Oligospermie (23) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Multi Ani!
Si poate la 32 faceti si botezul.Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mersi mult,Greule!Sa dea Domnul sa ai gurita aurita!
E valabil si pt.tine ce ai spus.La anul,botezul!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

LA MULTI ANI !iti dorim ca dorintele sa se transforme in realitate si peste putin timp sa ai un samburic in brate si sa bati la taste,asa cum fac acum...

Mergi la inceput

mersi mult,Titelu,asa sa fie!Si pupa-i pe samburic si pe Melania din partea mea.Si de asemenea,multumim ca nu ne-ai uitat pe noi,oligospermistii.Tine-ne pumnii sa reusim si noi!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Samburicul a implinit 1 luna duminica,am pus noi pozite cu el

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput

Titelu:vai,ce repede a trecut o luna!!!La multi ani!Este un baietel foarte dragalas.Vreau si eu!!!!(o fetita,insa)

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa'ti traiasca titelu!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna tuturor
Nu dati cu pietre...
Nu am mai scris pt. ca nu am putut...
Desi v-am citit cat de cat constant...din cauza muuultor probleme avute care nici acum nu s-au terminat...si care m-au adus la limita maxima de stress..incerc sa ma adun,sa mut gandurile spre altceva...caci simt ca innebunesc!!! Nu doresc nimanui sa treaca prin ce pb. a trecut fam. mea din februarie pana in prezent iar de viitor...ce sa zic...ma abtin.
Pe scurt: cumnat bolnav de cancer la 28 de ani - nu stie nimic...sora gravida in 5 luni...care plange mai mereu... o bunica decedata acum o sapt...offff...
Gasesc insa puterea de a trece peste..am avut ceva tentative...dar am esuat lamentabil!!
Proiectul BB a fost suspendat cu atatea probleme pe cap.Insa tratam. pt. gigei am facut continuu -vb. de sotz...iar eu ma rog..caci ata mi-a mai ramas sa-mi pot tine in bratze copilul propriu odata si-odata !!! .
Va pup si sper sa nu mai dispar ca magaul in ceatza!! Sper ca ma iertati...dar sufletul meu a fost prea greu...si nu am putut scrie o iota!! in plus nu aveam ce!! iar de aolit nu puteam...caci as fi fost off-topic!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna oligospermistilor
Am si eu o poveste trista ca si a voastra si vreau sa stiu si parerea voastra ca oricum pe a doctorilor o stiu.
Eu am mai scris la acest subiect, dar hai sa spunem ca acum am un tablou mai larg de probleme si as vrea sa trag concluzii la concluzii.
In ianuarie anul acesta, dupa un timp de incercari nereusite de a ramane insarcinata pe cale naturala, sotul meu a fost depistat cu oligoastenoteratospermie (5 milioane spermatozoizi, iar mobilitatea lor la jumatate). Dupa o luna de tratament naturist (Vit. E, BU, napraznic, lyvercin, tribulus terrestris, catina), spermograma a iesit asa: 24 mil., A=0%, B=30%, c si D restul. (pentru cei ce nu stiu, tipul A este cel mai important si cei la care se uita si doctorii – se numesc progresibili). Dupa inca o luna de tratament cu cele mentionate mai sus, spermograma arata asa: 60 mil. A=0%, B=15% restul Csi D), adica chiar daca nr lor a crescut, cei de tip A sunt tot zero, iar cei de tip B au ramas ca numar la fel.
Am descoperit in aprilie si un variccocel (dupa ce am fost la trei urologi) si s-a operat urmand sa refacem spermograma. Din cate am inteles, oricum dupa operatie de varicocel nu sunt mari schimbari decat poate o imbunatatire de 5%.
Doctorii sunt sceptici si deja ne-au spus ca fara existenta celor de tip A progresibili, nu se poate ramane decat cu FIV. Eu deja m-am consolat si imi dau seama ca tot acolo ajungem, dar sotul meu mai vrea pareri.
Eu acum va intreb pe voi cateva lucruri care sper sa fie de ajutor:
1) Este cineva care a facut inseminare artificiala cu spermatozoizi de tip B si a ramas insarcinata. Cate inseminari artificiale a facut cu B pana a ramas?
2) Daca nu este nimeni cu inseminare artificiala, inseamna ca ma indrept catre FIV?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danyalo..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput