Oligospermie (23) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 9

miki-miki spune:
Nusy trece-l pe tinctura sau pe capsule pt ca ac sunt extracte din planta. Si dc Soare ti-a spus tinctura tu de ce ii luasi planta? E clar ca e mai buna tinctura. Si planta aia mai are paie si pamant in ea pt ca am luat si eu mai demult si era groaznica. Tin minte ca o punga a avut o treime pamant in ea. Poate face ceva la rinichi cu pamantul ala.
Miki
Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Liana30 spune:
miki te ca sa vezi ca te bag in seama!!!
nusy ce mai faci mama?
greule nici o raza la orizont??
Natashicaaaaaaaaaaaaa mii tare dor de tineeeee!!!!!ne'ai uitat?
luli vroiam sa'ti zic doar ca nu te'am uitat..si am incontinuare..maner si cioace!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

nusy spune:
Liana:fac bine,olteanco,imi ajut sotul sa brancuiasca!
Miki:mersi de sfat,sa stii ca o sa-i iau tinctura, ca face ca trenul ...si il inteleg.Nici eu nu as putea sa iau pulberea si sa o mestec.
Va pup pe amandoua.
Nusy

Liana30 spune:
asta e greule..o luam iar de la cap...capuu sus
si iar
brancuim..brancuim!!!
pana ce ii nimerim
"Nimic nu-i imposibil!"

miki-miki spune:
LA MULTI ANI NUSY !
Multa, sanatate, fericire si un bb cat mai curand. Sa dea DD sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curand. Nusylica.
Miki
Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Liana30 spune:
"La multi ani nusy!!!!"
Sa fii iubita si fericita si sa ti se implineasca visul cat mai curand!!
"Nimic nu-i imposibil!"

titelu spune:
Nusy, n-am nimerit pamint in branca,a fost pulbere curata si-n plus este natural,fara alcool,pe care organismul o asimileaza mai repede,dar poate ca nu stiu eu ,prea multe...
Samburica al meu creste de-ti vine sa-l maninci,mincu-i tata basca lui,Matza mea l-a scos si afara 30 min,deci totul merge struna.Colicii îi mai dau dureri la saracutul meu dragut si-ti vine sa-i iei durerea nu alta,suntem oricum fericiti si aceasta fericire va dorim si voua.

nusy spune:
Multumesc mult de tot pentru urari,fetelor!Abia acum am reusit sa intru pt.ca,desi nu mi-am facut ziua azi decat la serviciu(ca acasa o fac sambata),totusi au venit niste musafiri si acum au plecat.
Titelu,te pricepi f.bine,dovada samburelul tau,sotul nu a gasit pamant in branca dar l-au deranjat betisoarele si oricat s-a straduit sa "rumege"pulberea....a lasat-o balta si m-a pus sa-i iau tinctura.Deci nu inseamna ca nu e buna pulberea,ci doar ca el nu o "inghite".
Va pe toti si va invit sa serviti o felie "babana" din
meu si o dusca zdravana de
.
A-propos....am implinit 31 anisori!!!!
Nusy