Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)
Raspunsuri - Pagina 3
onitza spune:
FELIS, io acu' ma uit la poze!! de cand le astept!!!
cine il tine pe Mihai in poza 23?? pare ca il iubeste mult de tot!!! se vede ca e atasata de MIhaita!! moaaamaaaa, dar ce dragoste mare pe fetita cu codite, care e dulcica foc!! iar lui MIhaita nu-i displaceau deloc tandreturile ei!! a-ha, deci MIhaita se baga la fetite mai mare, nu?? deshtept baiat!!!! si frumos pe de-asupra!!!
se vede ca v-ati distrat la zoo!!! a fost lume multa, nu??
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
Un pupic si pentru fotogenicul tunsulici SIlviu!!!
Ma uitam la ultima poza si ma minunam cum ati prins ursul (daca e alt animal, sorry
) in pozitia aia!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
monica-elizabet spune:
felis si paxela
cate un pup celor doi baietei frumushei...mai ce-i mai placea lui mihaitza sa-l pupaceasca fetitza cu coditze
...de freza lui silviu...ce sa mai zic...deja ma astept sa-l vad la disco![]()
pup
toti copilashii bonaviori...sanatate multa
onitzo
ma bucur mult ca sunteti bine
noapte buna
monica
try spune:
Mai fetelor, ma speriati cate aveti copilasii bolnaviori? Ce e cu problemele astea? e o mini-epidemie sau tine de anotimp? Si daca e epidemie, de unde au laut-o copiii care nu merg la gradi?
Sanatate la puiuti, sa se faca bine cat mai repede si sa scapati de probleme. Multumesc lui Dumnezeu pt. sanatatea lui Alex.
Eu tot cu greturile mele care nu-mi dau pace si care in unele momente ma dispera si ma fac incapabila sa ma bucur de ceva i njurul meu. Sapt. trecuta chiar mi-am pierdut si rabdarea de 2 ori cu alex (pe nedrept, bine-nteles).
Felis, cu cata nonsalantza isi paorta Mihaita "cizmulitele"!!! Zici ca are sosete in picioare... Ii uram sa se faca bine si sa recuperez repede dupa gipsuletz.
.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
miria_cristina spune:
Fetele, am si eu o intrebare. Ai vostrii copilasi fac la olita? Ca mie doctora mi-a facut observatie ca nu am invatat-o deja sa faca. Ca ar fi trebuit pana acum sa stie.
Dar in afara de joaca nu are nici o treaba cu otita. Si mi-a prevestit ca daca nu am invatat-o o sa ma chinui pana la 3 ani asa.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
FELIS, io acu' ma uit la poze!! de cand le astept!!!cine il tine pe Mihai in poza 23?? pare ca il iubeste mult de tot!!! se vede ca e atasata de MIhaita!!
Pai ONITZA... daca recunosti personajul ... fac cinste

Fetitza cu coditze... m-am trezit dintr-o data cu ea direct peste Mihai... il pupa si-l dragalea de nu se poate... si ce sa zic... si lui Mihai ii placea ... numai SIlviu era cel care urmarea faza cu un ochi critic... si cum l-a lasat tati lui din brate cum a pus mana pe carutul lui Mihai ca sa nu cumva sa mai atenteze cineva la prietenul lui...

Tare imi pare rau ca nu am ami avut baterii pt ca pe Mihai, in padure, l-a trezit din somn un catel de vreo... 65 kg...
A venit, si-a bagat botul in carutz si probabil l-a atins cu botul umed pe mana ca s-a trezit imediat.. si ce bucurie pe Mihai cd l-a vazut... Numai intr-un ras a tinut-o
Asteptam sa vad ce se intampla: urla Mihai sau ii da cainele o limba pe toata fatza (eram 5 oameni care priveam faza cu sufletul la gura)... Faza s-a terminat fara nimic asteptat de noi... Pur si simplu s-a retras cainele si Mihai era f fericit... ... Cert e ca de cate ori il vedea radea fericit... si sunt colegi de la servici care ingheatza numai cat il vad si nu au curaj sa se apropie de el... Are 7 ani cainele si eu il stiu de cand era de 3 luni... si stiu ca este extrem de bland, dar la aspect e tare fioros... Tare rau imi pare ca nu am mai avut baterii la aparat...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Sanatate multa si multi
la puiutii bolnaviori!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Otiliav spune:
Sunt acasa!
Fetelor va
!
De abia acum am prins si eu momentul sa intru la calculator. Am fost foarte obosita ca vineri spre sambata nu am dormit, sambata 1 ora in avion asa ca va dati seama cum am cazut aseara mai ales ca in ultima saptamana am muncit la greu la servici sa termin un proiect.
Ana, asa cum ma asteptam nu m-a recunoscut, a venit la mine in brate dupa care a vut inapoi la soacra. Am luat-o, in masina se uita la mine si dupa aceea la tacsu si zambea hoteste. Acasa am inceput sa ne intelegem, i-am facut baita, ne-am jucat bau-bau si alergat prin casa, a adormit pe burtica mea. Astazi am iesit in parc si ne-am intalnit intamplator cu prietenii nostrii din blocul alaturat dupa care am fost la Cernica. Ce sa mai, m-am bucurat tare mult de vremea frumoasa!
Fata mea, mananca de rupe, nu va exagerez mananca sigur cat mine, dimineata este dezastru daca s-a trezit si nu-i mancarea gata, nu mai spun ca noi ne-am asezat dupa aceea la masa si a vrut din nou sa manance, eu ii dadeam cascaval ea arata pastrama de porc, evident ca nu ne-am inteles cu ea si a mancat. Ma bucur ca-i sanatoasa, inca are iritatie in obrajor dar asta este. Nu va spun cate a invatat intre timp si ce ordonata este cum stie unde trebuie dus orice. Azi i-am uitat un pampers in baie si mai tarziu am vazut-o ca l-a dus la gunoi si la fel isi duce hainutele in sifoner. Deci ne intelegem bine dar inca nu imi spune "mama"
, cred ca-i suparata rau pe mine. Nu imi fac griji deocamdata, sper sa-si revina repede.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
FELIS spune:
TRY... nu stiu ce este... cred ca vremea asta e de vina... PAi spune si tu... joi seara in maneca scurta si vineri in geaca... Si in ultimele 2 -3 saptamani cam asa ne-a tinut cu vremea... cand f cald, cand f frig... e firesc sa se imbolnaveasca... ma gandesc eu... Faza cu dintii... asta e ... nu avem ce face...
Sarcina usoara si muuuulta putere si rabdare... Te cred ca iti e greu...
Cat despre nonshalantza lui Mihai de a purta gipsul.. ia uite ... AICI si AICIEi?... nici nu zici ca are gips...![]()
Miria... eu am auzit cateva mame ca ziceau ceva de facutul la olitza dar ... asa... intamplator... Nu cred ca e vreun copilas INCA care sa faca NUMAI la olitza...
MONICA... multumim mult de aprecieri...
dragutza ca de obicei...
MIHA... tu cu ce te mai lauzi?
OTILIA.. bine ai venit...
maaaai, dar ce domnisoara...
Auzi... sa duca pampersul la gunoi..
FELICITARI
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero