Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
mara95 spune:
Cristina, eu ma alocatia de 240000 pe card.Atat!Si parca n-a fost nevoie de atatea informatii ca la Noki.
joy04 spune:
M-a ntrebat cineva pt ce este BIOTICS-UL. sa fiu sincera, nu am prospect la el, dar pe pliculet scrie ca regleaza flora intestinala in tratamentul cu antibiotice...si ca este mpotriva diareei.
lui vladone i l-a prescris impotriva constipatiei. probabil ceva ca si debridatul..
are cineva termos ca si astea? http://www.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodList.asp?idCategory=1230
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=197
is bune de ceva?
apare reclama? oare?
buburuza asta nu s-a deschis inca...linkul ala nu stiu ce a fost cu el...
haha pe primul il vede ca si reclama....este vorba de RECLAMA ILEGALA.
ce kk...b b lino
\daca nici acum nu merge....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
cristinamh spune:
joy, da' stiu ca te-ai chinuit ceva cu linkul ala 
asadat, zici de termos termos (
ala la un l\mil juma??) sau cutie izolatoare. primul... pai gasesti mult mai ieftin, cauta in cora, la raionul ala cu farfurii, cutii de plastic...
2, tot in cora, e vreo 10 lei, nu e deosebit de utila. io i-am scos pluta, bag o sticla de 0,5 l inghetata si papica lui andrei, vara, sa stea la rece (un iaurt, o sunculita). bibe il tine cald, daca il pui fierbinte... nu mi se apre mare smecherie, mai repede iei termos adevarat.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
canuta-om-sucit spune:
Salutare fetele,
Am fost la petrecere sambata si a fostu supeeeeeeerrrrrrr!!! Am dansat, ne-am distrat, am ras de costume... Am stat pana la 4:30, ne-am simtit foarte bine, copilul era bine... e dreptne-am cam facut de cap. Am sa pun si poze, dar nu stiu cand.
La multi ani Anutzacheeee!!! Sa cresti mare frumoasa si nabadaioasa 
In alta ordine de idei, duminica am fost la nasi si Dimitrie statea pe burta lui Dan si deodata, tzup..., in fund. Cum pot eu sa evit chestiile astea?!! In carucior daca nu il ridic un pic imi face scandal, ca nu imi sta culcat nici sa il tai. Eu il las acolo culcat si incep sa imping la carut cu viteza si apoi uita el, ca il ia somnul.
quote:
Nu de alta, dar daca sunt asa de precoci micutii trebuie sa avem grija, azi maine ii apuca mersul brusc si trebuie sa ii fugarim prin casa inainte sa incepem diversificarea
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
anda77 spune:
ehe,he, fetele babei, ziua buna!
mey, am lipsit caci este infernal programul. vin la 18 de la serv, obosita, instantaneu pleaca bona si copilul ma ia de noua! maimutzoiul asta al meu e cel mai agitat copil, maraie mai mereu, nu vrea sa stea o clipa singur, tace doar in brate, ce sa zic, scoate untul din mine...si nu am timp de alte chestii... m-am consolat, pe la un an poate se mai cuminteste, poate mai intelege si el ceva atunci...
zilele astea trebuie sa facem si noi vaccinul de 4 luni pe care le impliniram duminica.
l-am mai lasat cate 2 ore pe la maica-mea care, mai nou, zice ca e depasita de situatie, ca e prea plangacios copilu'!!!! auzi la ea! cata comoditate...
cand am vazut ca m-a sunat mama di tutti si m-a esemesuit, zic hopa, am absentat cam mult de pe forum.
o sa mai incerc sa mai intru in "pauzele" de la serviciu.
incerc sa citesc cate ceva din urma, cred ca am pierdut cateva subiecte, macar pe asta in curs sa-l parcurg...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
multumim cui ne-a zis la multi ani duminica!
am citit capitolul asta. mai, dar toata lumea diversifica?
phii, mie mi se face parul maciuca sa ma apuc: de unde pisici sa gasesc fructe si legume romanesti, ca parca suntem in orient, poti sa dai cu tunu' si nu gasesti decat d-alea stropite!
ina si mama di tutti, de ce nu v-am vazut in capitolul asta? unde sunteti?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
ba, da' ce va dezvoltarati: toti bebeii fac diverse giumbuslucuri...nichita nu face nimic, nene!
afara de urlat...
ba da, acu cateva zile si-a apucat singur o jucarie din patut, s-a jucat cu ea si a pus-o si "la loc" adica a aruncat-o peste zabrele..
si suzeta si-a aruncat-o peste patut...daca va zic ca e isteric:)))
dar atat. intoarcere nu face decat la 90 grade, adica pe laterakle, nu 180 pe burta...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
corap spune:
heloy, anduto
pai chiar ca te daduseram lipsa la apel.
si, in alta ordine de idei, CHIAR crezi ca fructele & legumele romanesti nu sunt stropite???
asta-i urban mith. toate sunt stropite. si alea mai scofalcite numai au vitamine neam, ca s-au dus odata cu apa...
acu, alegerea e a ta :)
c & ardeiu