cu e-mailuri, nu-l mai intreba chiar toate prostiile, nu mai incerca sa vezi ce se ascunde in spatele unei dezbateri despre romantism, poarta-te firesc, ca un student pasionat de ceea ce face si nu de profesorul lui si...inscrie-te la masterat pe urma. Vei putea lucra pentru el, ca ajutor la predare sau in laborator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by forte

quote:

chiar tu ai dat toate solutiile: nu-l mai asasina cu e-mailuri, nu-l mai intreba chiar toate prostiile, nu mai incerca sa vezi ce se ascunde in spatele unei dezbateri despre romantism, poarta-te firesc, ca un student pasionat de ceea ce face si nu de profesorul lui si...inscrie-te la masterat pe urma. Vei putea lucra pentru el, ca ajutor la predare sau in laborator.

as adauga: DACA POTI.

Elise

Mergi la inceput

pai sigur ca pot, de ce nu? :wink:

ca va fi greu, e alta poveste. imi va fi greu sa nu vorbesc cu el asa de des, si nu toate emailurile au fost doar intrebari despre curs sau despre research pe care il face el, ci au fost si niste subiecte mai personale, dar nu prea personale.

si acuma mai am niste intrebari referitor la psihologie si vreau sa-l rog sa-mi trimita o lista cu articole pe care sa le citesc la vara (ca sa-mi dau seama mai bine daca vreau sa ma duc la psychology graduate school sau nu). ar trebui maine sa ma duc iarasi la office hours dar cred ca nu ma voi duce si voi amana asta. emailu asta vreau sa-l trimit pe miercuri, ca sa nu par disperata

nu vreau sa-l speriu, sau sa-l fac sa creada ca sunt chiar asa de innebunita dupa el. e ok ca stie ca sunt foarte interesata de ce preda el, si ca imi place de el (ca amic..sic! lol) vreau o relatie cu el si cred ca in acest ritm nu voi avea nici una, ca-l voi speria rau de tot lol

cursul asta se termina in doua saptamani si in septembrie incep alte doua cursuri cu el. poate vor fi 4 daca ma accepta sa fac un research project cu el. dar asta voi sti doar pe la sfarsitu verii, asa ca pana atunci trebuie sa-mi fac o reputatie de fata normala dar foarte pasionata de subiect (cea ce si sunt)

Mergi la inceput