Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, da vad ca-i plac lui Mihaita fetitele mai mari, era tot un zambet. Bravo mai de plimbare, am admirat pozicile, cum se manifestau baietzii cand vedeau animalele?
Ne spui si noua cu cine era Mihaita in poza 023?
Miria, cred ca pediatra voastra traieste in alte timpuri. Care-i problema ei ca nu face fata la olita? Este absolut normal sa nu stie sa ceara sau sa faca la comanda. Eu am incercat cu olita de pe la 9 luni, nu a mers si gata, astept sa cresca copilul si sa spuna, chiar nu inteleg de ce face o tragedie din chestia asta mai ales ca voi si asa aveati probleme cu febra si dintisorii. Sunt unii pediatrii care parca cu cat vad un parinte mai suparat cu atat incepe sa isi exprime si mai mult punctul de vedere si sa spuna ca nu trebuia facut asa ci altfel si tot felul de replici acide, de te intrebi daca stiu ce-i aia sa menajezi psihicul unui parinte speriat si stresat.
Multa sanatate mai!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mai, fetelor,mai, ma speriati cu atatea probleme...febra, dinti, kk moale, raceli...of, da-le Doamne sanatate la puiuti!
Noi am umblat creanga toata ziulica ieri, am fost si la Zoo(he, he, vad ca se poarta!) si fiica-mea a cules iarba de a hranit caprioarele

Felis, Onitza, super poze!

Otiliav, bine ai revenit acasa!

Cristina...si de la ce varsta zice doamna doctor ca ar trebui sa faca la olita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
felis...hai ca a fost tare rau de tot mihaitza
onitzo eu nu am reusit sa vad pozele...nu-sh de ce...dar mai incerc
va pup pe toate, sa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Of, ce de copilasi bolnaviori. Multa sanatate, sa va faceti bine repejor.

Critina, astept si eu cu nerabdare raspunsul doamnei doctor cu privire la facutul la olita.

Sa aveti o saptamana excelenta.

Flory 29+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

suntem mai bine, ieri dupa amiaza dupa inca o partida de plans de vreo ora, i-am mai facut o frectie cu otet, ma temeam sa nu faca iar febra, si l-am tinut asa imbodolit, si-a revenit, chiar s-a jucat singur ....de la 8-9 a dormit si apoi s-a trezit cu un chef de joaca (erau si bunicii la noi si s-a manifestat in toate) apoi a adormit pe la 11.30-11.45...ca era fresh....si adormit bine asta noapte, sper sa fi trecut. Ma gandesc din ce in ce mai bine ca au fost caninii, altfel nu scapam de febra asa repede...inca il controlez mereu la frunte, tample....sper sa trecem si ed asta cu bine.

Miria, cel putin in cartile despre cresterea copilului scrie ca acestia de pe la 1an jumate devin "constienti" de nevoile fiziologice si atunci e momentul de exploatat...mi se pare deplasata remarca dr tale...asta iti mai lipsea...un repros, pe langa stresul si grija ptr sanatatea fetei. Si eu am incercat pe la 10-11 luni, mi-a facut de cateva ori accidental, cred, acum nici vorba, desi il punem si pe wc si pe olita...desi stie cand "vine" si kk si pp . Nu te gandi ca nu va face...
sanatate la toti puii bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AIME... ma bucur ca va simtiti mai bine... Sanatate in continuare...

FLORY... ce mai face burtica?

MONICA...

COOKIE ...

OTILIA... GHICI!... Multumim de aprecieri... CAnd ne vedem?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Felis,am vazut poze cu "cizmulite".....Trecti voi si peste asta,doar ati rezolvat lucruri mult mai grele.Pupici la Mihaita scump....si....cumpara-i un cutu...
Otilia,bine ai revenit!
sanatate multa la toti puiutii bolnaviori sau "dintosi".Si Mariuca a facut febra mare(39.3)la niste maselute,desi la alti dinti nu a facut..asa ca e posibil sa faca de la dinti.
Noi in WE am fost la Pitesti....nimic deosebit..ne-am intalnit cu Diana si Andrei.....
In rest,va pupam pe toti si asteptam vesti bune

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Am vazut pozicile cu Mihaita si cu cizmulite pe carele poarta fara probleme si la plimbarica unde cucereste inimi...mey, dar ce a mai crescut, mie imi pare inalt tare...Felis, l-ai mai masurat? si n-are el treaba de gips, vad, nu-l incomodeaza si continua cu exercitiile. Imi dau cu parerea legat de poza 23, eu zic ca e mamica lui care-l iubeste tare tare(sper sa nu gresesc), dar dupa tandrete...

Otilia, bine ai ajuns la scumpetea ta si chiar daca in prima zi nu ti-a zis mama, cred ca pe parcurs o sa-ti zica, doar esti MAMA...uite David ma are cu el si tot nu-mi zice, el doar TATI vrea sa zica, asta e, m-am resemnat...

Miria, pediatra mea ar fi de cu totul alta parere...cand i-am zis ca l-am pus pe David de la 7 luni (stiam ora si momentul), mi-a zis ca am gresit, caci copilul nu stie inca sa se retina sau sa faca, ca astea sunt conceptii vechi...si ca dupa 1 an jumate (mai devreme sau mai tarziu) toti copiii devin constienti si incep sa se exprime in legatura cu aceste nevoi... si are dreptate pt ca noi am si avut ceva problemut la fundicel (un fel de hemorizi) si eu ma invinovatesc acum mereu de chestia asta, ca l-am pus prea devreme...de aceea, m-am desteptat si eu si l-am lasat in voia lui si desi avem olita, rar o folosim asa mai mult pt un pipi sau in joaca...

si multa sanatate la puiutii bolnaviori, sa scape cat mai repede de febre si alte alea...

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap
Felis,am vazut poze cu "cizmulite".....Trecti voi si peste asta,doar ati rezolvat lucruri mult mai grele.Pupici la Mihaita scump....si....cumpara-i un cutu...

ANDREAP... ia gandeste-te tu... in garsoniera ta, cu Mariuca, cd iti mai vine si sotul, sunteti toti... iti lipseste cumva un caine?... Cum te-ai vedea intr-o garsoniera 3 persoane si un catel?... Sa iesi dimineatza la prima ora sa il scoti: cum faci cu Mariuca?... O lasi in casa sau o scoti si pe ea cu voi la prima ora?...

Si pt cine stie rasa... catelul de ieri la vederea caruia era asa de fericit Mihai era un Akita Inu...
Am gasit pe net din rasa asta, dar cel de ieri era mai fioros... si totusi ffff bland http://www.caini-ham.ro/descrieri/02molosi/18akita_inu.htm

a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dama

Am vazut pozicile cu Mihaita si cu cizmulite pe carele poarta fara probleme si la plimbarica unde cucereste inimi...mey, dar ce a mai crescut, mie imi pare inalt tare...Felis, l-ai mai masurat? si n-are el treaba de gips, vad, nu-l incomodeaza si continua cu exercitiile. Imi dau cu parerea legat de poza 23, eu zic ca e mamica lui care-l iubeste tare tare(sper sa nu gresesc), dar dupa tandrete...

DAMA... ai ghicit... Cand vii intzara fac cinste... ca asa am zis, cine ghiceste...

a adormit singurel

Mergi la inceput