IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 6
angy11 spune:
Fetelor,vad ca in afara de mine si de Flavia,toate aveti Paste acum asa ca va urez:
Paste fericit!
Vio,pentru ca dupa sarbatorile noastre (Floriile) porti nume de floare,da-mi voie sa-ti urez La multi ani!
Am facut urarile acum,in cazul in care nu apuc maine sa intru,sau voi sa intrati sa cititi!
Cand ciocniti cate un ou,ganditi-va si la noi,iar mie personal tineti-mi pumnii la Olimpiada,luni.
va pup!
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
am citit articolul si mi-a placut f mult ce ai scris Angy. Bravo! Iti scriu pm cu comentariul meu. Mersi de urari.
Ingerash, atunci si tie.
Impreuna, Dia, Viorela si restul fetelor salutari din partea mea.
la toate,
Himmelsduft
photos
Himmelsduft spune:
Iar eu ca am uitat sa iti scriu Angy, ca iti tin pumnii ptr Olimpiada si stiu ca faceti treaba buna, ca doar tu ai elevi extraordinari iar elevii au o profa extraordinara.
Salutari fetelor si pe luni seara, sper sa ma motivati.
Himmelsduft
photos
ingerash spune:
Paste fericit! plin de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi tuturor celor care sarbatoresc in aceste zile !
La multi ani de florii, Viorella!
si multa multa multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bafta la olimpiada, Angy!
va pup pe toate si revin duminica :)
angy11 spune:
Stati un pic sa nu ma intelegeti gresit!
Eu v-am urat ca sa ma asigur,dar nu ma lasati singura maine si poimaine, da?
Ca si-asa am ajuns de la incruntare la faza de panica,asa ca paste,paste da mai bagati un ochi si-aici,ca si eu de paste o sa va pove ce mancaruri am mancat,ce ne-a adus iepurasul....al cui ou a castigat la ciocnit,etc.
Asa ca va astept si eu pe-aici,ca daca nu ,absente nu pun,ca e liber de Pasti.
dreams2party spune:
Fetelor, Paste Fericit!!!!!
Si noi sem...din partea sotiorului meu Lucian, plecam lun intr-o mica excurise la Bodo, un sat sper Lugoj...abia astept sa pap preji de la bunica lui...vai si sa nu uit sa cumpar parfum pt...stropit...as lua la kg...daca ar fi...la un pret smbolic...
Va pup pe toate si sa aveti parte de bucuri si clipe cat mai placute in familie.
angy11 spune:
Anca,bine-ai venit si ramai la noi!
Sa-ti traiasca sotul,La multi ani!
Stiu unde e Bodo,dar nu am avut ocazia sa il vizitez,cum era si normal,geografia Banatului o cunosc ;)
Fetele,banuiesc ca sunt la Inviere.
Himmel,gata pregateala?Ai facut cuib pentru iepuras?
Vio,dar tu?
Aaaa,si la Ingerash vine iepurasul,dar ai ei e mai smecher vine de 2 ori ;)
pai fetelor,dupa inviere,dati fuguta la culcare ca altefel nu vine iepurasul! noi asa stiam in copilarie,cu toate ca ne chinuiam sa-l pandim.
Flavia,tu ce mai faci? In WE ocupata cu sotul,stiu....
Acu sa va zic ce-am facut eu,am fost la scoala sa-i ascult pe copii,apoi la Facultate sa iau un instrument,care l-am imprumutat de la profu de-acolo,pt. olimpiada,l-am demontat,incarcat in masina,carat la scoala,apoi am venit acasa si m-am apucat pe curatenie si mancare,de fapt am facut pizza,cu ciuperci si sunca,pt mine si copii si cu Ton pt sot,am mai facut si tiramisu,am pus haine la spalat la greu,vreo 3 masini,altele le-am luat de la uscat,repartizat in dulapuri...apoi am fost pana la ai mei la Chisoda sa-mi confectioneze taica-miu niste clopote,de care am nevoie la concurs si cu ocazia asta am vazut opincile care le confectioneaza pt. Angy,pt costumul popular care o sa-l imbrace la serbare.Sunt superbe,va dati seama ca o sa pun poze in album,poate-o facem mascota banatenilor,ca e tare mandra in costum popular.
Apoi cand am ajuns acasa le-am facut cina,apoi le-am gacut baie cu flori,asa se face in ajunul floriilor.
Si gata!
Acum pe net,pana ma ia somnul. Sa va distrati de Pasti,de Florii,eu mai am maine si poimaine de muncit apoi ma distrez si eu!
Va pup!
ingerash spune:
Ceau fetele :)
eu am revenit :) ieri am fost plecata cu gasca pe aiurea si peste tot , am facut cateva sute de poze, o sa pun cateva si in albumul nostru sa vedeti pe unde am umblat :)
Angy, stii tu ce stii, vine de 2 ori la mine (vezi ca nu te-am trecut inca in mess ca stiu ca esti cu olimpiada si nu vreau sa te derajez acum)
Dreams2party, bine ai venit pe acest topic :)
Paste fericit! in continuare si LA multi ani! celor care sarbatoresc azi
p.s. la mine cele mai multe oua le-a spart prin simplul fapt ca a jucat fotbal cu ele si le-a dat jos de unde erau
angy11 spune:
Va pup,o sa scriu maine,sa ne povestiti cum a fost.
Ingerash,cum te-ai distrat in excursie?
ingerash spune:
hello, it's me again...
Angy, multam de recomandarile de la celalalt topic , esti o draguta ca de obicei, cand ai timp si chef intri si te uiti la poze, am pus in contul nostru, oricum a fost bestial, am venit acasa rupta de oboseala si rosie ca un rac, m-a prins soarele pa fata si acum sunt foarte fain bronzata, pacat ca numai pe fata...am facut pe acolo tot felul de ritualuri ca sa luam 10 la bac , de toate, ce sa zic, abia astept sa mai merg
scuze da' m-am incurcat rau cu olimpiada, maine e?
Daca da multa bafta, iti tin pumnii (defapt va tin pumnii tie si la elevi),
& noapte buna!