IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 5
angy11 spune:
Moama ce de populatie pe-aici!!!Super!S-o luam in ordine:
Vio,ma bucur mult ca esti multumita de tine cu gemana,e intra-adevar o limba grea,dar cand o sti e foarte bine.
Ar fi fain sa veniti in Ro,stiu ca ti-e dor de Timisoara,eu am sa fac cateva poze cu Timisoara inflorita,imi pare rau ca e tot innorat,ca sunt spledizi copaci cu flori de toate culorile.
Dia,ma gandeam eu ca esti super ocupata,dar nu ma gandeam de acest tur de forta pana in Franta si inapoi,esti tare!
Acum ca v-ati reintregit familia e foarte bine,va doresc sa va bucurati in tihna unii de altii.
mersi de urari si felicitari,crede-ma e foarte greu,de multe ori imi vine sa las totul balta,dar mai inghit un Red Bull si-mi revin.
Himmel,deci ai terminat pregatirile de Pasti?Tineti si Pastele ortodox?
Flavia voi ce faceti de pasti?Veniti incoace?
Ingerah,gata esti in vacanta,poti respira usurata.si eu tot cu otrava din aia ma adap.
Va pup,deocamdata,fug dupa Angy la gradi,apoi are Daniel serbare,am luat sucuri,prajituri sa se chefuiasca micutii.
ingerash spune:
am luat 9,60, a treia pe scoala!!!!!!!!!!!!!!!!!!
impreuna spune:
Eu dispar pt catva zile, maine plecam (sper) la Lacul Rosu cu niste prieteni pt week-end...
Va uresc sarbatori fericite (Florii si Paste) celor care sarbatoresc wk asta.
Nu cred ca vin de Paste la Tm pt ca ai mei vor fi plecati..., dar mai vedem, noi suntem mai spontani de felul nostru:)
Va pe toate
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Dia, multumesc de urari. Noi sarbatorim doar Pastele catolic, fiind catolici amandoi. Ma bucur enorm ca s-au anuntat ai mei in vizita pe saptamana viitoare, pacat ca nu pot fi de Paste cu noi. Ai dreptate ca multi din germanii plecati din Banat se intorc de Paste, asa faceam si noi, dar de 2 ani preferam sa plecam in vara spre Timisoara, e mai buna vremea.
Ma bucur ca v-ati intregit familia, ca sinteti o familie fericita, fetitele sint f dulci si imi inchipui ca si-au simtit reciproc lipsa. Zile frumoase alaturi de familiile voastre va doresc si toate cele bune.
Ingerash, nu mai avem zapada, ca sa topit dar acum ploua. Dar bine ca s-a inventat umbrela. FELICITARI! Vezi ca a trecut si ultima simulare si nu a fost atit de greu. Nu-ti pierde increderea in tine, iar noi sintem alaturi de tine.
Angy, distractie placuta la serbare. Cu pregatirile am inceput, maine vopsesc ouale, iar sambata fac tortul, m-am hotarat ca de ciocolata. In rest am terminat curatenia, mai sambata dat cu aspiratorul si sters pe jos si praful, apoi mergem la biserica seara. M-am distrat cind am citit ca bei Red Bull, ca aici face reclama la bautura si arata cite unul care zboara cind bea asta, asa ca mi-a luat-o imaginatia raznata si mi te-am inchipuind zburand. Sa ai grija de tine
Impreuna, mersi de urarea de Paste. Distractie placuta daca plecati si sper sa aveti vreme frumoasa.
Viorela, iti doresc si tie un Paste fericit, ca banuiesc ca il tineti pe cel catolic. Sa va aduca Iepurasul dulciuri multe si poate la Tina ceva de rontait.
Seara placuta la toate,
Himmelsduft
photos
ingerash spune:
Ceua fetele!
am intrat si eu :) azi sunt fericita :) am luat nota mare la simulare, e vacanta, vine Pastele (de 2 ori chiar )
Him, felicitari pt. noua achizitie si mersi de incurajari, am iesit la liman totusi
Impreuna, sa va bucurati de calatorie
Angy, e vacanta! parca nu-mi vine sa cred, s-a terminat asa frumos
Dia, ma bucur ca ia revenit si ca e tot ok, cand ai zis de faza iaa, fiecare cu un copil m-am gandit la filmul ala cu gemenele "parents trap"
Va pup pe toate, sa aveti un we fain ca maine incepe
p.s. eu ma rog sa fie frumoasa ca vrem sa iesim din oras sambata
angy11 spune:
Fetelor,nu ma pot abtine sa nu va pun un lick .Va ros sa cititi www.primariatm.ro/forum/viewtopic.php?t=1850" target="_blank">aici
ingerash spune:
eu tocmai am terminat de citit articolul, mie mi se pare un pic rautacios, am citit si postarile membrilor si imi place cum au tratat unii problema.
Am si o intrebare, poate mi-a scapat? e scris de Petre Gherman de la Radio 21 articolul sau nu?
angy11 spune:
Se pare ca da, nu poti merge in jos pe pagini?
Eu am postat alinaJC,nu am mai apucat sa spun ceva ca s-a ichis subiectul.
ingerash spune:
Angy, exact postarea aia mi-a placut si m-am si gandit ca esti tu dar nu vroiam sa fac o gafa. Nu stii totusi de care Petre Gherman e vorba?
ingerash spune:
salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pe unde ati disparut feteleeeeeeeee?????
Eu am facut ordine, cumparaturi si vopsit ouale azi :)
Maine merg cu gashcutza intr-o mini-excursie asa ca scap urgent de treburile casnice
Va mai scriu eu cand apareti si voi ca eu acush merg afara ca e frumos. :)
Pusi