Perle d`ale socrilor (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Fetelor, ce ma fac cu soacra nene. ca e nebuna rau. Ne-am stabilit data nuntii pentru la anul si ca tot omul sa ne anuntam si parintii. doar ca pe langa faptul ca a gasit n motive ca sa o facem mai tarziu, motive pe care i le-am demonstrat ca sunt nefondate, si gasisem demult rezolvare la ele, acu mai nou nu ii convine restaurantul pe care l-am gasit noi pe motiv ca e prea scum(cu toate ca banii sunt ai nostri, ei nu pun un leu). drept dovada ma duce ea pe mine la un restaurant unde mai facuse ea nunta cumnatului ca acolo e ieftin si frumos. nu zic nu era dragut restaurantul dar sala unde facuse cumnatul meu era prea mica pentru cati invitati avem noi. oricum ne ducem si il intrebam pe ala de acolo si ala ne spune ca pe 28 iulie nu are nici o sala libera si ca prima sambata libera este abia in octombrie; hop vine si ea cu ideea ca de ce nu o amanam(adica eu in conceptia ei ar trebui sa fac nunta cand are restaurantul ei liber nu cand vreau eu); ii dau o replica oricum numai dulce nu si tace; aoi ii mai spune ala ca are in schimb duminica pe 29 iulie libera sala de discoteca unde cica incap 200 persoane(ce conteaza ca sala arata ca dracu(sau poate un pic mai bine ca sa nu fiu rea) si ca invitatii mei nu pot sa vina duminica) i-am spus cu fumosul ca mie nu imi vin multi invitati duminca pt ca nu sunt din Bucuresti si imi da o replica de ma lasa masca:" da' de ce nu iti inviti tu pe ai tai la tine ca doar si asa face maica-ta inca o nunta la voi?" si i-am replicat ca mie nu imi face ea lista de invitati. Oricum cand am ajuns acasa a pus-o al meu la punct si i-a trecut de facut nunta duminica, iar acu a ramasa ca ne mai cauta ei alte restaurante pe net(ce conteaza ca eu caut sala libera sambata aia de 3 luni si nu gasesc, ei or sa gaseasca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Salut fetelor,

Noi am zugravit in casa si a stat soacra-mea 1 luna intreaga cu muncitorii.
Da....am supravietuit da greuuuu.

Si-a adus vase de bucatarie, venea in fiecare dimineata cu doua sacose cu mancare. Nuuu, nu si pt noi numai pt ea.
Si in fiecare zi ii aducea cate o banana pt fisu la servici.
La un moment dat o intreb de ce nu-mi aduce si mie.
Ziua urmatoare ii da banana lui fisu, ca e si penibil ca fisu are aproape 40 de ani si intreb din nou unde e banana pt mine???

Ziua a 3-a in sfarsit aduce 2 banane, una obisnuita si una complet neagra si le pune in doua sacose, si mai si zice uite asta e pt tine!!!
Ati ghicit din prima aia neagra mi-o pusese mie!!!!

Si in sfarsit se termina zugravitul si vine o tanti sa ma ajute la curatenie. Munceste tanti pe rupte vre-o 2 zile si termina in linii mari.

Si ce zice soacra care 1 luna nu a gasit timp sa faca ABSOLUT nimic la noi acasa, desi doar supraveghea muncitorii nu facea ea nimic!!!
O sa vin eu mama sa va fac curat pe balcon ca nimeni altcineva nu stie!!!
Avem un balcon de vre-o 2mp, va dati seama cata tehnica cere curatatul in ditamai balconul!!!!! Si il spalasem oricum ca acolo usuc rufele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai sa va povestesc ultima mojicie a socrului meu.Cumparam zilele trecute alta centrala ptr ca cea pe care o aveam se stricase,noua achizitie se dovedeste mai mica decat prima asa ca sunt necesare alte gauri in perete ptr a ridica cosul in acelasi loc.Sotul vorvbeste cu unul din muncitorii de la firmalui socra-miu sa vina sa dea gaurile ca el nu are bormasina.Vine baiatul pe la ora 18 eu in bucatarie lucram niste acte el isi vede de treaba si monteaza bormasina suna telefonul lui si el raspunde,socra-miu la celalalt capat al firului,va dati seama ca eu fiind langa muncitor auzeam tot:
Socra-miu:unde esti Iuliane?
Iulian:La Claudiu acasa.
Socramiu:Claudiu unde e?
Iulian:La facultate.
Socramiu:Pai si tu ce cautzi acasa la el?
Iulian:Dau gauri.
Socramiu:Cui?Nevesti-sii?
Iulian vizibil jenat ptr ca stia ca eu aud:Nu bre ptr centrala.
Restul convorbirii nu mai are importantza.
Vreau sa va spun ca m-au apucat niste nervi de cred ca daca era atunci in fatza mea ii crapam capul.
Bineinteles ca i-am spus sotului si la prima intrevedere cu socra-miu am sa-i spun cateva sa ma tina minte.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 17+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput