IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 3
angy11 spune:
Wow,ingerash super fain sa scrii la ziar,chair si pt. scoli generale,ma bucur tare mult pt. tine,abia astept sa ajungi jurnalist,chiar asa!
Bafta maine la ultima simulare!
Himmelsduft spune:
Eu m-am intors de la Leo, imi merge mai bine, mersi ca v-ati gandit la mine.
Angy, sper sa iti treaca si tie mai repede durerea.
Ingerash, bafta la ultima simulare, mergi inainte si fara stress. Tin si eu pumnii sa ajungi jurnalista, iar pe urma ne iei nou interwiuri despre Acasa in Banat.
Somn usor si pe maine ca scriu mai mult. Sa aveti grija de voi.
si vise placute,
Himmelsduft
photos
impreuna spune:
Neatza fetelor, luati de aici cate o sa va inviorati:)
Deci: Angy bafta la olimpiada, tinem pumnii sa vi si aici cu rezultate bune. La Arad se tine?
ingerash chiar ca e fain sa scri, macar pt practica, niciodata nu sti cand iti prinde bine.
Him. si tu ai probleme cu migrenele? La mine e minune daca trece o zi sa nu ma doara capul, pe multa lume am auzit ca se plange de asta in ultima vreme, oare de la ce o fi?...
Imi ziceti si mie, elevii au vacanta de Pasti?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Buna dimineata Banat!
sper ca ati dormit bine. Eu acum la lucru, ajunsa cu bine, la noi ninge iar. Uffff! Dar iau cafea de la Flavia!
Angy, noi nu sintem I... T... asa ca noua ne poti scrie despre munca ta, ca sintem interesate. Si cu asta nu ne stresezi. Iti tinem pumnii.
Impreuna, eu sint in asteptare cm si probabil de asta tocmai acum migräne, sau ca s-o schimbat vremea, ca ninggggeee!
La toate un si pe mai diseara,
Himmelsduft
photos
ingerash spune:
Hello!!!!!!!!!
Him, la voi ninge!?!?!?! la noi au fost 23 de grade azi
Impreuna, noi luam vineri vacanta, o saptamana, nu stiu la cei de generala cum e ...eu abia astept...
Angy, eu ma bucur cand aud ca povestesti de olimpiada, in fond copiii aia fac un lucru foarte frumos si tu la fel si sunt sigura ca nimeni nu e rasplatit cum ar trebui
la mine azi a fost super la simulare, cred ca iau 9 sper din tot sufletul pt. ca m-am descurcat f b
Va pup pe toate ( si pe absente )
impreuna spune:
ingerashule, daca iei 10 cred ca nu te superi, asa-i?:)))
Am vazut ca bantui si tu pe la subecte fierbinti, bine faci
Mai ales ca tot e frig afara... :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
ingerash spune:
Impreuna, de ce m-as supara , ti se pare ca sunt eu suparacioasa ? mai ales la bac, nu ma supar pentru cateva note de 10
Bantui pe la subiecte fierbintzi ca astea's cele mai interesante
angy11 spune:
Hello fetele.
Am aparut si eu dar sunt asa de obosita ca nu mai pot,asa ca doar va salut si daca-mi mai revin un pic mai intru mai incolo,mai bantui pe forum poate ma apuca cheful de povesti.
va pup pe toate!
ingerash spune:
eu iar bantui pe forum, se vede ca am numa vacanta in cap...
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
sint franta de obosita, va povestesc maine pe seara mai multe.
Ingerash, la noi a nins pina la prinz a fost alb pe jos, acum ploua, nasol vremea, dar ce sa facem.
Somn usor si un pup la toate,
Himmelsduft
photos