Perle d`ale socrilor (3)

Perle d`ale socrilor (3) | Autor: karmenutza

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45492&whichpage=1" target="_blank">unu,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52526&whichpage=1" target="_blank">doi


Raluca, si dupa ce a facut prostia, ea tot s-a mai dus la tziganca? Ce voia sa mai afle? Daca isi recupereaza casa? E dusa rau!


Catalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor...ce rau imi pare ca doar acum descopar frumusetea asta de subiect...Ca as fi umplut eu cele 10 pagini cu imbecilitatile soacrei mele!
Una, la intimplare: La putin timp dupa ce aflu ca bebe va fi baiat, ne hotarim noi asupra numelui:Luca-Mihnea, si binainteles ca o informam si pe ea.In ziua in care nasc, ma suna:"Ce face Ionut-Adrian?Ca asa trebuie sa-l cheme:Ionut dupa tine si Adrian dupa mama ta" Am ramas blocata si nici nu stiu cum am incheiat discutia(politicos in orice caz, ca-s fraiera...)
Abia dupa ce vine sotul ma descarc, el o suna si o face cu ou si cu otet...Ea plinge si face circ...Ca numai ea ii spune asa!!!Ca ea nu mai suna!!!

Si inca una, ca m-am pornit:Am facut 2 nunti, la vremea respectiva.La cea de aici am stiut clar cit pot sa ma ajute ai mei si cit platim noi...Soacra s-a exprimat exact asa:"La Calinutul meu, eu ii fac nunta!!!"OK, ne gindeam noi, frumos din partea lor!Si i-am lasat sa faca unde vor, sa comande ce vor, sa cheme pe cine vor...ca doar, ei fac nunta...Si dupa nunta, noi am platit sala, mincarea, chelnerii, muzica, filmatul, bautura...Ea intelesese prin a face nunta sa taie un porc si alte citeva maruntisuri care nici nu merita amintite



IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Vai fetele, ma bag si io in seama pe langa voi, ca tare imi place subiectul.
Iaka exemple si de la mine: aku 3 ani am avut o extrauterina care a dus la operatie de urgenta si tot tacamul, dupa care din cauza anesteziei rahia facuta ca naiba timp de o luna jumate am avut spatele teapan si ceafa de tanc, fara sa ma pot misca din pat. Nu am meritat nici macar un telefon de genul "ma bucur ca ti-e rau ca tot te detest", dar fiul ei trebuia sa treaca la raport de 2 ori pe saptamana la mamica. Si ce daca eu fara el nici la buda nu puteam ajunge, era mai important sa-l zapaceasca de cap.
Anul trecut, cand a aparut in viata noastra puiul prea iubit, evident ca nu a venit sa-si vada nepotul la maternitate, era prea ocupata pentru asta. Ca sa nu mai vorbim ca pana nu s-a luat fi-su de ea, nici macar nu punea mana pe copil, se fofila cat putea, dar indicatii dadea la greu. Cu gura stransa bine ma tot "educa" : pune-i caciula in cap (la noi in casa erau atunci 25 grade), da-i supa (copilu avea 2 luni), leaga-l. Si cand vede ca in mare mea politete zic ca ea si fac ca mine, imi aduce caciuli ca poate poate ma duce capu
si mai am, da mai las si pe mai incolo ca sa nu va plictisesc

Raluca, leoaica cu pui nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

In sfarsit, soacra-mea a scos si ea o perlutza: sambata am cumparat un covor ptr. living room si ea a sunat sambata seara, sotul meu ii spune ca am cumparat, ca e in patrate mari, in 5 culori diferite, alb-crem-...-pana la maro inchis, la care ea spune "De-acum inainte o sa trebuiasca sa iti dai jos papucii de casa SI sosetele inainte de a calca pe covor!!!" Eu recunosc ca-s obsedata de curatenie, dar oare oi fi chiar asa rau...?!?



Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Buna seara, fetelor !
Citeam si eu subiectul. Savuros, nu pot zice nu. Pana acum o saptamana ma bucuram ca eu una sunt din norocoasele ale caror soacre sunt femei rezonabile. Mai ales ca sunt la a doua casatorie si aveam termen de comparatie cu prima soacra. Dar vorba aceea: nu spune hop pana nu ai sarit parleazul.
Sunt insarcinata in 25 sapt.si acum o saptamana am schimbat doctorul. Dr.nou m-a consultat ( tuseu vaginal) si mi-a facut si o ecografie.40 RON una + 40 RON cealalta, deci total 80 RON.Platim si ajungem acasa. Eu il indemn pe sotul meu sa o sune pe maica-sa pt.ca atunci cand eram pe drum l-a sunat sa ii spuna ca nu se simte prea bine si nu doream sa creada ca baietelul mamei,care era pana acum 8 luni,din cauza mea o neglijeaza, mai ales ca era vb.de o problema de sanatate si soacra mea nu este ipohondra ce-i drept.
O suna, o intreaba de sanatate si apoi il intreaba si ea ce am facut la dr. Ea se intereseaza costuri. El spune ca 80 RON si detaliaza, atat aia, atat ailalta. La care ea: dar ce, mai trebuia si ecografie daca i-a facut consultatie?
Si eu care credeam ca am cea mai grozava soacra din lume!!! Daca a inceput sa ne tina cont la bani...maine-poimaine te pomenesti ca ne sugereaza "discret" si ce marca de sapun sau ce ulei sa folosim - unele mai ieftine, evident. Si, apropo, soacra mea este o femeie educata si nici nu o duce rau cu banii.

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Moama ce-mi place subiectul asta ...
Soacra-mea e fata buna de felul ei,da' mai scoate si ea cite-o perla uneori...
Ma suna intr-o zi si ma gaseste intr-o pasa proastaaaa...stia ea ca tot umblam prin doctori pt ca nu reusim sa avem un copil si se gindeste ca asta-i motivul umorului meu negru...si vrind sa ma incurajeze mi-o trinteste " Lasa mama,resemneaza-te... nu poti sa faci copii si gata..(tin sa precizez ca eu am o trompa infundata...da' cel cu astenoteratozoospermie severa e fi-su ,nu eu) ..stii?..sint atitia copii...ce daca nu sint ai tai...te duci si tu la o gradinita si te uiti la ei"
Si cind i-am spus ca nu ne resemnam, pt ca noi vom avea copii, avind in vedere ca ne pregatim sa incepem demersurile pt obtinerea atestatului necesar adoptiei,a ignorat in continuare pluralul si mi-a zis "Faci ce vrei.."....i-am raspuns ca la noi in familie deciziile le luam in doi,asa ca "facem ce vrem"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Hai ca i tare soacra ta Picaflor!!! Te uiti la aia mici de la gradi si ti trece, sau ce?!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebiutu spune:

Salut,bun subiect.Fosta mea soacra cand am divortat ,ma rog nu conteaza care au fost motivele,sant ani buni de atunci.A zis"de ce-o fi divortat ca doar n-a alergat-o prin gradina" adica nu m-a batut.Nu stiu mie m-i s-a parut tot timpul amuzant.Acum cu actuala soacra am noroc ca nu ne vedem decat de doua ori pe an si poate deaceea pare de treaba, pana la proba contrarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Salut fetelor,

Ce ma bucur ca nu numai soacra mea face "perle". Noroc ca ne vedem mai rar, asa ca mai am noroc si scap de ele.

Socrela mea e foarte negativista. Ne-am dus cu ea sa vedem niste terenuri, mare gresala, si a inceput sa critice TOT!!!!

Sa nu luati un teren prost, sa nu luati un teren scump, sa intrebati mama un expert imobiliar.
NIMIC nu era destul de bun.

Pe drumul de intoarcere i-am zis ca poate sa vorbeasca numai daca are ceva pozitiv de spus. Motiv pt care a fost asa o liniste placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ce subiect !!!
Sambata am fost la tara, la socrii. Sa sarbatorim ca tocmai aflasem ca vom avea un baietzel (primul lor nepot ca numai fete sunt in familie) si ma gandeam io in naivitatea mea "mama sa vezi ce o sa mai resfete lumea ca deh, sunt si io gravida si in plus le voi darui si primul nepotel" si cand colo....abia m-au bagat in seama, nimeni nu a zis nici macar un felicitari ci din contra, cand au prins curaj (a se citi tuica) au inceput sa ma ia peste picior ca am burta rotunda si ca in nici un caz nu voi face baiat, ca e fetitza toata ziua.Asta in conditiile in care aveam pozele de la ecografie la mine in care se vedea f clar penisul si scrotul dar nici nu s-au sinchisit sa se uite pe ele. Si cireasa de pe tort a fost pusa de soacr-mea care vine la mine f mandra si imi zice categoric: "mama, sa stii ca orice ar fii eu iti spun: mie nu imi place DAVID (asa se va numi copilul nostru). Si eu f calma si zambitoare i-am zis ca nu conteaza, tot David se va numi.
De cand am ramas insarcinata nu pot manca carne si ce credeti ca gateste soacra-mea cand mergem pe acolo: friptura! Si ma si suna sa ma intrebe daca mai facem ceva pe langa friptura aiaSi ma rog de ea sa faca macar niste cartofi prajiti, pt ca inseamna ca eu raman nemancata si zice "aaaaaa, bine, fac si cativa cartofi...."Si sa vezi ce misto ma satur eu cu cartofi prajiti si mamaliga!

Floricika 18+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Pe masura ce citesc perlele altor soacre realizez ca nici a mea nu a fost intotdeauna asa de linistita cum este acum.
Acum cativa ani cand eram doar prietena cu fii-su am ramas insarcinata si pana sa pierd sarcina ( nu a fost mare lucru la momentul respectiv oricum nu eram hotarati sa ramanem impreuna daramite sa mai facem si un copil) imi spune ca eu oricum nu o sa mai fac alti copii ( precizez ca eu deja aveam un baietel din casatoria anterioara ) ca ea nu a mai vazut tauroaica ( zodia mea ) care sa aiba mai mult de un copil, de cele mai multe ori nu il au nici pe ala.
Si reactia ei cand a aflat ca sunt insarcinata :" Da? Bine." si si-a vazut mai departe de ce avea in farfurie ( eram la aniversarea zilei de nastere a baietelului meu).

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput